Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsveç'e nasıl göndereyim hocam ama gönülden bir teşekkür de çok güzel bir ödül bence. :F
aa ben gelip alirdim. yazin ankaraya gelecem zaten. bir köşede dursun ne olacak. strecle toz olmasin :A

yok beni paketleyip isveçdeki adresine yollayacakmış sibel teyzesi üstüne oturasıca antika codmin :)
sen pakette dur ben malatyayada gelirim almaya :A
yeterki simdiden pakette dur 6 ay bulaşma kimseye

Sana şimdi yerli dizi listesi atsam yarına kadar yapar mısın?
şimdiye kadar atmaman kabahat bugüne kadar beni jüri kadrosuna dahi düşünmedin bundan sonra beni düşünmenin cücük kadar kıymeti yok gözümde:) listeyi atsanda yapmam zaten :)

bu arada bana cevap verme ilk asamaydi
etiketleme ikinci aşama
bekledigim ücüncü aşamada oldu @destere
bu iş tamam :A

şimdiye kadar atmaman kabahat bugüne kadar beni jüri kadrosuna dahi düşünmedin bundan sonra beni düşünmenin cücük kadar kıymeti yok gözümde:) listeyi atsanda yapmam zaten :)
Yok valla ben seni en baştan beri jüride düşünüyordum ama katılımcı listesine yazmayı unutmuşum sonradan olmadığını fark ettim kusura bakma. Dur alıyorum seni. :)

bu arada bana cevap verme ilk asamaydi
etiketleme ikinci aşama
bekledigim ücüncü aşamada oldu @destere
bu iş tamam :A

tamam falan değil:) sadece günde üç kez sana laf atma sınırı koydumkendime :) hiç atmasam küstüğümü düşünüyormuşsun :))

Yok valla ben seni en baştan beri jüride düşünüyordum ama katılımcı listesine yazmayı unutmuşum sonradan olmadığını fark ettim kusura bakma. Dur alıyorum seni. :)

boşuna dememişler codminin aklı ya ..çarken ya .. kaçarken başına gelir diye:)) baktın jüri eksiği var son hamleyle benim başımı belaya sokacaksın :))

tamam falan değil:) sadece günde üç kez sana laf atma sınırı koydumkendime :) hiç atmasam küstüğümü düşünüyormuşsun :))
ama dörduncusu muhakkak olmasi gereken bir zamanda 3 yaptin diye dördü yapamazsan catlarsin bence :A

ama dörduncusu muhakkak olmasi gereken bir zamanda 3 yaptin diye dördü yapamazsan catlarsin bence :A

irademe hakim olacağım artık yapacak bişey yok:) belli sınırlar içerisinde yaşamaktan nefret etsemde karşıdakine olan saygımızdan sınırlara hapsolmayı göze alacağız :))

Max sınıra ulaşmışız alamadım sana ayrı grup açacam. :F @destere
o zaman olur yani benim farkımın belli olması lazım böyle özel konu falan açacaksan benim için listeye dahil olabilirim :)

irademe hakim olacağım artık yapacak bişey yok:) belli sınırlar içerisinde yaşamaktan nefret etsemde karşıdakine olan saygımızdan sınırlara hapsolmayı göze alacağız :))

o zaman olur yani benim farkımın belli olması lazım böyle özel konu falan açacaksan benim için listeye dahil olabilirim :)
@xemrexxx'in grubuna aldım. :A

ne o @Harunnn60 bana özel oda ayarladi diye kıskandin galiba ondan @mrt-06 nin teklifine baliklama atliyorsun :A
tamam tamam sınırı kaldirabilirsin.
sıkıntı yok artik.
yilbasi özel programda sana cok malzeme cikar kesin. catlamani istemem

ne o @Harunnn60 bana özel oda ayarladi diye kıskandin galiba ondan @mrt-06 nin teklifine baliklama atliyorsun :A
tamam tamam sınırı kaldirabilirsin.
sıkıntı yok artik.
yilbasi özel programda sana cok malzeme cikar kesin. catlamani istemem

yılbaşında senin tüm özelini görebileceğiz değilmi :) yani canlı izleyebileceğiz seni o şekil olursa yılbaşı akşamı burda olurum aksi durumda yılbaşında proğramlarım var onlara katılmam lazım :)

O önemli değil ki tertemiz liste var işte alıp kendin yaparsın yalnız güzel dizileri seç başkan olarak kontrol etcem. :A

bodrum masalına katkım olsun yeterli birde anne dizisn in ödül almasını istiyordum ama onu izleyen çok:) bodrum masalı ise mağdur durumda kalacaktı bensiz :)

yılbaşında senin tüm özelini görebileceğiz değilmi :) yani canlı izleyebileceğiz seni o şekil olursa yılbaşı akşamı burda olurum aksi durumda yılbaşında proğramlarım var onlara katılmam lazım :)

bodrum masalına katkım olsun yeterli birde annem in ödül almasını istiyordum ama onu izleyen çok:) bodrum masalı ise mağdur durumda kalacaktı bensiz :)
Yoo onun da Anne kadar izleyeni var aslında şansı yüksek bence. :D

@Çiğdem- ablamı da aldım kutuya artık daha kolay listeyi yaparsın. :A

bodrum masalına katkım olsun yeterli birde anne dizisn in ödül almasını istiyordum ama onu izleyen çok:) bodrum masalı ise mağdur durumda kalacaktı bensiz :)
samimi guzel bir sohbet gerceklesti. kendim hakkimda bazi kimselerin bilmedigi bilgileri paylaştim gerci biri az önce bir detayi ögrendi :A ama daha bir çok bilgi olacak.
bide hakkimda iyi yada kötu konusanlarda olmus olabilir. bende ogün öğrenecegim :A

Yoo onun da Anne kadar izleyeni var aslında şansı yüksek bence. :D

@Çiğdem- ablamı da aldım kutuya artık daha kolay listeyi yaparsın. :A

listede bir hogatha eksikti zaten şimdi tam oldu :)
yalnız @Çiğdem- lede ortak dizimiz yok :) aklımı karıştırıp pis dizileri listeme dahile tmek isterse şutlarız konudan :)

samimi guzel bir sohbet gerceklesti. kendim hakkimda bazi kimselerin bilmedigi bilgileri paylaştim gerci biri az önce bir detayi ögrendi :A ama daha bir çok bilgi olacak.
bide hakkimda iyi yada kötu konusanlarda olmus olabilir. bende ogün öğrenecegim :A

senin hakkında bana kimse bişey sormadı yani rahat olabilirsin o konuda :) tehlikeyi önceden sezdiler sanırım :)

listede bir hogatha eksikti zaten şimdi tam oldu :)
yalnız @Çiğdem- lede ortak dizimiz yok :) aklımı karıştırıp pis dizileri listeme dahile tmek isterse şutlarız konudan :)

senin hakkında bana kimse bişey sormadı yani rahat olabilirsin o konuda :) tehlikeyi önceden sezdiler sanırım :)
Şutlarız falan ayıp olmuyor mu? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...