Öncelikle hızlı izlememin hem avantajları hem dezavantajları oldu. Dezavantajı çabuk bitmesi
Bitirdikten sonra boşluğa düşeceğim kesin. Avantajı ise Walter White'ın gözümün önünde nasıl bir adama dönüştüğünü gün gün görmek diziyi daha bi anlamlı kıldı. Başlarda pısırık bir kimya öğretmeni olan adam finalde adeta bir ölüm makinesine dönüştü. Temelde ''ailesi için'' bunca melanetin içine girişti denilebilir ama finalde de kendisinin söylediği gibi ''kendim için yaptım'' demesi bu işten vahşi bir zevk aldığını gösterir. Tabi para tatlı geldi adama
Finalde bagaja kurduğu sistem ve Todd'un sülalesini bir bir harcadığı sahne muazzamdı. Hayatımda izlediğim en marjinal sahneler arasındaydı. Biliyordum orda Walt'ın son bir güzellik yapacağını adamları kevgire çevirdi.
Jesse ile sarılacaklar diye bekledim ama olmadı
Dizide ölümüne en çok üzüldüğüm adam Hank reisti. Adam 1 yıl peşinde koştu Heisenberg'in sonra tuvalette hacet giderirken bir baktı ki meğerse W.W bacanağının ta kendisiymiş.
B*k yoluna gitti diye bir tabir var ya işte o söz aynı Hank Schrader'ın durumunu özetliyor
Jesse Pinkman karakteri başlı başına efsane olmuş. Duygusal bir çocuk -bu duygusallığı zaman zaman başlarına bela açsa da onu farklı kılan ve en sevdiğim yönü- ve ailesi tarafından dışlanması onu bataklığın içine sürüklüyor. Ah Jesse ne vardı Jane'i de alıp topuklasaydın hiç ölmeseydi güzelim kızcağız
Gus Fring de çok cool bir karakterdi. Fazla mimik kullanmadan zihnimde iz bırakan nadir karakterlerdendi. Ölümü de dehşetti. Can verirken kravatını düzeltmesi güldürdü
Dizinin tek eleştireceğim noktası müzikleri oldu.(Telifli müzikler hariç. Mesela finaldeki şarkı harikaydı ''Badfinger - Baby Blue '') Daha güzel ve uzun bir jenerik olabilirdi. Fakat o efsane girişini bile özleyeceğim, o sarı dumanları
Kısacası çok keyif alarak izlediğim bir diziydi. Yabancı dizilere olan bakış açım bütünüyle değişti tabii hepsi bu kalitede değildir
Jesse'nin ''yo!'' diyişini, Walter'ın arabasının sürekli kırılan ön camını, Soul'ün saçma sapan giyim tarzını, Mike'ın soğukkanlılığını, Skyler'ın isyankar hallerini ve Hank'in hafızalardan silinmeyecek ölümünü asla unutmayacağım. Good bye Albuquerque