Çiğdem-'in Forumdaki 3. Yılı!

Tamam bu konuşma hiç bir zaman aklımdan çıkmayacak emin olabilirsin. :A Hatta evlenmeden önce bunu sorucam ilk olarak. Benim sevdiğim yemekleri yapmazsan ve yaptığında yemediğime kızarsan evlenmem dicem. :A :A
Sonunda seni aktif olarak yakalayabildim :A Başkanın sana yakınmıştı beni codminin önüne attın diye, bugün ortadan kaybolarak intikamını almış senden :A

Eyy Doğu konuş bakalım Gökhan Türkmen adam mıdır :A
Hhaha aa tühh uyandırdım seni ayoll @MEnes :A :A :A

@Bully bu @Doğu oy vermiyor bazen bu hafta şıkıştır sende ayoll şimdi özelden herkese video atıcam pawor rangerste tüm ransgerlere aynı anda sinyal gelirdi bende aynı anda 30 kişiye sinyal yoılluyorum :A :A :A

forumun köşelerinde unutuldum
@destere hic olmazsa iyi kötu arada anıyor beni.
@Doğu @MEnes :ppp:
Aaaa olur mu öyle şeey. Ben fim izliyorum arada durdurup bu konuya bakıyorum sadece ondan dolayı fark etmemişimdir. Yoksa seni o köşelerde yalnız komazdım elbette. :)

@Bully bu @Doğu oy vermiyor bazen bu hafta şıkıştır sende ayoll şimdi özelden herkese video atıcam pawor rangerste tüm ransgerlere aynı anda sinyal gelirdi bende aynı anda 30 kişiye sinyal yoılluyorum :A :A :A
Yaa gördün mü gözümü korkutayım derken ilerisi için taktik ve strateji geliştirmemi sağladın. :A :A

oy kullanmayacam ben

Aaaa olur mu öyle şeey. Ben fim izliyorum arada durdurup bu konuya bakıyorum sadece ondan dolayı fark etmemişimdir. Yoksa seni o köşelerde yalnız komazdım elbette. :)

Yaa gördün mü gözümü korkutayım derken ilerisi için taktik ve strateji geliştirmemi sağladın. :A :A
Bilemiyorum artik. cikayim diyorum artik.
cok kötu yanliz ve dışlanmış hissettim kendimi :T:

oy kullanmayacam ben

Niye kız 3 gün süre fırsat bulursun :A

@MEnes daha anlatmadığım çok şey var ayoll yandın sen vlla annenin hadi paşam diye nazlamasını çok ararsın :A :A :A

@MEnes daha anlatmadığım çok şey var ayoll yandın sen vlla annenin hadi paşam diye nazlamasını çok ararsın :A :A :A
düşük verdiklerimiz alıniyor.
Yarismacilar azakdikca işler zorlasiyor karar vermek yani.
bu sene kullanmiyayimda yeni yilda biraz düşünmem gerekiyor

oy kullanmayacam ben

Bilemiyorum artik. cikayim diyorum artik.
cok kötu yanliz ve dışlanmış hissettim kendimi :T:
E niye bir selam vermedin de yalnızlığınla baş başa kaldın. Gördün sonuçta burdayız insan bir uğrar. :)

Bırak ya korkutamazsın beni. :A :A Ana gibisi elbette olmaz ama ev yuva kuruyoruz sonuçta mutluluk temelli. Düşman edinmiyoruz ki. :A :A

E niye bir selam vermedin de yalnızlığınla baş başa kaldın. Gördün sonuçta burdayız insan bir uğrar. :)

Bırak ya korkutamazsın beni. :A :A Ana gibisi elbette olmaz ama ev yuva kuruyoruz sonuçta mutluluk temelli. Düşman edinmiyoruz ki. :A :A
hhahah ayy şaka şaka @Bully için intikam alayım dedim senden :A :A :A

hem sen eve para getirde say hanımının eline ayol yemekmi yemiyorun istersen zıkkımın kökünü ye gerisi önemli değil :A :A :A

hhahah ayy şaka şaka @Bully için intikam alayım dedim senden :A :A :A

hem sen eve para getirde say hanımının eline ayol yemekmi yemiyorun istersen zıkkımın kökünü ye gerisi önemli değil :A :A :A
O kadar cahilim ki şaka olduğunu anlamadım tüh gördün mü. :A :A

