Yok artık. 😱@soo oyları
Ziynet Sali 1
Fettah Can 2
Sibel Can 3
Deniz Seki 4
Gökhan Türkmen 5
Ariana 6
Irem Derici 7
Ajda Pekkan 8
Neşet Ertaş 9
Cem Karaca 10
Candan Ercetin 11
Shakira 12
Yok artık. 😱@soo oyları
Ziynet Sali 1
Fettah Can 2
Sibel Can 3
Deniz Seki 4
Gökhan Türkmen 5
Ariana 6
Irem Derici 7
Ajda Pekkan 8
Neşet Ertaş 9
Cem Karaca 10
Candan Ercetin 11
Shakira 12
ahhh bu tank ve link markaları çok güzeldi şimdi tuhaf tuhaf markalar çıkmış @mrt-06
![]()
![]()
@sokak sanati ayoll @DarkLeqenD in beğendiği yabancı şarkılar eleniyor yalnız![]()
ben 3 saatir burdayim. @Çiğdem- sagolsun kendi yarismasi kilitlenmesin diye beni önden aldi stüdyoda. yer yok artik. sen arkalardan bakarsinbende gelip yanına oturabilirmiyim dosicim![]()
ben 3 saatir burdayim. @Çiğdem- sagolsun kendi yarismasi kilitlenmesin diye beni önden aldi stüdyoda. yer yok artik. sen arkalardan bakarsin![]()
Ona göre süper, sana ayrı bir yorumda bulunabilirim.10 puana supersin dedigin icin icime su serpildi![]()
Harikasın.@sokak sanati oyları
1 Ziynet Sali
2 Neşet Ertaş
3 Ajda Pekkan
4 Nilüfer
5 İrem Derici
6 Fettah Can
7 Cem Karaca
8 Deniz Seki
9 Candan Erçetin
10 Sibel Can
11 Shakira
12 Gökhan Türkmen
Ben listemi en baştan ayarlamıştım yani kimin ne sevdiğini bilemem tabi@denizz19 neden onca şarkı dururken bunu seçtin ki. Bugüne kadar kullandıkların arasında en zayifiydi bence. Üzdüğüm için üzgünüm.![]()
calvin beyle rezil olmuştu en son benim albümümdeYok artık kullanmıyorum o zaman o şarkıyı.![]()
anca bir koltuk hakkim vardi bende caktirmadan yandaki koltuğa cantami koymustum @Bully e verdim yan koltuguaaa şuna bakk yakın arkadaşım gelir belki diye yerde ayırmamış
![]()