MusicSurvivor 5.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım..sıralamasız ilk beş İrem,Ziynet,Gökhan,Ariana,Ahmet Arslan @MayısKralı @Bully @Felon @denizz19 @sokak sanati
Bazı şarkılarda iyi puan aldılar..liste yapmak oldukça zorlaşıyor..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..tüm yarışmacılara başarılar:)
Beğenmen güzel. :D

@destere profilimdeki sarkiyi bi dinle bakalim. Bir Helena degil ama bakalim Gökhana tercih edecekmisin :D

bu yılki oscarlı filmleri ararken gerçi @sürgünüm den medet ummakta anca bizi bu duruma düşürür:)
yanlışlıkla bu filme dalmışım :)

http://unutulmazfilmler.co/avventura-l-seruven.html

film pek gtimiyor çok eskimiş senin şarkıyı izleyeyim belki uykum kaçar sonra devm ederim filme :)
Günahımı alma şimdi etiketlere bak. :) İzlediğim 23 filmin yorumlarından yola çıkarak izlemek istediğin filmlerin altyazılarını bulabilirsin. :)

Günahımı alma şimdi etiketlere bak. :) İzlediğim 23 filmin yorumlarından yola çıkarak izlemek istediğin filmlerin altyazılarını bulabilirsin. :)
mesela arrival ı izleyecektim yok ?
lalaland izleyecektim o da bir rus sitesine yönlendiriyor ordan kaliteli çekimle izlemek için birde kayıt yapmamızı ,istiyor vazgeçtim :)
dün sadece bir zootopia yı izleyebildim o da güzeldi tavşan tilki sohbeti bayağı hoştu özellikle tembel hayvanlar kısmı harikaydı :)

mesela arrival ı izleyecektim yok ?
lalaland izleyecektim o da bir rus sitesine yönlendiriyor ordan kaliteli çekimle izlemek için birde kayıt yapmamızı ,istiyor vazgeçtim :)
dün sadece bir zootopia yı izleyebildim o da güzeldi tavşan tilki sohbeti bayağı hoştu özellikle tembel hayvanlar kısmı harikaydı :)
E yuh artık, La La Land daha 3 gün önce ABD'de vizyona girdi. Türkiye'de de 30 Aralık'ta vizyona girecek. :)