MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Güzeel böyle kafiyeli sıvamalar daha bir hoşuma gidiyor doğrusu. :A :A

Sana da selam olsun ey kutlu dost. :A :A

Olabilitesi yüksek demiştim göreceğiz artık. :A

Füzeler değil ben klipleri bile izlemiyorum düzgün. :A Sevdiğim bir şarkısıydı ondan olmuştur. :A

Sen daha duuur artık kararımızı verdik @destere ile. Gidicisin kurtuluşun yok. :A :A

Etkilenmiyorsun yani.:A

@mrt-06 oyları
10 Ziynet Sali - Gelemiyorum Yanına
Üç haftalık aradan sonra Ziynet'im yine zirvemde muhteşem bir şarkı. 😉 "İnsanlar neden korkar..." sözleri çok güzel.
9 Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık
Ziynet Gelemiyorum'la gelmeseydi (cümleye for. :A) zirvede olurdun ancak 1 puan kırmak durumunda kaldım.
8 Ariana Grande - Break Free
Çok tatlı şarkı, sanki alışveriş merkezlerinde arka fonda çalan şarkılardan gibi geldi bana. :F
7 Shakira - La La La
Özellikle başlarını beğendim Lego diye duraksalamaların olduğu kısımlar çok güzeldi. :D
6 Deniz Seki - Masal
Başka bir haftada olsa kesinlikle 10 puan verirdim ama diğer şarkıları bir tık sevince biraz geriye düştü ama yine 4'üme aldım. "Biliyorum" :)
5 Neşet Ertaş - Neredesin
Neşet Ertaş'ın efsanelerinden gönül isterdi ki daha yüksek vereyim ama bu hafta sevdiğim şarkılar bir hayli fazla.
4 Candan Erçetin - Neden
Güzel demiştim ama diğer şarkıları dinleyince biraz geriye düştü, bu şarkı da telefonumda var sevdiğim bir şarkı AMA!
Elenme ihtimalin olduğunu düşünüyorum, fazla slow. :)
3 İrem Derici - Değmezsin Ağlamaya
İrem'in çıkış yaptığı parçalardan ama ben pek beğenmemiştim, yine de bu hafta önceki haftaya göre yükseleceğin kesin.
2 Cem Karaca - Kendim Ettim Kendim Buldum
Şarkı güzel ama Erkin Koray ile Işın Karaca'dan dinlemeyi daha çok seviyorum ama bu hafta genel olarak iyi bir puan alırsın.
1 Nilüfer - Mavilim
Kayahan'ın tek söylediği yorumu çok çok daha güzel Nilüfer'li kısımları sevmiyorum. :)

Bizim de algı tekniklerimiz var kardeş. :A Kitleleri etkileyip fikirlerini değiştirebiliriz eğer istersek. :A :A

Orasını karıştırmayalım şimdi. :A Mesele etkilenip etkilenmemek değil burda sanat konuşuyoruz. :A Ama puanıma artı bir katkısı olmuyor diyeyim. :A
Cay muhabetlerimizde öyle birsey sezmedim.
beni etkileyemezsiniz mesela 😉

@mrt-06 kardeşlerin en hası çok teşekkür ediyorum, harikasın her zamanki gibi. :bhr: :love1:

Bizim de algı tekniklerimiz var kardeş. :A Kitleleri etkileyip fikirlerini değiştirebiliriz eğer istersek. :A :A

Orasını karıştırmayalım şimdi. :A Mesele etkilenip etkilenmemek değil burda sanat konuşuyoruz. :A Ama puanıma artı bir katkısı olmuyor diyeyim. :A
Yapabiliyorsanız yapın bakalım hodrimeydan o zaman. :A

@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin :)

@mrt-06 Güzel Sibel Can klasiklerindendi, Masal olmasa tam puanı alırdın.

Listemde hep ortalama ve üzerinde alan isimler @Bully @denizz19 yine üstlerdeler. @Bully biraz düştü ama neyse :A

@MayısKralı Haftaya o şarkı gelsin gör sen yükseği :Z Dur Yavaş çok patlama yapabilen bir şarkı değildi sonuçta.

@sokak sanati Dengede o puan bence, her hafta üstte olacaksın diye kural mı var cicim :A