Simondan çok daha iyi olacağı kesinGelsin gelsin merak ediyorum karakterinibakalım biri olarak gelecek
Simondan çok daha iyi olacağı kesin![]()
ayy bu simon zaten bilinçli seçilmiş bir oyuncu değildi çağdaş dönücekken diziden çıkardık şuana kadarda kürşat alnıaçık düşmanlık yönünü kurtardı zaten dizide
Zaten normalde düşman Çağdas olacakti sakatlaninca Lebib Gökhan olduayy bu simon zaten bilinçli seçilmiş bir oyuncu değildi çağdaş dönücekken diziden çıkardık şuana kadarda kürşat alnıaçık düşmanlık yönünü kurtardı zaten dizide![]()
![]()
![]()
@Çiğdem- kız marianın ölümüne ne diyosun sen![]()
Konuda söylemiştim ayoll mariaya kurtulucak diye korktum iyiki geberdiZaten normalde düşman Çağdas olacakti sakatlaninca Lebib Gökhan olduAksiyon baya görecez bence gelince
![]()
Konuda söylemiştim ayoll mariaya kurtulucak diye korktum iyiki geberdi![]()
![]()
Bu sezonki büyük eksiklerden birisi düşmandı eksinlikle @EFE UYSAL çağdaşta o karizma var bakalım![]()
harika attım ama onu nereden gördün ayollUral Simon'u deşiyorFetih zamanı
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @MEnes @Maskeli Fedai @tolgab @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sürgünüm
Ural obaya dönerken yaninda bir at daha var farkettiysen ve bir ceset buyuk ihtimale Simonun cesedi ve kendindeki şüpheleri silmek için kayıya getiriyorharika attım ama onu nereden gördün ayoll![]()
![]()
![]()
Bu adam sanırım ölmedi cnmUral obaya dönerken yaninda bir at daha var farkettiysen ve bir ceset buyuk ihtimale Simonun cesedi ve kendindeki şüpheleri silmek için kayıya getiriyor![]()
Bence ölecek ve Çağdaş gelecrkBu adam sanırım ölmedi cnm![]()
![]()
![]()
ayrı ayrı fragman konusu açmak yasak cnm @Polat Şaşmaz açtığı konuya eklenir 2. veya 3.fagmanlar @mrt-06 oraya taşır bu konuyu![]()