Dönüşü olmaz umarım.Çocuk sizin yüzünüzden oyu açıkalr açıklamaz hızlı gonzalez gibi kaçtı ayoll
![]()
![]()
![]()
Son albümü güzeldie vlenmene bak filan ama öyle şarkılarına bayılmıyorum kişiliğine zaten gıcığım demet akalınla kağışmaya baslamıs![]()
![]()
![]()
Daha bu ne ki onu komple forumdan da kaçırtacağız ablama göz koymuş sinsi yılan.Çocuk sizin yüzünüzden oyu açıkalr açıklamaz hızlı gonzalez gibi kaçtı ayoll
![]()
![]()
![]()
Bitirdim, sonuçlar bittikten sonra temize geçmem gerekiyor sadece.dersini bitirdinmi ?
oyaladik seni gündüz kusura bakma![]()
o şarkıya tam verebilirim evet albümün en iyi şarkısıEvlenmene Bak'a alırız bir tam. Senin bizim gibo bahane bulmana gerükte kalmaz hem karışık oyluyorsun.![]()
Evlenmene Bak'ı ben de çok severim ne zaman kullanıcan?Evlenmene Bak'a alırız bir tam. Senin bizim gibi bahane bulmana gerekte kalmaz hem karışık oyluyorsun.![]()
Hamleler bizden sorulur canısı@denizz19 dogru zamanda dogru hamleyle bana sarkinin sözunu dinlettin ve listemde cok pis dengelerin degismesine sebep oldun![]()
Evlenmene Bak'ı ben de çok severim ne zaman kullanıcan?![]()
@denizz19 dogru zamanda dogru hamleyle bana sarkinin sözunu dinlettin ve listemde cok pis dengelerin degismesine sebep oldun![]()
Haftaya Düga, sonra Aşk Eşittir Biz var. Onu 2li elemenin birinde kullanırım.![]()