Yağmuru diyorsan kullanmayacağım Onun yerine tüm hitleri sıraya dizdimZiynet'in son çıkan şarkısı baya iyi aslında onu ne zaman kullanacaksın.
Yağmuru diyorsan kullanmayacağım Onun yerine tüm hitleri sıraya dizdimZiynet'in son çıkan şarkısı baya iyi aslında onu ne zaman kullanacaksın.
Mesajin devami da var yanlislikla cevapla tusuna erken basmisim devamin da tam puan verebilirim demistim tekrar söyliyim muhtemelen yine tam puani mi alirsin kankaBu saygınlığına gülüyorum sadece varoş
O zaman tam puanına talibiz kanka
Yarismaciliktan jüri üyeligine terfi ettim diye mi bu sarkilari ilk benle paylasmalarBu hafta final puanı aldım haftaya bomba bir şarkıyla geliyorum hatta ilk senle paylaşayım. Break Free olacak haftanın şarkısı ve zirve hedefim var.
Fikrine saygı duyuyorum ama inşallah elenirsin.
Şarkıdan sıkıldığımı söylemem sadece bir bahaneydi, yoksa asıl sebep haftanın zorlu oluşu ve diğer şarkıların çok iyi olmasıydı.
Normal bir hafta olsaydı puanın yüksek olabilirdi.
Ha diyelim sıkıldım diye düşük verdim, yine de çok abarttın.
Yağmuru diyorsan kullanmayacağım Onun yerine tüm hitleri sıraya dizdim
Mesajin devami da var yanlislikla cevapla tusuna erken basmisim devamin da tam puan verebilirim demistim tekrar söyliyim muhtemelen yine tam puani mi alirsin kanka
Yarismaciliktan jüri üyeligine terfi ettim diye mi bu sarkilari ilk benle paylasmalar
O zaman seni kocaman bir "OK" ile uğurluyoruz, daha fazla muhattap olamayacağım saçmalıklarınla.Sen o bahaneyi kullandın bir kere. Başkasının tepkisi nasıl olurdu bilmiyorum ama benim karakterim böyle ve de abartmadım.
Yine ederiz kanka niye kiriliyorsunAynen bence iyi şarkı ben verirdim iyi puan. Eski şarkıları sevmem umarım bana kriz geçirmezsin.
Hep seninle ortak hareket ediyorduk zaten kanka. Kırıldığım şuan.
Seversin seversin sevmezsen de sevme zaten 1 puanına alışığım .ssAynen bence iyi şarkı ben verirdim iyi puan. Eski şarkıları sevmem umarım bana kriz geçirmezsin.
Hep seninle ortak hareket ediyorduk zaten kanka. Kırıldığım şuan.
Yine ederiz kanka niye kiriliyorsun
Seversin seversin sevmezsen de sevme zaten 1 puanına alışığım .ss
Ee ben de 2 verdim ne olmuş benden farkın yok yani.Biraz teselli cümleleri kullan kanka. Tam puan veririz falan de de biraz moralim yerine gelsin
Nankör 2 verdim bu hafta
Moralin neden bozuk kankaBiraz teselli cümleleri kullan kanka. Tam puan veririz falan de de biraz moralim yerine gelsin
Nankör 2 verdim bu hafta
Moralin neden bozuk kanka
Kanma yalanlarına seni kullanıyor duygu sömürüsü hepMoralin neden bozuk kanka
Ee ben de 2 verdim ne olmuş benden farkın yok yani.
Ayrıca eskiciyi baskı altına alma o Ziynetin 1.olmasını istiyor Arizona falan sevmez
Bi düşün neden acaba çünkü hep kaliteli isimlerle yarışıyorumSıla zamanımdada seni destekliyordu dimi.:s.s
Düşük puanlara sinirlenmiş nefret saçtı ortalığa.
Sen de tüm mesajları okurdun, beğeni güldürdün falan atardın bugün mü okumayacağın tuttu abla
Sen o bahaneyi kullandın bir kere. Başkasının tepkisi nasıl olurdu bilmiyorum ama benim karakterim böyle ve de abartmadım.
Yorulduysan dinlen biraz kankaBen yoruldum hayat gelme üstüme.:s.s
Farkindayim kankaKanma yalanlarına seni kullanıyor duygu sömürüsü hep
@MayısKralı bilmiyorum senin sitemini ben üstüme almalimiyim ama almam cünkü ben yorum yapmadim sarkina. bu hafta malesef cok düşük aldin benden de.
ben slow parcalari severim ve diğerleriyle su konuda hemfikirim : bu hafta oy vermekte zorlandim.
diger bana özelden sitem eden arkadaslarada söyliyeyim senin vesilenle ;
ben dün sadace oy kullanmak icin acele sayfaya girdim ve ilk beş bende hazirdi ama diğerlerini daha sakin kafa ile düşünseydim belki degisebilirdi siralama yoksa gökhan fettah sibel cem ve arianayi ilk dinlerken ilk 5te olacagi netlesmisti kafamda
hhahaha daha az önce geldim önce bildirimlere bakıyorum cnm birazdan konu gelicek mükemmel sunucular ile@Çiğdem- hogatha nerdesin kız yeni sayfayı niye açmıyon