Sneaky Pete yorumum vardı, taşımaya çalışırken kaybettim.Hangi mesajı?
Sneaky Pete yorumum vardı, taşımaya çalışırken kaybettim.Hangi mesajı?
ben buna bir bakayım
hhahhh ayoll sen önce yarım dizilerini tamlasana yeni dizilere zaman harcmak yerineFRONTİER
İlk iki bölümü izledim vasat ama idare eder bir dizi sevenleri baksın başrol @Çiğdem- le @xemrexxx ye hitap ediyor karizmatik bir yarmagül
gözüm çarptı benim favorim kızı bölüm başında hapsettiler bilsem erken kaybedeceğiz bakmazdım diziyehhahhh ayoll sen önce yarım dizilerini tamlasana yeni dizilere zaman harcmak yerine
hahahaha ohh çok iyi olmuş ayollgözüm çarptı benim favorim kızı bölüm başında hapsettiler bilsem erken kaybedeceğiz bakmazdım diziye
hala tamamlayamadınmı hogatha oysa ben senin onu çoktan bitirdiğini düşünüyordum en son eleven ı erkek sanmıştın sanırım o bölümde kaldınhahahaha ohh çok iyi olmuş ayoll
bende yeni diziden sadece şu çocukların olan diziye bakmıstım ilk 4 bölüm izledim ama 4 bölümü dha kaldı tamamlamaya çalısıcm 2.sezon bslamadn
Hhhaha evet bir gecede 4 bölüm izlemiştim sonra dh baakmaadım ayol ama 1-2 gün içinde tamamlayıp yorum ypacam inşhala tamamlayamadınmı hogatha oysa ben senin onu çoktan bitirdiğini düşünüyordum en son eleven ı erkek sanmıştın sanırım o bölümde kaldın
kız oğlan kızdı işte tam tarifi yaptın sonundaHhhaha evet bir gecede 4 bölüm izlemiştim sonra dh baakmaadım ayol ama 1-2 gün içinde tamamlayıp yorum ypacam inş
kızı oğlan diye yorumlmıştım gerçekten
hhahahaaa a bir dur ayoll biriken dizilerimi haalledeyim öncede yeni diziye ozaman bakarız sende biriken dizilerine yönelsene sürekli yeni dizi çıkarıyorsun başınaa önce hazırını izle
netflix in ilk ayı bedavaymış onu değerlendirmeye çalışıyorumhhahahaaa a bir dur ayoll biriken dizilerimi haalledeyim öncede yeni diziye ozaman bakarız sende biriken dizilerine yönelsene sürekli yeni dizi çıkarıyorsun başınaa önce hazırını izle
evet bilimkurgu dizisi gelecekten geliyorlar geçmişi düzeltip geleceği kurtarmaya çalışıyor kahramanlarımızfragmana baktım fırsat bulursam diziyede bakarım sanırım dizi bilimkurgu tarzında
aaa gerçekten anlattığın gibimi ayoll konusunetflix in ilk ayı bedavaymış onu değerlendirmeye çalışıyorum
evet bilimkurgu dizisi gelecekten geliyorlar geçmişi düzeltip geleceği kurtarmaya çalışıyor kahramanlarımız
Zaman kaybı 3.bölümde bıraktım. Çerez niyetine bile gitmez.Magicians 1x1
Başladık bakalım. Biraz çerezlik gibi geldi 2-3 bölüm daha izleyip karar vericem
Kiz desterenin bir yerlerine inme inmiştir gittiysehahah @destere yine yok ortalarda orayamı gitti yoksa