MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 180

2 Neşet Ertaş 176
3 Shakira 166
4 Ariana Grande 163
5 İrem Derici 159
6 Ziynet Sali 159
7 Deniz Seki 154
8 Sibel Can 134
9 Cem Karaca 127
10Candan Erçetin 119
11 Nilüfer 100

@Bully Gökhan Türkmen 3 Puan
@Mr.At Neşet Ertaş 2 Puan
@Harunnn60 Shakira 1 Puan

@soo Nilüfer elendi geçmiş olsun juri kadromuza eklendin ayoll :( :( :(

Evet Ajda Pekkandan sonra büyük bir isme daha veda ederek kıyıma devam ediyoruz ayoll :A

22:00 itibaren sonuçlar açıklanmaya başlanacak :Z

dirilis-ertugrul2(4).jpg

Esra-Bilgic-615x330.jpg

B0TNYJ3CMAAFbRw.png

Son düzenleme:
Bekliyoruz bakalım. Çiğdem bugün yazılarıma cevap vermedi. Soğukta davrandı. Elendi beni kesin..

Bekliyoruz bakalım. Çiğdem bugün yazılarıma cevap vermedi. Soğukta davrandı. Elendi beni kesin..
sen normal enden oy vermiyorsun @xemrexxx :F

nerde soğuk davrandım bee sonuclarla boğuyosyorum foruma geldiğimden beridir enler konusunda listede olustuyordum yoğunluktn çene çalamadım @sokak sanati
:A :A :A

hogathanın oylarını paylaşıp cansu derenin kollarına koşacağım birazdan :) elimi çabuk tutmam lazım :)

@MEnes @Doğu @MasacRE- duyduk duymadık demeyin @Bully elenirse bir seslenin hemen koşarak gelirim bir at kesip kutlama yapacağız :)

:Fteyzesinin totoşu aferim bana oy vermemiş:F:F

hogathanın oylarını paylaşıp cansu derenin kollarına koşacağım birazdan :) elimi çabuk tutmam lazım :)

@MEnes @Doğu @MasacRE- duyduk duymadık demeyin @Bully elenirse bir seslenin hemen koşarak gelirim bir at kesip kutlama yapacağız :)

elenmeyecek bizzat ben diyecem sana elenmedi diye selim beycim:F

dur daha hogathanın oylarını paylaşacağım:) bu arada senin sibel teyzendende güzel haber bekliyorum umarım ben geldiğimde nalları dikmiş olur :)

daha süresi gelmedi saat 9 u bekliyorum kurallara çok sıkı bağlıyımdır :)

pardon saat onu bekliyorum :)
HHAHAAH 9 değil be 10 :A :A :A