Yeni günlük dizi çeksinler Deniz Yıldızı ile Unutma Beni kadrosudan karma olarak daha iyi olurdu.Deniz Yıldızı Kanal D'de başlayacakmış geçenlerde Mesut Yar yazmıştı ondan sonra umutlandım, umarım başlar.
Yeni günlük dizi çeksinler Deniz Yıldızı ile Unutma Beni kadrosudan karma olarak daha iyi olurdu.Deniz Yıldızı Kanal D'de başlayacakmış geçenlerde Mesut Yar yazmıştı ondan sonra umutlandım, umarım başlar.
Süper olur bravo nerden aklına geldi. Emine ile Melih'in partner olduğunu düşünsene of of.Yeni günlük dizi çeksinler Deniz Yıldızı ile Unutma Beni kadrosudan karma olarak daha iyi olurdu.
Hhaha ne bırakması bee yeni bölüm gelmeden 1 bölüm vr izleyeceğim netten hemen izlemeye insan üşeniyorBen SS'nin şu anki bölümlerinden zevk almıyorum Zeynep Çamcı olmasa direk bırakırdım alsana idöllük örneği.
Ciddi ciddi başlıyor mu? 😱
Hahaha foyan çıktı orataya bırakmış birde bana satıcı der.
O zaman Kurduoğluluk yapim bari lakabımızın hakkını verelim. Tuna şizofren hastalığına yakalandı. Deniz vuruldu, ve Tuna'ya araba çarptı son sahnede.Hhaha ne bırakması bee yeni bölüm gelmeden 1 bölüm vr izleyeceğim netten hemen izlemeye insan üşeniyor
Kızı diziden uzaklaştırcanO zaman Kurduoğluluk yapim bari lakabımızın hakkını verelim. Tuna şizofren hastalığına yakalandı. Deniz vuruldu, ve Tuna'ya araba çarptı son sahnede.
Anne oğul olur bunlar.Süper olur bravo nerden aklına geldi. Emine ile Melih'in partner olduğunu düşünsene of of.
Bıraksın zaten bende onu istiyorum satıcı demem için sebebim olur.Kızı diziden uzaklaştırcan
Saçmala alt tarafı aralarında 2 yaş varmış. Emine 82'li, Melih 84'lü, 2 seneden bir şey olmaz. Banu'yu da Ali'ye veririz.Anne oğul olur bunlar.
Bıraksın zaten bende onu istiyorum satıcı demem için sebebim olur.
Ali, Deniz'in dizisinde değil miydi.Saçmala alt tarafı aralarında 2 yaş varmış. Emine 82'li, Melih 84'lü, 2 seneden bir şey olmaz. Banu'yu da Ali'ye veririz.
Bir uçuruma bakar, sorun değil.Ali, Deniz'in dizisinde değil miydi.
AAAA youtubeden kesik sahnelerede bakmamıstımO zaman Kurduoğluluk yapim bari lakabımızın hakkını verelim. Tuna şizofren hastalığına yakalandı. Deniz vuruldu, ve Tuna'ya araba çarptı son sahnede.
Seni kullanıcak diziyi bırakırsan kozu olacak elinde satma kozuAAAA youtubeden kesik sahnelerede bakmamıstım
Sen dur bu daha başlangıç.AAAA youtubeden kesik sahnelerede bakmamıstım
Sen dur bu daha başlangıç.
yakında biter zaten ayoll okadar izledik bitene kadar bakarız artık dizilerin azalmasıda işimegeliyor fazlalıklar bitsin tek tekSeni kullanıcak diziyi bırakırsan kozu olacak elinde satma kozu
Bildiğim kadarıyla Vatanım Sensin'i de netten izliyordun.yakında biter zaten ayoll okadar izledik bitene kadar bakarız artık dizilerin azalmasıda işimegeliyor fazlalıklar bitsin tek tek
cesur yürekten sonra tekrarını izliyordum kanal d ama dün akşam tekrarı vermedilerBildiğim kadarıyla Vatanım Sensin'i de netten izliyordun.
İyi yapmışlar ben ara ara bakıp izlediğim sahneleri sana yazarım.cesur yürekten sonra tekrarını izliyordum kanal d ama dün akşam tekrarı vermediler
İyi yapmışlar ben ara ara bakıp izlediğim sahneleri sana yazarım.