MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

jüriyi kötü yorumlarla etki altına almak ve baskı altında tutmaktan dolayı değerli sunucumuz hanımefendileri @Çiğdem- hanımefendi tarafından ihraç edilmeni talep edeceğim? inşallah talebimi kabul eder oklavalı hogatha :)
Seçimsiz gelen bir sözde başkanın talepleri ve istekleri benim için yok hükmünde keza @Çiğdem- ablam içinde yok hükmündedir muhtemelen. :)

şarkı güzelde şu ozan doğulu yuvarlağı ne arıyor klipte öyleki kıza nefes aldırmamış çatıda bile peşinde dolaşıyor yamtirik :)

şarkı ile ozan yumurtası artı ve eksi etkiyle birbirini götürür, sanada vasat bir puan kalır geriye :)

Seçimsiz gelen bir sözde başkanın talepleri ve istekleri benim için yok hükmünde keza @Çiğdem- ablam içinde yok hükmündedir muhtemelen. :)

senin isteklerin kimsenin bıngılında değil, dövünsende ağlasanda nafile :) burda hogathanın dediği olur :))

şarkı güzelde şu ozan doğulu yuvarlağı ne arıyor klipte öyleki kıza nefes aldırmamış çatıda bile peşinde dolaşıyor yamtirik :)

şarkı ile ozan yumurtası artı ve eksi etkiyle birbirini götürür, sanada vasat bir puan kalır geriye :)

senin isteklerin kimsenin bıngılında değil, dövünsende ağlasanda nafile :) burda hogathanın dediği olur :))
Ben sadece adaletli bir oylama istiyorum sen ve seri bircilerden. :)

Ben sadece adaletli bir oylama istiyorum sen ve seri bircilerden. :)
güzel şarkıya güzel puan veririm kötü şarkıyada kötü .. kanasın a 17 puan vermiştim tam puan 18 iken düşün yani olayın senle alakası yok elindeki malzeme kötü gerçi sende bir işe yaramazsında allahtan yarışmacıyı değil şarkıları puanlıyorum :))

güzel şarkıya güzel puan veririm kötü şarkıyada kötü .. kanasın a 17 puan vermiştim tam puan 18 iken düşün yani olayın senle alakası yok elindeki malzeme kötü gerçi sende bir işe yaramazsında allahtan yarışmacıyı değil şarkıları puanlıyorum :))
Nasıl kötü ya hepsi de efsane parçalar. Son yazdığın güldürdü. :) Gülmekten şimdi şuracıkta can vereceğim... :)

Nasıl kötü ya hepsi de efsane parçalar. Son yazdığın güldürdü. :) Gülmekten şimdi şuracıkta can vereceğim... :)
iyi kötü kişiden kişiye değişir :) zevkler ve renkler işte farklı farklı oluyor neden böyle diyemezsin mesela sezen aksuyla sen yarışırken daha doğrusu güzelim sezen aksuyu rezil ettiğin dönemde :) (çünkü bir iki hafta hiç uğramamıştın yarışmaya hogatha kendi çalıp kendi oyluyordu :) ) o zaman sezene her hafta ilk dörtte yer verdim nerdeyse ama bir teşekür bile etmemiştin yetersiz codmin :) şimdi bana tarafsızlıktan bahsediyor sen onu aha şuraya bıraktığım külahıma anlat belki o dinler :)

Bu haftaki şarkımız Candan Erçetin'in eskimeyen klasiklerinden "Parçalandım"

Parçalandım
Ve her bir parçam ayrı yere bıraktım

Birini açık denizlerin en derin yerine attım
Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile

Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım
Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye

Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım
Dönemedim, kimbilir, belki dönsem de bulamazdım

Önce savruldum yok oldum
Sonra dinlendim duruldum
Ve her giden parçam yerine
Yenisini doğurdum

Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun

Birini tandık bir vişne ağacının dibine ektim
Soramadım filizlendi mi, sürgün verdi mi

Birini çok sevdiğim bir dostta unuttum
istedim, geri vermedi, meğer benden pek haz etmezmiş

Birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım
Bilerek, isteyerek, ama asla pişman olmadım

@Ahmad @Çiğdem- @Doğu @dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @mrt-06 @Mr.At @dosimosi @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira

nakarat kısmı fena sayılmaz diğer yerler bayağı yorucu :)

geçen haftaki kadar güzel olmasada yinede fena sayılmaz :)

Valla 4 harika aldım o harikalarla harikalar yaratabilirim :A sen seversin ama sağlam taş gibi herif var :A
yani benim puanım önemsiz sence ? 4 harika sana yetiyor ? neyse anladım anlayacağımı :)

bunu birde recepte dinlemem gerekiyor ve de izlemem :) şu an tam karar veremedim hepsini toplu izleyince orda son şekli veririm çünkü şarkıdaki tempo güzel ama klip çok havada kalmış rahatsız edici :)

