hadi gec ordan. sanki lafi sanaymis gibi atlayip cevap verdin.birşey demedim aşkımm istediği gibi düşünsün ne diyecek söz yok
![]()
Benim kimseyle illa iyi geçineyim diye bir derdim olmaz. Benimle iyi geçinen insanlarla zaten otomatik olarak iyi geçinirim.@dosimosi ile iyi geçinmek istiyorsan benle arayı iyi tutman lazım.Haftaya Gökhan Türkmen'e iyi puan vererek başlayabilirsin mesela.
![]()
birşey demedim aşkımm istediği gibi düşünsün ne diyecek söz yok
![]()
hadi gec ordan. sanki lafi sanaymis gibi atlayip cevap verdin.
bundan sonra görmeyeyim bak
gül gec
O zaman Allah kahretmesin seni ne halin varsa gör be. ssBenim kimseyle illa iyi geçineyim diye bir derdim olmaz. Benimle iyi geçinen insanlarla zaten otomatik olarak iyi geçinirim.Yani o da benimle iyi geçinecekse seninle iyi geçinmeme bakmaz bakacağını sanmıyorum.
Bu planın da tutmadı yine Gökhan Türkmen'in sanatına kaldın iyi puan verebilmem için.
![]()
zaten sizin grupta beni sevmeyen var ama ona ragmen anlasabiliyoruzBenim kimseyle illa iyi geçineyim diye bir derdim olmaz. Benimle iyi geçinen insanlarla zaten otomatik olarak iyi geçinirim.Yani o da benimle iyi geçinecekse seninle iyi geçinmeme bakmaz bakacağını sanmıyorum.
Bu planın da tutmadı yine Gökhan Türkmen'in sanatına kaldın iyi puan verebilmem için.
![]()
Hahahaha ulan güleceğim yoktu iyi güldüm bak.O zaman Allah kahretmesin seni ne halin varsa gör be. ss
Sıradaki şarkı tüm özleyenlere gelsin
Gecenin sonuna kalamadan elenmişim. Kalanlara bol şans.2.Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 100
2 Shakira 86
3Ariana Grande 81
4 Neşet Ertaş 79
5 İrem Derici 79
6 Ziynet Sali 77
7 Sibel Can 75
8 Deniz Seki 74
9 Cem Karaca 71
2.Puan Durumu