MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

@vadikızı icinde birak bazi şeyleri. yarini bi atlatayim sana akşam yazacam birseyler ozamana kadar frene bas mesajlarda 😉
Sen insanlara değil birak onlar sana yazsin 😉

Bende öyle yapıyorum zaten 10 günü geçti daha bugün mesaj atmıştım ben okula gidiyor stajı bitti kafası dağılsın diye bilerek yazmıyorum diyorum bugün yazdım tmm dosi seni dinlemeye devam cnm konuşuruz yarın :D:D

kız sen kimsin de kural koyuyon prensip belirliyon @Çiğdem- e söylerim şutlar seni yarışmadan :A

Yarışmacı hakkımı kullanıyorum sanamı sorcam benn ne yapacağımı bennn :F:F

geldim geldim :A :A :A
0000000587970-1.jpg

ahh yazıkk şarkıda çok yoruldum diyip duruyorsunuz ayoll seni istirahata çekicem merak etme bol bol dinlenirsin :A :A :A

Fav10'da bu hafta nostalji rüzgarı!

90'ların yılların sonuna doğru damga vuran ve Shakira'ya Amerika dışında dünyaca ünlü bir şarkı yapan Ojos Asi ile 7.haftaya merhaba diyoruz.:Z Grammy ödülleri dahil bulunduğun sene bütün ödülleri süperen şarkı ülkemizde de Shakira Kemerinin popüler olmasını sağlamıştır. :F

İşte kızıl saçları ile Shakira!

Shakira Kemeri :A
716_buyuk.jpg

Güzel oylarınızı bekliyoruz.:Z:love1:
cb0eb1ac5034ea1f54c55a3134e32e90.jpg

@Çiğdem- @dosimosi @cookies @batuhankaralar @ozmoturk @sokak sanati @mrt-06
@eskici @MayısKralı @FaJi @dreamy @vadikızı @MasacRE- @OzaN @denizz19
@dosimosi @Maskeli Fedai @Sherlock @Ahmad @soo @xemrexxx @Bully @destere
@EFE UYSAL @gizem ak

Fav10'da bu hafta nostalji rüzgarı!

90'ların yılların sonuna doğru damga vuran ve Shakira'ya Amerika dışında dünyaca ünlü bir şarkı yapan Ojos Asi ile 7.haftaya merhaba diyoruz.:Z Grammy ödülleri dahil bulunduğun sene bütün ödülleri süperen şarkı ülkemizde de Shakira Kemerinin popüler olmasını sağlamıştır. :F

İşte kızıl saçları ile Shakira!

Shakira Kemeri :A
716_buyuk.jpg

Güzel oylarınızı bekliyoruz.:Z:love1:
cb0eb1ac5034ea1f54c55a3134e32e90.jpg

@Çiğdem- @dosimosi @cookies @batuhankaralar @ozmoturk @sokak sanati @mrt-06
@eskici @MayısKralı @FaJi @dreamy @vadikızı @MasacRE- @OzaN @denizz19
@dosimosi @Maskeli Fedai @Sherlock @Ahmad @soo @xemrexxx @Bully @destere
@EFE UYSAL @gizem ak
shakiranın shakira olmasını sağlayan şarkı dinleyince hatırladım ve hüzünlenmiştim :T

başarılar cnm :bhr: