Ben çekiliyorum yarışmadan. Hep ortada yer alınca final haftasında kullanacağım şarkıyı bu haftaya çektim.
Bende hep oradayım ama final hedefimden vazgeçmedim. Biraz daha dayanaydın be.
Ben çekiliyorum yarışmadan. Hep ortada yer alınca final haftasında kullanacağım şarkıyı bu haftaya çektim.
4.5 göz ile senin açıklamanı bekliyorduk.
Füzeleri nasıl buldun.
valla hiçde zor bir hafta değildi toplasan üç şarkı vardı iyi diyebileceğim gerisi orta ve daha alt düzeydeaman aman en zor hafta olmuş vlla kimse zayıf gelmemiş yani şu elenir diyemiyorum @xemrexxx in Ajda pekkanından sonra büyük bir isme daha veda edebiliriz kıyım mevsimi başladı ayoll
füzeler berbat sevmedim füzeleri şarkıda vasattı elenmezsen haftaya side to side la gelirsin artık yoksa o şarkıyı göremeden arianayı şutlamış olacağız
valla hiçde zor bir hafta değildi toplasan üç şarkı vardı iyi diyebileceğim gerisi orta ve daha alt düzeyde
çok ciddiyim benim hiç yalan söylediğime rastladınmıCiddi olamazsın..
çok ciddiyim benim hiç yalan söylediğime rastladınmı
oylarımı kullandım..bu hafta çok zor bir oylama oldu..yarışmacıların tümü iyiydi..bana kalsaydı tümü için yüksek puan kullanırdım düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar...tüm yarışmacılara başarılar
bu hafta tamamı iyiydi bence bu hafta içinde sürpriz olsun diye aslında ipucu olmasın dedim..ama şu kadarını söyleyeyim yabancılar iyi puan aldılar bu haftabiraz ipucu verseydin keşke ? hepsi iyi olamaz
bu hafta tamamı iyiydi bence bu hafta içinde sürpriz olsun diye aslında ipucu olmasın dedim..ama şu kadarını söyleyeyim yabancılar iyi puan aldılar bu hafta
@sokak sanati benden kaybettiğin puanları turkuazz sana kazandırmış sanırım yine dört ayak üstüne düştün
Kötü valla
diğereleri neysede denizden medet umuyorsan nalları diktin demektir
Kırgın Çiçekler izliyorumTrump'tayım gel. Bu işi yüz yüze çözelim.
İşte sen anla ne kadar kıymetli puanların.
Kırgın Çiçekler izliyorum
Aynen İçerdeye lanet gibi çökeceğimiz geceBu akşam o lanet gecemi. Bende Gizli güzellik filmine gireceğim.