Son düzenleme:
iyi kötü kişiden kişiye değişir :) zevkler ve renkler işte farklı farklı oluyor neden böyle diyemezsin mesela sezen aksuyla sen yarışırken daha doğrusu güzelim sezen aksuyu rezil ettiğin dönemde :) (çünkü bir iki hafta hiç uğramamıştın yarışmaya hogatha kendi çalıp kendi oyluyordu :) ) o zaman sezene her hafta ilk dörtte yer verdim nerdeyse ama bir teşekür bile etmemiştin yetersiz codmin :) şimdi bana tarafsızlıktan bahsediyor sen onu aha şuraya bıraktığım külahıma anlat belki o dinler :)

yani benim puanım önemsiz sence ? 4 harika sana yetiyor ? neyse anladım anlayacağımı :)

bunu birde recepte dinlemem gerekiyor ve de izlemem :) şu an tam karar veremedim hepsini toplu izleyince orda son şekli veririm çünkü şarkıdaki tempo güzel ama klip çok havada kalmış rahatsız edici :)
Aşk olsun senin gibi muhteremin puanlarını önemsemez olur muyum geçen hafta gibi beğenmen temennnileriyle :A

İyi de çatıda kovalayan Ozan değil ki :A

@OzaN şarkın güzel şimdi kötü veresim vardı nasıl yapsak .ss

Şimdi renkler ve zevkler oldu, o zaman nesnel bir yaklaşımla yorum yapmamalısın. Üstte ben yönetene değil sanatçıya oy veriyorum demiştin, ben teşekkür etsem ne etmesem ne gelip Sezen ile Sibel'in teşekkür etmesi lazım sana. :)

Aşk olsun senin gibi muhteremin puanlarını önemsemez olur muyum geçen hafta gibi beğenmen temennnileriyle :A

İyi de çatıda kovalayan Ozan değil ki :A

@OzaN şarkın güzel şimdi kötü veresim vardı nasıl yapsak .ss
son sıva, sıva değildir:) anca ufak tefek çatlakları kapasada aramızdaki ilişkiyi temsil eden binaya dinamit döşedin bir kere? sıvayla onarman mümkün değil :))

Şimdi renkler ve zevkler oldu, o zaman nesnel bir yaklaşımla yorum yapmamalısın. Üstte ben yönetene değil sanatçıya oy veriyorum demiştin, ben teşekkür etsem ne etmesem ne gelip Sezen ile Sibel'in teşekkür etmesi lazım sana. :)

o zaman senin isyanın niyeki? adalet arayışın nedendir? bırak sibel gelsin onunla dertleşelim :) varsa aramızda bir itilaf sibelle giderelim:))

geçen iki haftadan daha iyi olduğu kesin ? ama bu sibelle alakalı bir olumlu artış olmayacak veya portakal kafalı yarışmacı ile alakalı bir artışda olmayacak :) puanım bir iki puan artarsa bunun nedeni azeri şarkılarını sevmemden dolayı olacaktır :)

allah kahretsin hogatha sunucu olarak tarafsız olman lazım :) niye taraf tutuyon olumlu şeyler söylüyorsunki? senin yüzünden arttırdığım bir puanı tekrar indireceğim :)
hahahah aa ikinizde birbiriniz hakkında taleplerde bulnuuyorsunuz bana aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık atacan sakal destere bıyık olsun :F :F :F

hahah ayy hadi bakalım size birer bardak süt ısmarlıyorum benim hatrıma şefere kaldırıp barışıcaksınız :A :A :A
50778.jpg

hahahah aa ikinizde birbiriniz hakkında taleplerde bulnuuyorsunuz bana aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık atacan sakal destere bıyık olsun :F :F :F

hahah ayy hadi bakalım size birer bardak süt ısmarlıyorum benim hatrıma şefere kaldırıp barışıcaksınız :A :A :A
50778.jpg

genelde tükürük yerçekimi etkisiyle hep aşağı doğru meyilli gider:) sen tükürmeye devam et ben bıyık olarak rahat konumdayım ama atacan foku yedi sanırım :))

genelde tükürük yerçekimi etkisiyle hep aşağı doğru meyilli gider:) sen tükürmeye devam et ben bıyık olarak rahat konumdayım ama atacan foku yedi sanırım :))
hahahahah @mrt-06 nın aklını akrıştırmaya kalkışma ayoll ona kötüniyetten öyle demedim sapıklar bıyığını burkarya oyüzden sana bıyık dedim :F :F :F