MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Bu saygınlığına gülüyorum sadece :A varoş :F

O zaman tam puanına talibiz kanka :D
Mesajin devami da var yanlislikla cevapla tusuna erken basmisim devamin da tam puan verebilirim demistim tekrar söyliyim muhtemelen yine tam puani mi alirsin kanka :A

Bu hafta final puanı aldım haftaya bomba bir şarkıyla geliyorum hatta ilk senle paylaşayım.:Z Break Free olacak haftanın şarkısı ve zirve hedefim var.:Z

Fikrine saygı duyuyorum ama inşallah elenirsin.:A
Yarismaciliktan jüri üyeligine terfi ettim diye mi bu sarkilari ilk benle paylasmalar :A

Şarkıdan sıkıldığımı söylemem sadece bir bahaneydi, yoksa asıl sebep haftanın zorlu oluşu ve diğer şarkıların çok iyi olmasıydı.

Normal bir hafta olsaydı puanın yüksek olabilirdi.

Ha diyelim sıkıldım diye düşük verdim, yine de çok abarttın.

Sen o bahaneyi kullandın bir kere. Başkasının tepkisi nasıl olurdu bilmiyorum ama benim karakterim böyle ve de abartmadım.

Yağmuru diyorsan kullanmayacağım :D Onun yerine tüm hitleri sıraya dizdim :A

Aynen bence iyi şarkı ben verirdim iyi puan.:D Eski şarkıları sevmem umarım bana kriz geçirmezsin.:(

Mesajin devami da var yanlislikla cevapla tusuna erken basmisim devamin da tam puan verebilirim demistim tekrar söyliyim muhtemelen yine tam puani mi alirsin kanka :A

Yarismaciliktan jüri üyeligine terfi ettim diye mi bu sarkilari ilk benle paylasmalar :A

Hep seninle ortak hareket ediyorduk zaten kanka.:F Kırıldığım şuan.:(

Düşük puanlara sinirlenmiş nefret saçtı ortalığa. :A

Sen de tüm mesajları okurdun, beğeni güldürdün falan atardın bugün mü okumayacağın tuttu abla :A

@Bully valla cnm dirilişi izliyordum ondan bakamadım yoksa bakıyorum tek tek :D

Sen o bahaneyi kullandın bir kere. Başkasının tepkisi nasıl olurdu bilmiyorum ama benim karakterim böyle ve de abartmadım.

Ablacım bu hafta zorluydu bende zorlanarak verdim ben irem derici asla 7 vermezdim
çok sevdiğimi sen çok iyi biliyosun 9.haftaya bakalım sıkma canını ve konuyu kapatalım
tamam mı :D

@MayısKralı bilmiyorum senin sitemini ben üstüme almalimiyim ama almam cünkü ben yorum yapmadim sarkina. bu hafta malesef cok düşük aldin benden de.
ben slow parcalari severim ve diğerleriyle su konuda hemfikirim : bu hafta oy vermekte zorlandim.
diger bana özelden sitem eden arkadaslarada söyliyeyim senin vesilenle ;
ben dün sadace oy kullanmak icin acele sayfaya girdim ve ilk beş bende hazirdi ama diğerlerini daha sakin kafa ile düşünseydim belki degisebilirdi siralama yoksa gökhan fettah sibel cem ve arianayi ilk dinlerken ilk 5te olacagi netlesmisti kafamda

@MayısKralı bilmiyorum senin sitemini ben üstüme almalimiyim ama almam cünkü ben yorum yapmadim sarkina. bu hafta malesef cok düşük aldin benden de.
ben slow parcalari severim ve diğerleriyle su konuda hemfikirim : bu hafta oy vermekte zorlandim.
diger bana özelden sitem eden arkadaslarada söyliyeyim senin vesilenle ;
ben dün sadace oy kullanmak icin acele sayfaya girdim ve ilk beş bende hazirdi ama diğerlerini daha sakin kafa ile düşünseydim belki degisebilirdi siralama yoksa gökhan fettah sibel cem ve arianayi ilk dinlerken ilk 5te olacagi netlesmisti kafamda

Aynen yorum yapmadın, haftanın zor olduğunu kabul ediyorum bende. Sitem sana değil. :D