MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

hhahaha daha az önce geldim önce bildirimlere bakıyorum cnm birazdan konu gelicek mükemmel sunucular ile :A :A :A
boşver bildirimleri akşam birlikte okuruz zaten bildirim benden gelmemişse bakman gerekmiyor :) sen yepisyeni sayfa aç :)

hahahah başkasıyla konusma modasıda yeni çıktı başımıza haydi hayırlısı ayoll :F
bundan sonra disiplini elden bırakmıycam başıboş bıraktık ya davulcu taciz ediyor ya da lady gaga taciz ediyor o açıdan işimizi sağlama alalım :))

Üzdün o marulun yalanlarına inanarak.:(
sen sus ariana gibi bir değeri süründürdün yarışmada kız senin elinde neler çekiyor bu hafta side to side bekliyoruz ona göre başka şarkıyla gelirsen son ikide yerini alırsın :)

bundan sonra disiplini elden bırakmıycam başıboş bıraktık ya davulcu taciz ediyor ya da lady gaga taciz ediyor o açıdan işimizi sağlama alalım :))

sen sus ariana gibi bir değeri süründürdün yarışmada kız senin elinde neler çekiyor bu hafta side to side bekliyoruz ona göre başka şarkıyla gelirsen son ikide yerini alırsın :)
@Harunnn60 forumda yokken rahattın ayoll onu tekrar foruma kazandırıyorum hemen kıskanmaya baslamıssın :A :A :A ve tabikide efendi kardeşim @mrt-06:F

Side to Side'a az kaldı bu hafta Break Free dicez.:A

Espri yaptik olum gülsene hep bir asik surat olmuyor böyle :A
o espriden anlamaz eskici sen fetoş canla katılıp en iyi espriyi palatmıştın zaten senin değerini bilmeyen ölsün :))
bu arada dün puan olarak yükseltmiştim puanımı ama fetoş can yüksek puanlarıma alışkın olmadığı için zehirlenip elenmiş yapacak bişey yok :))

i

iki portakal kafayı birbirine tokuştur at çöpe ikisini toplasan bir benim beşte birim değere sahip olmazlar boşuna onlarla zamanını harcama :)

ama hakaret içeriyor şarkı ismi ? :)

Hayır niye hakaret içersin ki gözyaşlarıma değecek adam değilsin diyo işte
hakaret yok bence:D:D bir adamı çok sevdiysen akıttığın gözyaşlarına bile
değmeli ve sadece mutluluktan ağlatsın seni:D

Hayır niye hakaret içersin ki gözyaşlarıma değecek adam değilsin diyo işte
hakaret yok bence:D:D bir adamı çok sevdiysen akıttığın gözyaşlarına bile
değmeli ve sadece mutluluktan ağlatsın seni:D

hogatha benim için ağlayabilir o zaman:) çünkü ben ağlamaya değecek bir insanım :))