Müziğin Yolculuğu 7.Bölüm (2000 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
hogathayla bir olup her türlü hileye başvurdunuz bengüyü seçtirtmemek için:) o yüzden bu oylama geçersizdir hiç bir değeri yoktur benim açımdan :)
aaa utan kendinden ayoll sırf sen üzülme diye eklettirdim hemen bengüyü ankete :F

hande yenere destek olsaydın o geçebilirdi hakanı :F

aaa utan kendinden ayoll sırf sen üzülme diye eklettirdim hemen bengüyü ankete :F

hande yenere destek olsaydın o geçebilirdi hakanı :F
bilseydim sonuç böyle olacak istemedende olsa destek verirdim :)

doğuş iki oy almış birisi parlaksever @xemrexxx nin oyu kesinlikle eminim buna:) ama diğer parlakçı kim çıkaramadım :)

bilseydim sonuç böyle olacak istemedende olsa destek verirdim :)

doğuş iki oy almış birisi parlaksever @xemrexxx nin oyu kesinlikle eminim buna:) ama diğer parlakçı kim çıkaramadım :)
oyların üstüne tıklyınca görünüyor ayy @xemrexxx herkese kullanmış onu engellemek için 5 sayı sınırı falan getiricem artık diğer bölümlerde :F

Bengünün çıkış şarkısıydı o bence oldukça başarılı bir şarkı ama tabiki sevmeyebilirsin:)
şu şarkılar arasındaki en iyi 5 şarkıdan biri :) ama değerini bilememişler

bu arada @OzaN ın candanıda çok az oy almış buda demektirki musicsurvivorda aynı şarkıyla geldiğine göre bu hafta elenecek demektir şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

bu arada @OzaN ın candanıda çok az oy almış buda demektirki musicsurvivorda aynı şarkıyla geldiğine göre bu hafta elenecek demektir şimdiden hayırlı olsun diyelim :)
Hakikaten iyi şarkı dediğin gibi kıymeti bilinmedi bu şarkının:)

Şarkı başarılı evet ben sevemedim işte 😉
sonraki albümlerinde sevmediğim şarkısı yok hepsini seviyorum tüm albümlerde
var bende
Hakikaten iyi şarkı dediğin gibi kıymeti bilinmedi bu şarkının:)
aa @destere ye katılmak zorundayım malesef :F

survivorda @vadikızı nın kullandığı çoğu tuhaf bengü şarkılarına bin basar gerçekten harika bir şarkı bengünün kalitesini baya aşmış şaşırdım açıkcası bengüden beklemezdim gerçi kenan doğuluya aitmiş şarkı oyüzden çokta şaşırmadım ayoll @Bully
:A :A :A

aa @destere ye katılmak zorundayım malesef :F

survivorda @vadikızı nın kullandığı çoğu tuhaf bengü şarkılarına bin basar gerçekten harika bir şarkı bengünün kalitesini baya aşmış şaşırdım açıkcası bengüden beklemezdim gerçi kenan doğuluya aitmiş şarkı oyüzden çokta şaşırmadım ayoll @Bully
:A :A :A

Tuhaf bengü şarkılarımı kurban ol sen bengünün şarkılarına beee :F:F