Simondan çok daha iyi olacağı kesinGelsin gelsin merak ediyorum karakterini bakalım biri olarak gelecek
Simondan çok daha iyi olacağı kesin
ayy bu simon zaten bilinçli seçilmiş bir oyuncu değildi çağdaş dönücekken diziden çıkardık şuana kadarda kürşat alnıaçık düşmanlık yönünü kurtardı zaten dizide
Zaten normalde düşman Çağdas olacakti sakatlaninca Lebib Gökhan oldu Aksiyon baya görecez bence gelinceayy bu simon zaten bilinçli seçilmiş bir oyuncu değildi çağdaş dönücekken diziden çıkardık şuana kadarda kürşat alnıaçık düşmanlık yönünü kurtardı zaten dizide
@Çiğdem- kız marianın ölümüne ne diyosun sen
Konuda söylemiştim ayoll mariaya kurtulucak diye korktum iyiki geberdiZaten normalde düşman Çağdas olacakti sakatlaninca Lebib Gökhan oldu Aksiyon baya görecez bence gelince
Konuda söylemiştim ayoll mariaya kurtulucak diye korktum iyiki geberdi
Bu sezonki büyük eksiklerden birisi düşmandı eksinlikle @EFE UYSAL çağdaşta o karizma var bakalım
harika attım ama onu nereden gördün ayollUral Simon'u deşiyor Fetih zamanı
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @MEnes @Maskeli Fedai @tolgab @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sürgünüm
Ural obaya dönerken yaninda bir at daha var farkettiysen ve bir ceset buyuk ihtimale Simonun cesedi ve kendindeki şüpheleri silmek için kayıya getiriyorharika attım ama onu nereden gördün ayoll
Bu adam sanırım ölmedi cnmUral obaya dönerken yaninda bir at daha var farkettiysen ve bir ceset buyuk ihtimale Simonun cesedi ve kendindeki şüpheleri silmek için kayıya getiriyor
Bence ölecek ve Çağdaş gelecrk Simon zaten kacmis korkup Ertugruldan sonra Ural yakalamisBu adam sanırım ölmedi cnm
ayrı ayrı fragman konusu açmak yasak cnm @Polat Şaşmaz açtığı konuya eklenir 2. veya 3.fagmanlar @mrt-06 oraya taşır bu konuyu