TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

benim hakkımda bir itiraf daha varmış hadi bakalım buda benim sapığım tarafından yollanmış sanırım:) birde tatlım hayatım diyor ya insanın sinirlenesi bile gelmiyor :))

İtiraf 7
destere tatlım sayemde gündeme geldin :F Benim üzerimden prim yapmaya devam et canım, fakat şunu unutma dediklerimde haklıyım GÜLDÜREMİYORSUN artık. :F Kanıtlarım
Bu sene
https://fav10.net/forum/threads/28-kasım-4-aralık-2016-haftanın-en-Çok-güldüren-mesajları.263196/
Ara vermeden önce
https://fav10.net/forum/threads/28-mart-3-nisan-2016-haftanın-en-Çok-güldüren-mesajları.256410/
- Anonim -

aşkitom sayende ölsemde gam yemem ne güzel hitap şeklin var böyle insanın aşkı galeyana geliyor :))

Kalbimi kırdın oysa ben seni severim, dün sana stres topum nerdesin diye özlemle haykırmıştım ama o mesajımı da görmemişsin. :A

o mesajlar arada karambole geliyor bugünlerde fazla giremiyorum foruma girincede zamansızlıktan senin kötü mesajları pas geçiyorum ne yazıkki ama mutlaka hakkımdaki kötü mesajların bir köşeye not ediliyor bilesin :))

hhahah tam gece yarısı geldim işte cnm :A tamda zamanında gelmişim vlla @destere efendi doldurmaya baslamıs hemen seni :A :A :A
dediğim filmi izlemişsindir umarım bak orda site adreside verdim izlemediysen gözüme gözükme :)

o mesajlar arada karambole geliyor bugünlerde fazla giremiyorum foruma girincede zamansızlıktan senin kötü mesajları pas geçiyorum ne yazıkki ama mutlaka hakkımdaki kötü mesajların bir köşeye not ediliyor bilesin :))
Stres topu demenin neresi kötü. :F Yani iyi bir arkadaş manasında demiştim. :A

Sanmıyorum not ettiğini o yüzden sallamaya devam edeceğim. :)

dediğim filmi izlemişsindir umarım bak orda site adreside verdim izlemediysen gözüme gözükme :)
hhahaha aa çok yoğundum bugün boş vaktimi hep şarkı ayarlamakla geçirdim akşamda içerde izledik foruma şimdi geldim işte :F

ama yarın gündüz izleyecem senin hatrına foruma gelince yorum yaparım :A

Birde şunun sapığını bana teslim et @mrt-06 destereye sulanırken arkasında kimin olduğunu bilmiyor sanırım yeni içerde izleyip geldim şuan havamdayım bana teslim et
:A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

kendi yarışmanadamı gelmeyeceksin koskoca bi bir jüri başkanına yakıştıramadım bu durumu:) zaten senin yüzünden mayıs böcüğü reytingsizlikten forumu terkedecek duruma geldi :)

evet öyle bir insansın berbatsın kötüsün artniyetlisin keşke senin yerine beni codmin yapsalardı ama kadir kıymet bilenmi var dünyada :))
benim yarisma kafasina göre yapiliyor. daha video yollama carsambaya kadar. nerden baksan oy aciklamasi cumadan pazara olan bir saat dilimde olur. yarin bir sey yok oyuzden girmeme gerek yok

hhahaha aa çok yoğundum bugün boş vaktimi hep şarkı ayarlamakla geçirdim akşamda içerde izledik foruma şimdi geldim işte :F

ama yarın gündüz izleyecem senin hatrına foruma gelince yorum yaparım :A

Birde şunun sapığını bana teslim et @mrt-06 destereye sulanırken arkasında kimin olduğunu bilmiyor sanırım yeni içerde izleyip geldim şuan havamdayım bana teslim et
:A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
Rakip çıktı sana. :A

İtiraf 9
Çiğdem yeni üye olmuş bir bayanın tanışma konusuna pat diye giriyor. Girme sebebi de başkalarına laf yetiştirmek için. İnsan nezaketten hoş geldin der. Bu kadar tek bayan olma hırsını belli etmese iyi olur :)
- Anonim -

@yader den @Çiğdem- e salvolar gelmiş :)) yader haklı bence öyle patdanak kızın sayfasına dalıyorsun selamsız çok ayıp valla ... ne kadar yüzsün bir insansın hogatha insn bir selam verir allah seni süpürgenden mahrum bırakır umarım :))

@sokak sanati senin etiketler olmamış. Konu burda. :)
@sokak sanati hala konuyu arıyor sanırım :) iki eliyle bir şeyini bulamayan adamın yüzlerce konu arasında bu konuyu bulması imkansız :)

İtiraf 9
Çiğdem yeni üye olmuş bir bayanın tanışma konusuna pat diye giriyor. Girme sebebi de başkalarına laf yetiştirmek için. İnsan nezaketten hoş geldin der. Bu kadar tek bayan olma hırsını belli etmese iyi olur :)
- Anonim -

@yader den @Çiğdem- e salvolar gelmiş :)) yader haklı bence öyle patdanak kızın sayfasına dalıyorsun selamsız çok ayıp valla ... ne kadar yüzsün bir insansın hogatha insn bir selam verir allah seni süpürgenden mahrum bırakır umarım :))
ayy bırak sen şimdi onu sana nasıl sahip çıkyorum bakta gör :A :A :A

İtiraf 9
- Anonim -

@sokak sanati hala konuyu arıyor sanırım :) iki eliyle bir şeyini bulamayan adamın yüzlerce konu arasında bu konuyu bulması imkansız :)
Buldu buldu, cevapları konuda. Herkes sen değil seni 10 defa etiketledik anca gördün. :D

İtiraf 9
- Anonim -

bide ayni gun uye olan bir erkegin konusuna girip hosbes etmis cocugu :A
o cocukta kayboldu birden. reyting tahminleri yapiyordu :)