emrecim bu akşam bende bakacağım kadro çok güzel oldu merak ediyorum
izlicem inşallah @xemrexxx
Bekleriz abla
emrecim bu akşam bende bakacağım kadro çok güzel oldu merak ediyorum
izlicem inşallah @xemrexxx
Bekleriz abla
hürrem ölene kadarki tek hürremsiz bölüm
@Tolstoyevski oku da öğren bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler @Forumdash sen okuma @Çiğdem- gibi çatlarsın @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @mrt-06 @Bully @eskici @dosimosi @destere
http://decider.com/2016/12/06/magnificent-century-lovebird-turkish-soaps-netflix/
benim ingilizcem kuvvetlidir bana sor haberde çalıkuşundan burak özçivi ile muhteşem yüzyıldan halit ergen aşk yaşıyor diyor? bayağı değişik bir haber yapmışlar ama doğrudur yani ateş olmayan yerden dop çıkmaz )oku diye etiketliyosun ingilizce bilmeyen varmı diye düşünüyormusun acaba
demet akalın gece gece @Çiğdem- e ve @Billy Kane e nanik yaptı yine her kulvarda kavgalı kraliçem hande ile demetin my konusunda anlaşması ayrı bir konu çok zor bişiyi başarıyoruz resmen buradan da @Forumdash a a nanik @mrt-06 @cookies @destere @vadikızı @dosimosi @eskici @MayısKralı @AseratEkli dosyayı görüntüle 53038
hangi dönem oyalan külliyen yalan? en çok reyting alan aşk-ı memnu dur ve o da dönem dizisidir
demet akalın gece gece @Çiğdem- e ve @Billy Kane e nanik yaptı yine her kulvarda kavgalı kraliçem hande ile demetin my konusunda anlaşması ayrı bir konu çok zor bişiyi başarıyoruz resmen buradan da @Forumdash a a nanik @mrt-06 @cookies @destere @vadikızı @dosimosi @eskici @MayısKralı @AseratEkli dosyayı görüntüle 53038
eski vadi türkiyenin en yüksek reyting alan tek dizisiydi ayoll karadenizde millet sokağa çıkmıyordu trabzonda giresunda ayoll yabancı bir ülkeden birisi görse sokağa çıkma yasağı var sanardı yanı okadaryalan külliyen yalan? en çok reyting alan aşk-ı memnu dur ve o da dönem dizisidir
Peh Dirilis coktan gecti bile eski sistemle bizde kırarız Ama yine de tebriklerdemet akalın gece gece @Çiğdem- e ve @Billy Kane e nanik yaptı yine her kulvarda kavgalı kraliçem hande ile demetin my konusunda anlaşması ayrı bir konu çok zor bişiyi başarıyoruz resmen buradan da @Forumdash a a nanik @mrt-06 @cookies @destere @vadikızı @dosimosi @eskici @MayısKralı @AseratEkli dosyayı görüntüle 53038
totoşda 18 ab de 25 almış diziyiz gerçi dünya çapında 400 milyondan fazla kişi izlemiş isterse türkiyede rekor kırmayıversinPeh Dirilis coktan gecti bile eski sistemle bizde kırarız Ama yine de tebrikler
Dunya zaten Türkiyenin Dirilisini izlemez anca müslümanlar O rekor Tns degil Sbt +3 4 reytingtotoşda 18 ab de 25 almış diziyiz gerçi dünya çapında 400 milyondan fazla kişi izlemiş isterse türkiyede rekor kırmayıversin
eski vadi 23 reytinglerigörüyordu resmi kayıtlarda ama daha fazlasınıda aldığını biz biliyoruz 30ları bulmuştur bazı bölümler kesintotoşda 18 ab de 25 almış diziyiz gerçi dünya çapında 400 milyondan fazla kişi izlemiş isterse türkiyede rekor kırmayıversin
ayol OSN bile sizi şutlamış dirilişle filintayı koymuştu fragmana herhalde ilgi çekmeyeceğini anlayınva vazgeçmiş yayınlamaktan sen paylaştın başk bir arap kanalı almış müslümanlar bile ilgi duymuyor yaniDunya zaten Türkiyenin Dirilisini izlemez anca müslümanlar O rekor Tns degil Sbt +3 4 reyting
@destere gibi el yordamıyla ölçtün zaareski vadi 23 reytinglerigörüyordu resmi kayıtlarda ama daha fazlasınıda aldığını biz biliyoruz 30ları bulmuştur bazı bölümler kesin
hahaha evet pusu hariç eski vadinin sen bile hakkını yiyemezsin benceayol OSN bile sizi şutlamış dirilişle filintayı koymuştu fragmana herhalde ilgi çekmeyeceğini anlayınva vazgeçmiş yayınlamaktan sen paylaştın başk bir arap kanalı almış müslümanlar bile ilgi duymuyor yani
@destere gibi el yordamıyla ölçtün zaar
Pis araplar diziden ne anlarki illaki öpüşme olacak dizide Onu takan kim parasini aldi mi Dirikis aldi OSN zarardaayol OSN bile sizi şutlamış dirilişle filintayı koymuştu fragmana herhalde ilgi çekmeyeceğini anlayınva vazgeçmiş yayınlamaktan sen paylaştın başk bir arap kanalı almış müslümanlar bile ilgi duymuyor yani
@destere gibi el yordamıyla ölçtün zaar
sanmıyorum yayınlamadıysa vermezler oparamparça yayınlanınca almıştıPis araplar diziden ne anlarki illaki öpüşme olacak dizide Onu takan kim parasini aldi mi Dirikis aldi OSN zararda
Trtnin gelmis gecmis en reytingli dizisini yayınlamamak büyük ayıptır @Çiğdem-sanmıyorum yayınlamadıysa vermezler oparamparça yayınlanınca almıştı