MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Noyan'a laf yok kendisi karizma bir savaşçıydı. :A @EFE UYSAL

Ama ilginçtir ki o öldükten sonra dizi uçuşa geçti reytinglerde :F
Herkes Noyanı özlemle anıyor emin olki Noyan olsa şimdi diziyi 20 reyting alırdı yeni düşmanımız Simon Noyan bir parmağı bile etmez bu hafta da ölüyor zaten :A
dirilis-ertugrul-hanci-simon-kimdir.jpg

@destere burdaki vidyoyu izlemediysen acil izlemen lazım senin Ertuğrul bir duayla diriliyor :A
https://fav10.net/forum/threads/ertuğrulun-dirilmesi.263414/

Yeni düşmanımız o olacak bu Simon öldükten sonra tapınak şövalyesi :A Diziye bekleriz dicem Poyrazcığın var :A
İtiraf etmem gerekirse 3.sezonumuz ilk 2 sezonun altında öyle coşarak seyretmiyorum ama yine de dizimi satmam. :A

Sen beni sahnelere etiketlersin yine ya da özelden atarsın bakarım :A Çağdaş Onur Kuzey Güney'de çok iyiydi, Yaz'ın Öyküsü'nde de izledim ama kısa sürdü maalesef. ss

İtiraf etmem gerekirse 3.sezonumuz ilk 2 sezonun altında öyle coşarak seyretmiyorum ama yine de dizimi satmam. :A

Sen beni sahnelere etiketlersin yine ya da özelden atarsın bakarım :A Çağdaş Onur Kuzey Güney'de çok iyiydi, Yaz'ın Öyküsü'nde de izledim ama kısa sürdü maalesef. ss
Zaten dizimiz bu sezon bitecek izlemen şart sahneleri atarız sana heyecan tavan dizide :A Çağdaş Onuru bende baya severim aksiyon dizilerinin bir numarasıdır :A Final sezonu dolayısıyla 100. bölümde bitecek sonra dizinin filmi çekilecek Noyanlı olacak bekleriz :A

tam puan daha şarkı başlamadı :)) ilk saniyeler yetti :)
Videoyu açar açmaz kayboldun forumdan, kızı detaylı bir şekilde incelemeye gittin sanırım. :A @Çiğdem-

Zaten dizimiz bu sezon bitecek izlemen şart sahneleri atarız sana heyecan tavan dizide :A Çağdaş Onuru bende baya severim aksiyon dizilerinin bir numarasıdır :A Final sezonu dolayısıyla 100. bölümde bitecek sonra dizinin filmi çekilecek Noyanlı olacak bekleriz :A
Noyan ölmedi mi la nasıl olacak o :D

Videoyu açar açmaz kayboldun forumdan, kızı detaylı bir şekilde incelemeye gittin sanırım. :A @Çiğdem-

Noyan ölmedi mi la nasıl olacak o :D
Şöyle olacak zaten dizide ölüp ölmediği kesin değildi göstermediler :A Film farklı dizi farklı Noyanın hikayesinin sonu ekrana getirecekler Anadolu Selçukluyu yıkması mesela Kösedağ Savaşını çekecekler müthiş aksiyonlar bizi bekliyor :Z Dizide bu olayları göstermediler :A

Şöyle olacak zaten dizide ölüp ölmediği kesin değildi göstermediler :A Film farklı dizi farklı Noyanın hikayesinin sonu ekrana getirecekler Anadolu Selçukluyu yıkması mesela Kösedağ Savaşını çekecekler müthiş aksiyonlar bizi bekliyor :Z Dizide bu olayları göstermediler :A
İyiymiş, TV'ye düştüğünde izlerim muhakkak. :A Severim Noyan reyizi, daha doğrusu sen zorla sevdirttin bana. :A

@dosimosi değilim değilim :)) yani adım atabilirs,in :)

ama forumu açtım 60 mesaj var onlara bakarken birde kötü codmin türbüşonsevere laf yetiştiriyoruz arada kaynamış :))
Değilim diyorsun ama bir sonraki başka mesajda sevgili olduğunuzu itiraf ediyorsun :)

Sen beni sürekli övdüğün ve öveceğin için @destere ile aranın iyi olması mümkün değil zaten dosicim. :A Zaten ona da ihtiyacın yok ilişkini kes gitsin. :A
Demi sen duruken ona ihtiyacim yok yani :A yada kismetimin kapanmasi senin yüzünden :A
işte dosiyle aramızdaki en büyük engelde burdan kaynaklı seni elememize yardım ederse kesin bu yaz hatta kısmetse tüm yaz kış dosiyle birlikte olurum :))
aslinda onu elemezsen sansimizda 1000de 1 ihtimal var ama elersen o ihtimalde kayip gider :) Gökhan nekadar erken elenirse ben okadar erken tüyecem forumdan ama o nekadar gec elenirse burdaki suremde uzayacak ve o süre sirasinda belki..............................................

