Aşırı sıkıcı hiç başlama derim.Şu aralar bende bakmayı düşünüyordum aslında. Diziyi izleyenlerin yorumları hep olumlu yönde. Bakabilirim fırsat bulursam.
Aşırı sıkıcı hiç başlama derim.Şu aralar bende bakmayı düşünüyordum aslında. Diziyi izleyenlerin yorumları hep olumlu yönde. Bakabilirim fırsat bulursam.
Dış mihraklara bakma sen kardeşim yalan attığı açık ve net zaten dizinin antisi @SherlockAşırı sıkıcı hiç başlama derim.
Biz ilk 5 bölümden bahsetmiyoruzki şimdiden bahsediyoruz He he kesin öyledir dizi müthiş olmasa ben neden izliyim neden öviyim bir hafta önceye kadar bölüm açılsın falanda demedim ve yine bölümler müthişti Reytingler sanki çok düşük bu hafta tek bizim dizi var gibi sonuçları görürsün artıkKardeşim diziyi izledim ilk 5 bölüm çöp zamanına yazık olur. Bunlara bakma sen sayfaları açılsın diye yalandan güzel diyolar fazladan seyirci toplamak için ama reytingler ortada. @Sherlock
Adam dizinin ortasından mı başlıcak ilk bölümleride izlicek işkence çekecek yazık adama.Biz ilk 5 bölümden bahsetmiyoruzki şimdiden bahsediyoruz He he kesin öyledir dizi müthiş olmasa ben neden izliyim neden öviyim bir hafta önceye kadar bölüm açılsın falanda demedim ve yine bölümler müthişti Reytingler sanki çok düşük bu hafta tek bizim dizi var gibi sonuçları görürsün artık
Baştan başlamasınada gerek yok bozdoğanların geldiğim bölümden itibaren başlasa yeter 4 kötü mü vede show kanalında yayınlanıyor star falanda değil hani Ab show dizilerinin hepsinin kötü oluyor genelde Bu hafta görücem yükselince seni 3.91 4türAdam dizinin ortasından mı başlıcak ilk bölümleride izlicek işkence çekecek yazık adama.
Anca 4 alıyor o da tek total. Ab rezalet hiç girmeyelim oraya. Abc desen 3 fazlası yok. Çok yüksek oranlarmış cidden.
Adam dizinin ortasından mı başlıcak ilk bölümleride izlicek işkence çekecek yazık adama.
Anca 4 alıyor o da tek total. Ab rezalet hiç girmeyelim oraya. Abc desen 3 fazlası yok. Çok yüksek oranlarmış cidden.
dizi 4.bölümden sonra açıldı zaten ayoll hem toteli iyiy gittikten sonra bize ne ab gurubundan 1 bölüm hariç hep 4 ortalama gidiyor son haftalar bu perşembede yayınlanıcakmıs 6 reyting falan 1.olruruz bu dizi zaten birinci olduktan sonra gelip izleme isticeksin sen ertuğruluda reytingi düşse AB 9-10 OLSA bırakıcaktın kurdoğluBiz ilk 5 bölümden bahsetmiyoruzki şimdiden bahsediyoruz He he kesin öyledir dizi müthiş olmasa ben neden izliyim neden öviyim bir hafta önceye kadar bölüm açılsın falanda demedim ve yine bölümler müthişti Reytingler sanki çok düşük bu hafta tek bizim dizi var gibi sonuçları görürsün artık
Kesinlikle reyting bakarak bırakıyor dizileri Bu hafta kabus gibi olacak onun içindizi 4.bölümden sonra açıldı zaten ayoll hem toteli iyiy gittikten sonra bize ne ab gurubundan 1 bölüm hariç hep 4 ortalama gidiyor son haftalar bu perşembede yayınlanıcakmıs 6 reyting falan 1.olruruz bu dizi zaten birinci olduktan sonra gelip izleme isticeksin sen ertuğruluda reytingi düşse AB 9-10 OLSA bırakıcaktın kurdoğlu
Baştan başlamasınada gerek yok bozdoğanların geldiğim bölümden itibaren başlasa yeter 4 kötü mü vede show kanalında yayınlanıyor star falanda değil hani Ab show dizilerinin hepsinin kötü oluyor genelde Bu hafta görücem yükselince seni 3.91 4tür
Sana ne olabilir ama kanal için önemli reytingler çikocum. Neyse @Sherlock kardeşim zevkli bir kişilik diziyi izlese bile hoşuna gitmeyecektir sizde avcunuzu yalarsınız artık.dizi 4.bölümden sonra açıldı zaten ayoll hem toteli iyiy gittikten sonra bize ne ab gurubundan 1 bölüm hariç hep 4 ortalama gidiyor son haftalar bu perşembede yayınlanıcakmıs 6 reyting falan 1.olruruz bu dizi zaten birinci olduktan sonra gelip izleme isticeksin sen ertuğruluda reytingi düşse AB 9-10 OLSA bırakıcaktın kurdoğlu
Sana ne olabilir ama kanal için önemli reytingler çikocum. Neyse @Sherlock kardeşim zevkli bir kişilik diziyi izlese bile hoşuna gitmeyecektir sizde avcunuzu yalarsınız artık.
