Geçen hafta hangi gün açıklandığını unuttum ama dizimin olduğu bir güne denk gelmişse gözümden kaçması normal.Geçen hafta tam vermiştim bir teşekkür etmedin bu hafta cezanı kestim.![]()
Geçen hafta hangi gün açıklandığını unuttum ama dizimin olduğu bir güne denk gelmişse gözümden kaçması normal.Geçen hafta tam vermiştim bir teşekkür etmedin bu hafta cezanı kestim.![]()
Hımm anlıyorum ben biraz kinci bir jüriyim ona göre ayağını denk al.Geçen hafta hangi gün açıklandığını unuttum ama dizimin olduğu bir güne denk gelmişse gözümden kaçması normal.![]()
İlahi adalet varsa sen elenirsin ama bu ülkede zorNiye yalan mı haftaya o elenince ben de Kırgınlar'a iyi bir puan vereceğim diye anlaşmıştık ya
@denizz19 inşallah elenirsin bu puan ne 😡😡😡
Niye yalan mı haftaya o elenince ben de Kırgınlar'a iyi bir puan vereceğim diye anlaşmıştık ya
@denizz19 inşallah elenirsin bu puan ne 😡😡😡
İzlediğin diziye 1 verecek halin yok herhalde, yani sezon boyunca bu kinin bana sökmeyecek.Hımm anlıyorum ben biraz kinci bir jüriyim ona göre ayağını denk al.![]()
Poyraz'ı geçtin de Mira'ya takıldın bu sefer, Mira elenirse önün açılabilir ama sevinebilirsin.![]()
Gidip senin gibi Elif - Çakır sahnesine 4 puan vermedim en azından. ss@Bully bu nasıl bir zevksizliktir.![]()
Sana çok bile .ss
3.sezonu pek beğenmiyorum, bunu göz önünde bulundurarak düşük verebilirim sana bahane bahanedir.İzlediğin diziye 1 verecek halin yok herhalde, yani sezon boyunca bu kinin bana sökmeyecek.![]()