Bu arada sana aşk olsun @Bully :ppp: hic anmamişsin beni nereye kayboldu bu kiz diye. halbuki ben hic boyle pat diye cikmam hep sana haber veririm adimlarimi :A sabahin körunde kirildim bak simdi ertesi gunku beyaz sayfamizada daha cok var :A

Değilim diyorsun ama bir sonraki başka mesajda sevgili olduğunuzu itiraf ediyorsun :)

Demi sen duruken ona ihtiyacim yok yani :A yada kismetimin kapanmasi senin yüzünden :A

aslinda onu elemezsen sansimizda 1000de 1 ihtimal var ama elersen o ihtimalde kayip gider :) Gökhan nekadar erken elenirse ben okadar erken tüyecem forumdan ama o nekadar gec elenirse burdaki suremde uzayacak ve o süre sirasinda belki..............................................

Bu arada sana aşk olsun @Bully :ppp: hic anmamişsin beni nereye kayboldu bu kiz diye. halbuki ben hic boyle pat diye cikmam hep sana haber veririm adimlarimi :A sabahin körunde kirildim bak simdi ertesi gunku beyaz sayfamizada daha cok var :A

@Bully i boşver onun seni anmasınında bir anlamı yok, zaten kendine hayrı yok onu bir köşeye at gitsin :))

ama şu belki..........nin sonundaki bilinmezler beni bir umutlandırdı yalan yok? :) napsak belki hatrına bu hafta bir puan fazlamı versek türbüşona aklım karıştı şimdiden :)

@Bully i boşver onun seni anmasınında bir anlamı yok, zaten kendine hayrı yok onu bir köşeye at gitsin :))

ama şu belki..........nin sonundaki bilinmezler beni bir umutlandırdı yalan yok? :) napsak belki hatrına bu hafta bir puan fazlamı versek türbüşona aklım karıştı şimdiden :)
Sende anmamissin beni ama :ppp:
cikmayan candan umut kesilmezmiş 😉
....... bunu yazmadan önce neler yazdim neler ama sonra silip noktalara biraktim yerini :A
sen daha uyumadin galiba. ben birazdan devam edecem uykuma :A

Çok teşekkürler arkadaşlar.:love1::love1:

Shakira zaten ülkemizde çok sevilen bir isim. +40 yaş üstü kişiler bile Shakira'yı tanır ülkemizde.

İlk haftalarda filan hiç konuya dahi uğramıyordum hiç mesajım da yoktu. bu yarışmada sende yarışman lazım. Neyse işte bir şekilde aktif olmam lazım dedim birde iyi şarkılar ile yarışınca 1.lik süper oldu.:F:Z

Gerçekten hani Shakira'nın 1.olmasını istiyorum çünkü hak ediyor bu kadın 1.olmayı bakalım artık. :F
giphy.gif

@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @Bully @destere @MasacRE-
@sokak sanati @Bully @MayısKralı @turkuazz @denizz19 @soo @ozmoturk
@Ahmad @cookies @Billy Kane @batuhankaralar

Şımarma bence İrem haftaya tahtını alıcak senden :A :A :A :A

@dreamy şahanesin güzellik :A

Bu hafta eleyeceğiz inşallah suyu ısındı .ss
Güzellik derken:T:
Fena değil sağol. :D @dreamy

Bu arada sen @dreamy Sibel'in slowlarını mı daha çok seviyorsun yoksa hareketli parçalarını mı? :D
Valla benim slowlarından da sevdiklerim var hareketli parçalarından da:Z
@dreamy sağol kanka sana sürprizim var bu hafta.:Z
Ne demek kanka:D Ne sürprizi bak merak ettim şimdi :Z

İyi puan veren herkese teşekkürler. :)

Haftaya hangi şarkıyı kullanacağım konusunda kararsız kaldım. Yardımınız lazım. Siz aşağıdaki şarkılardan hangisini daha çok seviyorsunuz? :) @denizz19 @Bully @soo @MayısKralı @dreamy @ozmoturk @sokak sanati (Rastgele 5-6 kişi seçtim diğer herkesten de yorum bekliyorum tabii.
clear.png
)

(Bu şarkılardan sadece bir tanesini kullanacağım yarışmada büyük ihtimalle.)