Banyonun içinden (kadının göründüğü) değil, adamın gelişi (odaya giriş) yönündenters açı
Aynen o göndermeyi sonradan ben de fark etmiştim. Adamlar göndermede uzaya çıkmışlar. Yanlarına yaklaşabilecek herhangi bir dizi yok yani olabilemez.Leyla ile Mecnun 51
Bu kadar gönderme dolu bir dizi bir daha zor gelir. 51.bölümde adamlar Dogville'ye selam çakmış.
@OzaN @MEnes
52.Bölüm
Artık net olarak söyleyebilirim ki Leyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir. Komedi olarak zaten rakibi yok, Avrupa Yakası imiş, Geniş Aile imiş, Tatlı Hayat ımış, 7 Tepe İstanbulmuş, İşler Güçlermiş vb. ezer geçer. Fakat drama olarak da üstüne yok! Ezel'den bile üstün. Bu bölümde paralel evrenler olayı işlendi, Leyla ile Mecnun un en iyi bölümlerinden.
Hatırladım o sahneyi de o zaman anlam vermemiştik.Leyla ile Mecnun 51
Bu kadar gönderme dolu bir dizi bir daha zor gelir. 51.bölümde adamlar Dogville'ye selam çakmış.
@OzaN @MEnes
52.Bölüm
Artık net olarak söyleyebilirim ki Leyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir. Komedi olarak zaten rakibi yok, Avrupa Yakası imiş, Geniş Aile imiş, Tatlı Hayat ımış, 7 Tepe İstanbulmuş, İşler Güçlermiş vb. ezer geçer. Fakat drama olarak da üstüne yok! Ezel'den bile üstün. Bu bölümde paralel evrenler olayı işlendi, Leyla ile Mecnun un en iyi bölümlerinden.
designated survivor 1x10 ay şimdi kim vuruldu bekle dur abd deki paralel yapı çalışıyor @Maskeli Fedai duymasın @Forumdash @mrt-06
hain aron çıktı @Çiğdem- ve @vadikızı türünü memeleriyle kandırmıştı Ekli dosyayı görüntüle 53196
ama emilyciğim olayı çözdü son sahnede umarım vurulan o değildir zaten bu komployu çökertecek şeyi var kızın @destere @sürgünüm ve @MEnes kızdaki zekayı zınk diye anlayacaktır eminim şu pozdan
Ekli dosyayı görüntüle 53197
designated survivor 1x10 ay şimdi kim vuruldu bekle dur abd deki paralel yapı çalışıyor @Maskeli Fedai duymasın @Forumdash @mrt-06
hain aron çıktı @Çiğdem- ve @vadikızı türünü memeleriyle kandırmıştı Ekli dosyayı görüntüle 53196
ama emilyciğim olayı çözdü son sahnede umarım vurulan o değildir zaten bu komployu çökertecek şeyi var kızın @destere @sürgünüm ve @MEnes kızdaki zekayı zınk diye anlayacaktır eminim şu pozdan
Ekli dosyayı görüntüle 53197
@Çiğdem- izlesin beğenmezse izlerim
bunu değğilde destere fantastik dizi izlemiş benden habersiz 8 bölümlük ona bakıcam onun ismi neydi @destereoutsiders denen diziye başladım izledinmi bilmem tam senlik ve @Çiğdem- lik parlaklar fingirdeşiyor dizide ) benlik bir kız var ama daha netleştiremedim hangisini alayım çünkü zenci kızda bayağı hoş duruyor )
şu tıfıl çocukların olduğu diziyi diyorsun )bunu değğilde destere fantastik dizi izlemiş benden habersiz 8 bölümlük ona bakıcam onun ismi neydi @destere
HAHAH evet adını unuttum hangi kıonuda konustuk onuda hatrlamıyorumşu tıfıl çocukların olduğu diziyi diyorsun )
HAHAH evet adını unuttum hangi kıonuda konustuk onuda hatrlamıyorum
la sense8 bir yılbaşı özel bölümü yayınladı görmen lazım özellikle bir sahne var dur anlatayım @Çiğdem- @MEnes @vadikızı @sürgünüm @Forumdash da duymalı bu sahneyi neyse şimdi şu kızımız balayındaydı yeni evlendiği tipsiz kocasıylayeni bir dizi daha buldum hemde tanıdık simalar var
@xemrexxx sende yakinden tanırsın downton abbey in derindondurucusu lady mary crawley bu dizide başrollerde dolanıyormuş
dizibox da bölümleri yayınlanıyor
la sense8 bir yılbaşı özel bölümü yayınladı görmen lazım özellikle bir sahne var dur anlatayım @Çiğdem- @MEnes @vadikızı @sürgünüm @Forumdash da duymalı bu sahneyi neyse şimdi şu kızımız balayındaydı yeni evlendiği tipsiz kocasıyla Ekli dosyayı görüntüle 53233
sonra tam şaparlarken şu oğlan beliriverdi tabi dizinin konusu gereği 8 kişi birbiriyle bağlı sadece onalr görebiliyor kocası göremedi
Ekli dosyayı görüntüle 53234
oğlanı kızın dikkati dağıldı adamın üstünden bir anda ayrıldı ama artık nasıl bir pozisyonsa adam da kızla birlikte hareket etti şeysi yukarı bakarkene yere düştü şeysi çatladı adamın kullanması yasaklandı birkaç hafta bu sahne seni çeker bence diziye
hhahaah aa çok yoğunum ayoll günler kısaldıya hemen akşam oluyor ev yemeğine baslıyoruz yani hiçbirdiziye bakamadım şuan şu çocuk dizisine bakıcam ama teen wolf bile 2 bölümüne bakamadım hala kurt adam dizisineyeni bir dizi daha buldum hemde tanıdık simalar var
@xemrexxx sende yakinden tanırsın downton abbey in derindondurucusu lady mary crawley bu dizide başrollerde dolanıyormuş
dizibox da bölümleri yayınlanıyor