Aynen gsranti bekliyorumsa bolumun yarisina bakamadim elektrik yoktu burdayarın 4 oluruz tekrar inş @mrt-06 tekrar desteğini dizimize verir ayol
Aynen gsranti bekliyorumsa bolumun yarisina bakamadim elektrik yoktu burdayarın 4 oluruz tekrar inş @mrt-06 tekrar desteğini dizimize verir ayol
aaa çok şey kaçırmıssın bölümde boş sahne yoktuki ayoll tatar ahmetin ofisi basmasını kaçırdım deme sakınAynen gsranti bekliyorumsa bolumun yarisina bakamadim elektrik yoktu burda
Yok orayi gordum efsane sahneydiaaa çok şey kaçırmıssın bölümde boş sahne yoktuki ayoll tatar ahmetin ofisi basmasını kaçırdım deme sakın
Bölüm isteriz!!4'e çıkarsa @Bully ile konuşurum.
Onun kıstası 6 reyting. 6'ya çıkarsa açarız.Hbt 5 alıyor o zaman açıyorsun.
Tek sen bakiyorsunHbt 5 alıyor o zaman açıyorsun.
Reytingsiz dizilere ne zamandan beri bölüm açıyorduk bu dizinin daha sezonu tamamlayacağının garantisi yok4'e çıkarsa @Bully ile konuşurum.
Kıskanç açmamak için uğraşıyor .ss Ama alacağı için sorun yok.Onun kıstası 6 reyting. 6'ya çıkarsa açarız.
4 reyting az mı Poyrazdan daha yüksekReytingsiz dizilere ne zamandan beri bölüm açıyorduk bu dizinin daha sezonu tamamlayacağının garantisi yok
Çiko'da bakıyor, MayısKralı var cookies var gizli fanımız mrt-06 var varda var..Tek sen bakiyorsun
Poyraz Karayel, 46 Yok Olan, Kösem.Reytingsiz dizilere ne zamandan beri bölüm açıyorduk bu dizinin daha sezonu tamamlayacağının garantisi yok
Şimdiden düşmeye başladı hem daha Survivor başlayacak unutma. 6 reyting hayal yani.Kıskanç açmamak için uğraşıyor .ss Ama alacağı için sorun yok.
Dönmek isteyen kim? Perşembeye Fahriye geliyor Cesur Yürek'in finali tescillendi artık o zamanda ben sizi Ölümüne Kadar sayfasına almıcam.
Iki dizinin kitlesi hic alakasi yok Ocakta baya artariz haberin olsunDönmek isteyen kim? Perşembeye Fahriye geliyor Cesur Yürek'in finali tescillendi artık o zamanda ben sizi Ölümüne Kadar sayfasına almıcam.
ATV'de maç var, TV8 Recep İvedik 4 koymuş bence daha da düşerse şaşırmayın.yrın 4 reyting olursa sözünü unutma ayoll @EFE UYSAL
Bölüm açıldığında 6-7 alıyordu Poyraz, bu dizi hiç yüksek reyting yüzü görmedi ki bölüm açalım4 reyting az mı Poyrazdan daha yüksek
Iki dizinin kitlesi hic alakasi yok Ocakta baya artariz haberin olsun