Bu perşembe yayınlaırsak ozaman görüşürüz ayoll diğer dizilerin hiçbiri olmucakKesinlikle reyting bakarak bırakıyor dizileri Bu hafta kabus gibi olacak onun için
Hahah yazık lan boşlukta yayınlanmayı ne çok istiyosunuz. Umarım yayınlarlarda 1 haftacık üst sıralarda gözükürsünüz bare. Sonra Ölene Kadar geleceği için yok olacaksınız.Bu perşembe yayınlaırsak ozaman görüşürüz ayoll diğer dizilerin hiçbiri olmucak
.A
Edho nun senaryosu mantıklı, Cesur Yürek gibi çorba değil.Hahaha sesli güldüm diziyi sevince görecem seni esas EDHOyu seven brinin bu diziyi sevmemesi imkansız @Sherlock
Onur Tuna hayranlığını ne çabuk sattın bunuda unutmayacağımHahah yazık lan boşlukta yayınlanmayı ne çok istiyosunuz. Umarım yayınlarlarda 1 haftacık üst sıralarda gözükürsünüz bare. Sonra Ölene Kadar geleceği için yok olacaksınız.
Ya kardeş bir kerecik daha izlesen pişman olacan bu dediklerine ama yok sendeHahah yazık lan boşlukta yayınlanmayı ne çok istiyosunuz. Umarım yayınlarlarda 1 haftacık üst sıralarda gözükürsünüz bare. Sonra Ölene Kadar geleceği için yok olacaksınız.
Edho nun senaryosu mantıklı, Cesur Yürek gibi çorba değil.
Bir kişi için boş ekrana bakamam ben anca Zeynep Çamcı için yaparım onu.Onur Tuna hayranlığını ne çabuk sattın bunuda unutmayacağım
Onur Tuna hayranlığını ne çabuk sattın bunuda unutmayacağım
Ya kardeş bir kerecik daha izlesen pişman olacan bu dediklerine ama yok sende
Bu hep öyleymiş ayoll geçen gün denizle konusurken gördüm 10 tane dizi bırakmıs yeni öğreniyorum bunun gerçek yüzünüHahah yazık lan boşlukta yayınlanmayı ne çok istiyosunuz. Umarım yayınlarlarda 1 haftacık üst sıralarda gözükürsünüz bare. Sonra Ölene Kadar geleceği için yok olacaksınız.
Edho nun senaryosu mantıklı, Cesur Yürek gibi çorba değil.
Ulan Zeynep Çamcıdan çok profil yaptın adamı bilmiyoruz sanmaBir kişi için boş ekrana bakamam ben anca Zeynep Çamcı için yaparım onu.
Profil fotosu koymakla olmuyor o işler.Ulan Zeynep Çamcıdan çok profil yaptın adamı bilmiyoruz sanma
Ay sus Filinta'yı da sen satmıştın unutmadık.Bu hep öyleymiş ayoll geçen gün denizle konusurken gördüm 10 tane dizi bırakmıs yeni öğreniyorum bunun gerçek yüzünü
Seviyor Sevmiyor'un reytingleri kötü, hani beddualarım tutar hatırlatayımBir kişi için boş ekrana bakamam ben anca Zeynep Çamcı için yaparım onu.
Bir kişi için boş ekrana bakamam ben anca Zeynep Çamcı için yaparım onu.
Seviyor Sevmiyor'un reytingleri kötü, hani beddualarım tutar hatırlatayım
hayat abzen tatlıdır geldikten sonra seviyor sevmiyoruda bıraktınya ayollOnur Tuna hayranlığını ne çabuk sattın bunuda unutmayacağım
Ya kardeş bir kerecik daha izlesen pişman olacan bu dediklerine ama yok sende
Kesinlikle çünkü reytingleri düşmüştühayat abzen tatlıdır geldikten sonra seviyor sevmiyoruda bıraktınya ayoll