@Çiğdem- bu hafta turbo moda almış, oylar çok hızlı açıklanıyor. Bi de öne koymuş beni, hiç heyecan bırakmadı saolsun
Bak ozan bana iyi puan verdi 2 sayfadır konuşuluyor sen bana 6 vererek hata yaptın.
@Çiğdem- bu hafta turbo moda almış, oylar çok hızlı açıklanıyor. Bi de öne koymuş beni, hiç heyecan bırakmadı saolsun
7,8 ya da 9 verdim demistin 6 vermissin yine kandirdin beni
All Star'da da aslında Serenayın hakkıydı finale kadar olması da büyük başarı tabiki ama kazansaydı daha iyi olurdu buna rağmen damga vurdu yarışmayaNormal sezonda şampiyon olmuştuk da işte, All-Star'da Kenan çok fazla final puanı topladı, yoksa onu da geçecektim, sağlık olsun diyelim. ss
Senin o fiyasko dediğin kişi 1.olmuştu bu da sana kapakHazar Motan fiyasko olmuş.
Geçen hafta da böyle başlamıştık, başımıza Shakira belası çıktı bir de. ss @Harunnn601.Puan Durumu
1 Shakira 77
2 Gökhan Türkmen 67
3 Ariana Grande 55
4 İrem Derici 50
5 Ziynet Sali 50
6 Candan Erçetin 47
7 Neşet Ertaş 46
8 Nilüfer 45
9 Sibel Can 41
10 Ajda Pekkan 39
11 Cem Karaca 39
12 Deniz Seki 38
13 Fettah Can 31
Bizde iyilik karşılıksız kalmaz, uygun bir haftada alacaksın beklediğini merak etme. İlla ki çıkar beğendiğim şarkın.
Sen biliyorsun hangi şarkıyla tam puan alacağını, onu koy güzel sayılırdan harikaya terfi et@ozmoturk güzel sayılır ama senin yerin ayrı bende
Senin o fiyasko dediğin kişi 1.olmuştu bu da sana kapak
@OzaN sağol. Bu kadar iyi puan beklemiyordum. One list time ile ilgili fikrin nedir.
Sen biliyorsun hangi şarkıyla tam puan alacağını, onu koy güzel sayılırdan harikaya terfi et
@soo Güzel şarkıydı.İstikrar yakalayamadık senin oylarda, haftaya düşmeyecek şarkıyla gel
@mrt-06 Puan gibi ortalamaydı, daha iddialı şarkılar bekleriz. Aynısı @sokak sanati için de geçerli. Minnet duymak istiyor ama bakalım
@vadikızı @denizz19 İkinizin sanatçılarının da zirveyi alabilecek şarkısı var, daha önceki mesajlarımda verdim tüyo Diğer şarkılar iyi olduğu için çift haneli olmadı.
@Bully İstikrarla gidiyor, pis hainler düşük puan vermeyin :S
@Harunnn60 2 haftadır iyi şarkılar seçtin, maşallah nazar değmesin. @OzaN 'ı zirveye koyacaktık ama Ojos Asi ağır geldi.
aaa üzülme cnm sen beni dikkate al kalBen biraz forumdan çıksam iyi olacak. İyi eğlenceler size.
Senin o fikir dediğin şey hep benim yarışmacılarıma niyeyseNe kadar fikirlere saygısız biri..
Sen biliyorsun hangi şarkıyla tam puan alacağını, onu koy güzel sayılırdan harikaya terfi et
@soo Güzel şarkıydı.İstikrar yakalayamadık senin oylarda, haftaya düşmeyecek şarkıyla gel
@mrt-06 Puan gibi ortalamaydı, daha iddialı şarkılar bekleriz. Aynısı @sokak sanati için de geçerli. Minnet duymak istiyor ama bakalım
@vadikızı @denizz19 İkinizin sanatçılarının da zirveyi alabilecek şarkısı var, daha önceki mesajlarımda verdim tüyo Diğer şarkılar iyi olduğu için çift haneli olmadı.
@Bully İstikrarla gidiyor, pis hainler düşük puan vermeyin :S
@Harunnn60 2 haftadır iyi şarkılar seçtin, maşallah nazar değmesin. @OzaN 'ı zirveye koyacaktık ama Ojos Asi ağır geldi.