MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

İyi puan veren herkese teşekkürler. :)

Haftaya hangi şarkıyı kullanacağım konusunda kararsız kaldım. Yardımınız lazım. Siz aşağıdaki şarkılardan hangisini daha çok seviyorsunuz? :) @denizz19 @Bully @soo @MayısKralı @dreamy @ozmoturk @sokak sanati (Rastgele 5-6 kişi seçtim diğer herkesten de yorum bekliyorum tabii.
clear.png
)

(Bu şarkılardan sadece bir tanesini kullanacağım yarışmada büyük ihtimalle.)

Unutma Beni bence :D
3 puan ile final puanını kaçırdığım için hepinize atarlıyım o yüzden es geçtim hediyeyi.:):)
Boşver ya bir dahaki haftaya alırsın final puanı:D

Haftaya hangi şarkıyı kullanacağım konusunda kararsız kaldım. Yardımınız lazım. Siz aşağıdaki şarkılardan hangisini daha çok seviyorsunuz? :) @denizz19 @Bully @soo @MayısKralı @dreamy @ozmoturk @sokak sanati (Rastgele 5-6 kişi seçtim diğer herkesten de yorum bekliyorum tabii.
clear.png
)

Ben Hangi Ask Adil Ki seviyorum. :)

clear.png
)

Unutma Beni'yi kullanırsan tam puan verebilirim. :A

@MEnes çok tşk ederim cnmm:D:D
Bildiğim bir şarkısıydı biraz yükseldi bu hafta. :D
@MEnes taktın 5'e sen de, bir hafta da şaşırt be beni. ss
Şaşıracak darılacak bir şey yok maksimumu 7 ile gördü zaten 2 hafta önce. :A :A Yeter de artar ona. :A
@MEnes sanada beddua gelecek yakında. Toparla kendini.:):)
Ben olaya bireysel bakmadığımı söylemiştim Bizde karşılığı neyse o puan gelir. :A
No problem. :D
3 puan ile kaybettim demek final puanını. Başta Çiğdem olmak üzere hepinize çok özel beddualar gönderiyorum.
@Ahmad @destere tam puan verseniz nolurdu he nolurdu. @MasacRE- biraz yükselt dedik dimi. @MEnes seninde soran geliyor.:bağır: Şuan çok sinir oldum korkun gazabımdan..
La 8 puan verdik az mı vermişiz. Zaten haftalar geçiyor sanatçılar azalıyor, en yukarda olması için iyi şarkılarla gelmesi lazım Ariana'nın. :A

benden önce kızması gerekenler başkaları :) ben 10 puan vermişim hemde @sokak sanati pis bir şarkı seçmesine rağmen 10 puanı yapıştırmışım kıza :))
ama @MasacRE ve @MEnes yakmış arianayı :)) onlarda kabahat arasın :))

hiç boşuna uğraşma efede sonunda gerçekleri gördü baktıki türbüşondan ne köy olur ne kasaba yapıştırdı düşük puanı :))
Hemen satmış bizi arkamızdan bah hele hallere bah. :A :A Neyse geçen sefer yaptığım hatadan dolayı ödeşmiş sayıyorum. :A

Şaşıracak darılacak bir şey yok maksimumu 7 ile gördü zaten 2 hafta önce. :A :A Yeter de artar ona. :A

Ben olaya bireysel bakmadığımı söylemiştim Bizde karşılığı neyse o puan gelir. :A

La 8 puan verdik az mı vermişiz. Zaten haftalar geçiyor sanatçılar azalıyor, en yukarda olması için iyi şarkılarla gelmesi lazım Ariana'nın. :A

Hemen satmış bizi arkamızdan bah hele hallere bah. :A :A Neyse geçen sefer yaptığım hatadan dolayı ödeşmiş sayıyorum. :A

İş işten geçti artık. Yapabileceğin tek şey gelecek hafta için bana puan toplayıp gazabımdan erken kurtulmanız.:):)

clear.png
)

Hepsi güzel. Önceki haftalarda kullandın mı bilmiyorum, saklıyorsan başka tabi :) Git veya Melek'de olabilirdi.

benim hata sayılır bir an boşluğuma denk gelmişti onu yazarken:) ama sen kasten günaha girmiştin beni kötüleyerek :)
yani hatalarımız denk değil :)

Ben Hangi Ask Adil Ki seviyorum. :)
bu hafta ireme oy verirken 626 . mesajdaki duygularım önplanda olacak umarım o mesajı dikkatlice okumuşsundur :))

katıldı dediklerinden bir @Bully dışında tek bir allahın kulu ben imza attım demedi boşuna çabalıyorsun:) sonunda siz iki kötü codmin başarısızlığa mahkum kalacaksınız :)
Onlar senden çekindikleri için öyle diyorlar. :) Yoksa imza atarken ben gördüm yani benim gözlerime mi inanıcam senin mesajına mı. :)

:ppp: @destere :ppp: yine gözluke ihtiyacin var senin.
....... bu noktalarin devamini hic bir zaman ögrenemeyeceksin artik.
bide bugun bir rüya meselesi vardi ama onuda anlatmayacam :ppp:

Sahte sensin be. :) Şimdi değerli diyorsun da geçen gün sarhoş kafayla ne itiraflar yapmıştın o "değerli" arkadaşlarına. :)

allah seni bildiği gibi yapsın umarım enler köşen reytingsizlikten kabız olur çapak bağlar:) bir dahada ordan mesaj yazan çıkmaz umarım :))

:ppp: @destere :ppp: yine gözluke ihtiyacin var senin.
....... bu noktalarin devamini hic bir zaman ögrenemeyeceksin artik.
bide bugun bir rüya meselesi vardi ama onuda anlatmayacam :ppp:

onlara daha sıra gelmediki daha yeni foruma girdim tek tek kurcalıycam tüm mesajları :))

allah seni bildiği gibi yapsın umarım enler köşen reytingsizlikten kabız olur çapak bağlar:) bir dahada ordan mesaj yazan çıkmaz umarım :))

onlara daha sıra gelmediki daha yeni foruma girdim tek tek kurcalıycam tüm mesajları :))
Balığın bedduası kabul olsaydı kedinin dişleri kopardı. :)
(mrt-06 - Özlü Sözleri El Kitabı / 2005)

AyAy ben 3 puanın hırsından elenenin keyfini yaşayamadım.:F Ajda forumda sevilmeyen biri tarafından yönetildiği için erken elendi yazık oldu.:( Bu hafta ki şarkısı iyiydi aslında ben 1'den 3'e çıkarttım kıyamayıp. Tühhh yazık olmuş menofozlu teyzeye.:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman