Aynen la o gün kutlu günümüz olacaktır. Ben de kinlendim buna bana dis falan atıyor fikirlerimi ortaya sundum diye.
ben halettim ama birden fazlalar tabiki
Ona çok baktım artık yeter, hem onun yerine artık Aşk ve Mavi'yi izliyorum. BİÜ'nün TOTALirtesi daha bir ayrı.Yilanlarin öcü daha uygun sana sanki
Ben aksine şarj oluyorum. Şimdi Buke denizde boğuldu.ayy sonrada neden içim karalıyor diyorsun sonuclar açıklanırken ayoll
e iste benimde gözume battiİyi de o sitem vadikızınaydı o biliyor sebebini yani Kaan
İyi de o sitem vadikızınaydı o biliyor sebebini yani Kaan
Total oyunu yapıyor herkesi yakın yerlere koyarak1.Puan Durumu
1 Ariana Grande 58
2 Shakira 57
3 İrem Derici 53
4 Gökhan Türkmen 52
5 Ziynet Sali 52
6 Neşet Ertaş 48
7 Sibel Can 42
8 Cem Karaca 41
9 Deniz Seki 30
1 Candan Erçetin 27
11 Nilüfer 23
Sus kız yolarım seniyaa sanki 1 verdim demi sana
Total oyunu yapıyor herkesi yakın yerlere koyarak
Sus kız yolarım seni
Güzeel böyle kafiyeli sıvamalar daha bir hoşuma gidiyor doğrusu.Onun adı @MEnes mi menes, oyları enfes mi enfes
Sana da selam olsun ey kutlu dost.Teşekkürler @MEnes, sıvacılara selam olsun.
Olabilitesi yüksek demiştim göreceğiz artık.
Füzeler değil ben klipleri bile izlemiyorum düzgün. Sevdiğim bir şarkısıydı ondan olmuştur.
Sen daha duuur artık kararımızı verdik @destere ile. Gidicisin kurtuluşun yok.Iyy @MEnes yine sıvamış. ss
@Çiğdem- TOTAL değil ki Kadın+54 kategorisinde.Total oyunu yapıyor herkesi yakın yerlere koyarak
Sus kız yolarım seni
2 kişiyle mi durduracaksınız beni komik olmayın Benim arkamda büyük bir kitle varGüzeel böyle kafiyeli sıvamalar daha bir hoşuma gidiyor doğrusu.
Sana da selam olsun ey kutlu dost.
Olabilitesi yüksek demiştim göreceğiz artık.
Füzeler değil ben klipleri bile izlemiyorum düzgün. Sevdiğim bir şarkısıydı ondan olmuştur.
Sen daha duuur artık kararımızı verdik @destere ile. Gidicisin kurtuluşun yok.