Yeni günlük dizi çeksinler Deniz Yıldızı ile Unutma Beni kadrosudan karma olarak daha iyi olurdu.Deniz Yıldızı Kanal D'de başlayacakmış geçenlerde Mesut Yar yazmıştı ondan sonra umutlandım, umarım başlar.![]()
Yeni günlük dizi çeksinler Deniz Yıldızı ile Unutma Beni kadrosudan karma olarak daha iyi olurdu.Deniz Yıldızı Kanal D'de başlayacakmış geçenlerde Mesut Yar yazmıştı ondan sonra umutlandım, umarım başlar.![]()
Süper olur bravo nerden aklına geldi.Yeni günlük dizi çeksinler Deniz Yıldızı ile Unutma Beni kadrosudan karma olarak daha iyi olurdu.![]()
Hhaha ne bırakması bee yeni bölüm gelmeden 1 bölüm vr izleyeceğim netten hemen izlemeye insan üşeniyorBen SS'nin şu anki bölümlerinden zevk almıyorum Zeynep Çamcı olmasa direk bırakırdım alsana idöllük örneği.
Ciddi ciddi başlıyor mu? 😱
Hahaha foyan çıktı orataya bırakmış birde bana satıcı der.![]()
O zaman Kurduoğluluk yapim bari lakabımızın hakkını verelim.Hhaha ne bırakması bee yeni bölüm gelmeden 1 bölüm vr izleyeceğim netten hemen izlemeye insan üşeniyor![]()
Kızı diziden uzaklaştırcanO zaman Kurduoğluluk yapim bari lakabımızın hakkını verelim.Tuna şizofren hastalığına yakalandı. Deniz vuruldu, ve Tuna'ya araba çarptı son sahnede.
![]()
Anne oğul olur bunlar.Süper olur bravo nerden aklına geldi.Emine ile Melih'in partner olduğunu düşünsene of of.
![]()
![]()
Bıraksın zaten bende onu istiyorum satıcı demem için sebebim olur.Kızı diziden uzaklaştırcan![]()
![]()
![]()
Saçmala alt tarafı aralarında 2 yaş varmış.Anne oğul olur bunlar.
Bıraksın zaten bende onu istiyorum satıcı demem için sebebim olur.![]()
Ali, Deniz'in dizisinde değil miydi.Saçmala alt tarafı aralarında 2 yaş varmış.Emine 82'li, Melih 84'lü, 2 seneden bir şey olmaz. Banu'yu da Ali'ye veririz.
![]()
Bir uçuruma bakar, sorun değil.Ali, Deniz'in dizisinde değil miydi.![]()
AAAA youtubeden kesik sahnelerede bakmamıstımO zaman Kurduoğluluk yapim bari lakabımızın hakkını verelim.Tuna şizofren hastalığına yakalandı. Deniz vuruldu, ve Tuna'ya araba çarptı son sahnede.
![]()
Seni kullanıcak diziyi bırakırsan kozu olacak elinde satma kozuAAAA youtubeden kesik sahnelerede bakmamıstım
Sen dur bu daha başlangıç.AAAA youtubeden kesik sahnelerede bakmamıstım
Sen dur bu daha başlangıç.![]()
yakında biter zaten ayoll okadar izledik bitene kadar bakarız artık dizilerin azalmasıda işimegeliyor fazlalıklar bitsin tek tekSeni kullanıcak diziyi bırakırsan kozu olacak elinde satma kozu![]()
Bildiğim kadarıyla Vatanım Sensin'i de netten izliyordun.yakında biter zaten ayoll okadar izledik bitene kadar bakarız artık dizilerin azalmasıda işimegeliyor fazlalıklar bitsin tek tek![]()
![]()
![]()
cesur yürekten sonra tekrarını izliyordum kanal d ama dün akşam tekrarı vermedilerBildiğim kadarıyla Vatanım Sensin'i de netten izliyordun.![]()
İyi yapmışlar ben ara ara bakıp izlediğim sahneleri sana yazarım.cesur yürekten sonra tekrarını izliyordum kanal d ama dün akşam tekrarı vermediler![]()
İyi yapmışlar ben ara ara bakıp izlediğim sahneleri sana yazarım.![]()