Aynen Aslı süperdir, hatta @eskici ye Yıldızlara katıl diye baskı yapmıştım ilk sezon 5.haftadan elenmişti ama allstarda çeyrek final görerek 4. olmuştu. Dur sana tam listeyi atayım yorumla.
17) Meryem Uzerli @HachiKo
16) Ece Çeşmioğlu @GunesinOglu
15) Erdal Beşikçioğlu @Since2011
14) Ahmet Kural @S.G.A.T.
13) Barış Bağcı @EFE UYSAL
12) Zeynep Çamcı @Billy Kane
11) Aras Bulut İynemli @turkuazz
10) Ceren Moray @Ice_Cool_23
9) Binnur Kaya @Aserat
8) Ali Atay @Mr.At - @MEnes
7) Algı Eke @Tzira
6) Barış Falay @Çiğdem-
5) Kıvanç Tatlıtuğ @vadikızı - @Harunnn60
4) Aslı Enver @eskici
3) Hazar Motan @denizz19
2) Serenay Sarıkaya @Bully
1) Kenan İmirzalıoğlu @ozgur2113
Napsın yüksek mi versin enayi miBen de seni adil bir insan sanırdım @mrt-06. Ben Sibel Can sevmiyorum diye düşük vermek yakışmadı.
Bizde iyilik karşılıksız kalmaz, uygun bir haftada alacaksın beklediğini merak etme. İlla ki çıkar beğendiğim şarkın.Beklerim.
Yok artık! Kaç haftadır 1, 2 veriyorsun hakkın neyse onu veriyorum, geçen hafta da düşük vermiştin tam puan verdim sana ondan önceki hafta yine düşük verdin yine iyi verdim 6 haftadır hiçbir zaman senin verdiğin puana bakmadım böyle bir şey söz konusu olsa ne sana tam puanları verirdim ne de her hafta bana 1, 2 veren @soo'ya tam puan verirdim. Ayıp ediyorsun şu an.Ben de seni adil bir insan sanırdım @mrt-06. Ben Sibel Can sevmiyorum diye düşük vermek yakışmadı.
Serenay'ımla harikalar yaratmıştık ne günlerdi.Aynen Aslı süperdir, hatta @eskici ye Yıldızlara katıl diye baskı yapmıştım ilk sezon 5.haftadan elenmişti ama allstarda çeyrek final görerek 4. olmuştu. Dur sana tam listeyi atayım yorumla.
9) Binnur Kaya @Aserat
7) Algı Eke @Tzira
6) Barış Falay @Çiğdem-
4) Aslı Enver @eskici
3) Hazar Motan @denizz19
Aynen Aslı süperdir, hatta @eskici ye Yıldızlara katıl diye baskı yapmıştım ilk sezon 5.haftadan elenmişti ama allstarda çeyrek final görerek 4. olmuştu. Dur sana tam listeyi atayım yorumla.
9) Binnur Kaya @Aserat
7) Algı Eke @Tzira
6) Barış Falay @Çiğdem-
4) Aslı Enver @eskici
3) Hazar Motan @denizz19
Serenay çok iyiydiSerenay'ımla harikalar yaratmıştık ne günlerdi.
hahahah aa merak etme biz yavasta gitsek hızlıda gitsek 12 de bitiyor sonuclar bitiş saatimizden şaşmıyoruz@Çiğdem- bu hafta turbo moda almış, oylar çok hızlı açıklanıyor. Bi de öne koymuş beni, hiç heyecan bırakmadı saolsun
Normal sezonda şampiyon olmuştuk da işte, All-Star'da Kenan çok fazla final puanı topladı, yoksa onu da geçecektim, sağlık olsun diyelim. ssSerenay çok iyiydi
İşte bir tek ona iyi verdin. 1-2'den kastım en düşük puanları verdiğin.@mrt-06 adaletli olduğundan şüphem yok ama her hafta 1 2 veren soo deyince açıklamak istedim. Sana bir tek And Içelim de 1 vermiştim. 8 ve 9 vermisligim bile var.
Çok yakıyorlar onu diyorum. Beren ile Kenan kadar favori bir çift benim için. Aslı çok sempatik Muratta iyi çocuk. Süperler.