Merak etme sen mühendis olcaz evimize elbet üç beş bişey getiririz. :A Benim eşim nasıl ben rahatıma düşkünsem o da rahat içinde yaşayacak inşallah. :A :A

aaaa bilmiyorumki cnm ama ocak bitmeden ocağın son günleri falan bitebilir :F
pek heveslisin oy kullanmamama :A
@destere de göbek atar kesin
ama sen bununla ikidir mesajimi anlamak istediğin gibi anliyorsun :A
bu sene kullanmayacam seneye düşünecem dedim ama istediğin gibi algila.
pazara kapını tıklarım :A

pek heveslisin oy kullanmamama :A
@destere de göbek atar kesin
ama sen bununla ikidir mesajimi anlamak istediğin gibi anliyorsun :A
bu sene kullanmayacam seneye düşünecem dedim ama istediğin gibi algila.
pazara kapını tıklarım :A
Yollarsan kabul olur zaten cnm artık gerisi senin terciğine kalmıs ben oydan memnun olurum
:A :A :A

b7 arada bu şarki desteren sana :)

aslinda paylasirken @destere nin duygularina tercuman olayim dedim :A
Bak @destere ben senle Cigdemin arasini yapmaya calisirken sen @Bully ile aramizi bozmaya calisiyorsun

ben tek eşliliğe karşıyım :)

Yollarsan kabul olur zaten cnm artık gerisi senin terciğine kalmıs ben oydan memnun olurum
:A :A :A
yollarsada bu karda kışta sana ulaşması mümkün değil:) puanların bana ulaşmadı dersin kolayı var :) zaten seçimleri berbat çok taraflı davranıyor benim gibi tarafsız bakamıyor, duygularını karıştırıyor karar verirken:) yani berbat bir jüridir kendisi yarışma dışına atalım derim :)

Harbi la @Doğu ben de konuyu okuyunca duygulandım. :A 3 yıl önce de forumu takip ettiğimi fark ettim. Hatta 3 yıl önce neler yaptığımı ve nerede olduğumu düşünüp iyice duygulandım. :A Gece gece derdin neydi bu konuyu hazırlayıp mafettin bizi la Atacan. :A @mrt-06

Bu arada tebrikler @Çiğdem- nice 3 yıllara 5 yıllara. :) Gerçekten samimiyetini bu foruma geldiğim kısa sürede hemen anlayabildim ben de. Tanıdığma ve sohbet ettiğime memnun olduğum kişilerdensin bu forumdaki. :)

Al bu da sana nacizane bir hediye. :A Resime üşendim giften buldum. :A

giphy.gif

senle @Doğu da bir tuhaflaşma var son günlerde duygulandım nedir la ağlasaydın bari :)) sıva ekibinn karizmasını zedeliyorsunuz umarım bir an önce toparlarsınız kendinizi gidişatınız pek hayra alamet değil :)
ben @Çiğdem- e yanık olmama rağmen ben bile duygulanmadım konuyu görünce? hatta tombik codmin berbat bir konu açmış diye @mrt-06 e lanet ettim burdan :)

Son düzenleme:
ben tek eşliliğe karşıyım :)

yollarsada bu karda kışta sana ulaşması mümkün değil:) puanların bana ulaşmadı dersin kolayı var :) zaten seçimleri berbat çok taraflı davranıyor benim gibi tarafsız bakamıyor, duygularını karıştırıyor karar verirken:) yani berbat bir jüridir kendisi yarışma dışına atalım derim :)

senle @Doğu da bir tuhaflaşma var son günlerde duygulandım nedir la ağlasaydın bari :)) sıva ekibinn karizmasını zedeliyorsunuz umarım bir an önce toparlarsınız kendinizi gidişatınız pek hayra alamet değil :)
ben @Çiğdem- e yanık olmama rağmen ben bile duygulanmadım konuyu görünce? hatta tombik codmin berbat bir konu açmış diye @mrt-06 e lanet ettim burdan :)
benim tarafsizligim senin tarafsizLigin kadar destoş 😉
gece kullagim cinladi bakayim dedim konuya :A
bak hakkimda kötu konustun kendi gözlerimle gördum. artik iftira atma degistiriyorlar diye 😉

benim tarafsizligim senin tarafsizLigin kadar destoş 😉
gece kullagim cinladi bakayim dedim konuya :A
bak hakkimda kötu konustun kendi gözlerimle gördum. artik iftira atma degistiriyorlar diye 😉
hakkında kötü mesaj yazmadım kötü konuştuğumu hangi mesajımdan anladın hayret :) tam tersi seni övüyorum diğer sayfada:)

onu be yüzünede söylüyorum zaten seçimlerin berbat olmasa beni öveceğine @Bully i övmezsin, yarışmada gül gibi kızlar dururken türbüşona destek vermezsin o konuda arkandan hiç konuşmadım seçimlerin berbat yani düzeltmen lazım :)
ee iste sen kizlara oy veriyon bende Gökhana. adam karizma 😉

ee iste sen kizlara oy veriyon bende Gökhana. adam karizma 😉

neyse şimdi konuyu dahada uzatıp yılbaşına dargın girmeyelim:) şunun şurasında yeni yıla ne kalmış gerçekleri anlatmak banamı düştü:)
hem benim hogatham var biz onunla yılbaşına birlikte gireceğiz kısmetse(yani birlikte çekirdek çitleyip yeni yılı karşılayacağız bu açıklama artniyetliler için yapılmıştır :))