- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Hay abin batsın tam verdik gülerek teşekkür ediyor daha da rüyanda görürsün. ssHahahaha canim abim tam puan vermis Eyvallah @Bully![]()
Hay abin batsın tam verdik gülerek teşekkür ediyor daha da rüyanda görürsün. ssHahahaha canim abim tam puan vermis Eyvallah @Bully![]()
Pis handeci @Forumdash
Diger oylar pek dikkatimi cekmedi tam puan verenlere tesekkurler abla sen tam vermissin onu gordum @vadikızı
@sokak sanati gecen hafta etmemisim oyun guzel tesekkurler![]()
Yine nickten sonra oylamaya bakmadım 1 mi 2 mi?![]()
@MasacRE- o bacağındaki kıllara hakikatli bir ağda takıp çekmek dilekleriyle canın yansın ayak serçe parmağın sehpanın köşesine değsin .ss
Pis handeci @Forumdash
Diger oylar pek dikkatimi cekmedi tam puan verenlere tesekkurler abla sen tam vermissin onu gordum @vadikızı
@sokak sanati gecen hafta etmemisim oyun guzel tesekkurler![]()
Hay abin batsın tam verdik gülerek teşekkür ediyor daha da rüyanda görürsün. ss
2 puancık varmış oylarımız arasında.Bu senin puana yorumumdu
Sensin berbat. 😡İkinizin arasında baya gidip geldim zaten hanginizin şarkısı daha berbat karar vermek epey zor oldu benim için![]()
@cookies çok teşekkürler harikasın.@cookies oyları
14 Ajda Pekkan
13 Shakira
12 Ariana
11 Sibel Can
10 Ziynet Sali
9 Neşet Ertaş
8 Cem Karaca
7 İrem Derici
6 Deniz Seki
5 Gökhan Türkmen
4 Candan Erçetin
3 Nilüfer
2 Ahmet Aslan
1 Fettah Can
Uzaklarda arama berbat şeyleri çok yakınında aslında aynaya bak görcenİkinizin arasında baya gidip geldim zaten hanginizin şarkısı daha berbat karar vermek epey zor oldu benim için![]()
@cookies oyları
14 Ajda Pekkan
13 Shakira
12 Ariana
11 Sibel Can
10 Ziynet Sali
9 Neşet Ertaş
8 Cem Karaca
7 İrem Derici
6 Deniz Seki
5 Gökhan Türkmen
4 Candan Erçetin
3 Nilüfer
2 Ahmet Aslan
1 Fettah Can
Haftaya Aşk Lazım'a verirsin ödeşiriz.Sen Rüya'nda bile benden tam puan alamazsin benden ahahahha![]()
2 puancık varmış oylarımız arasında.
Coverlar dışında beğendiğim bir parçan cidden olmadı, yoksa ben çok yüksek vermek istemez miyim sanaÖnümüzdeki haftalara bakacaz artık.
![]()
İkinizin arasında baya gidip geldim zaten hanginizin şarkısı daha berbat karar vermek epey zor oldu benim için![]()
hhahaha @destere nin adamından ne bekliyorsunki sen cnmSensin berbat. 😡
@cookies çok teşekkürler harikasın.![]()
Haftaya Aşk Lazım'a verirsin ödeşiriz.![]()