Eski konseyler

Kimi eleyelim panpa? (Alfabetik sıraya göre yazdım sıralamada art niyet aramayın)

• AnaKin

Oy: 0 0.0%
  • emreemreu

• Neferian

• SagoLera

• тèмρєяâтυяє

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde iki isim de elenmeyi hak etmiyor sonucta emek harcadilar

Ben senin eleneceğine inanmıyorum. :)

biz starejide yanlışlık yapmışız hiç katılmıyanlar varmış ben top 10 göre atmıştım takım ilerliyen günlerde oynuyanlar elenince yani bizim takımda oynuyacak insan kalmaz lighting ben elenmesini istemiyorum ama büyük ihtimalle artık az kaldı ikimizden birisi gidecek

Oylama süresini ilerleyen turlarda düşürsek iyi olacak galiba. 24 saat çok uzun. İlk 5-6 saatte herkes oyunu kullanıyor zaten :)

ama 3 kişi var daha onlara da haksızlık olabilir bazıların evinde internet olmadığında atamıyabilir ama benim için farketmez

Neferet'e sordum AlemTo. İstiyorsan gel profilime bak. Yeni oyun ne zaman, dedim 3 Temmuz'da, dedi. Bilip bilmeden konuşmayın. Bana 3 Temmuz, dedi profilime bakabilirsin, gerisini bilmem. Son kararı ne onu da bilmem.

ben senin cümlene mi baktım yukarıda dün demiş yarın 17:00 açıklacam oyunu demiş hangisine inanacağız şimdi açıkta değil:(

Bugün veya yarın olsa fark etmez. Umarım bugün olur da hemen oynamaya başlarız. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...