Bengücü biri olarak bengüye oy kullanmıyorsun ayrıca oy kullanma hakkı sınırsızdı
evet haberim var sınırsızdı ama ben pek sevmiyordum şarkıyı ondan yoksa niye vermicem
Bengücü biri olarak bengüye oy kullanmıyorsun ayrıca oy kullanma hakkı sınırsızdı
aaa utan kendinden ayoll sırf sen üzülme diye eklettirdim hemen bengüyü anketehogathayla bir olup her türlü hileye başvurdunuz bengüyü seçtirtmemek için o yüzden bu oylama geçersizdir hiç bir değeri yoktur benim açımdan
bilseydim sonuç böyle olacak istemedende olsa destek verirdimaaa utan kendinden ayoll sırf sen üzülme diye eklettirdim hemen bengüyü ankete
hande yenere destek olsaydın o geçebilirdi hakanı
oyların üstüne tıklyınca görünüyor ayy @xemrexxx herkese kullanmış onu engellemek için 5 sayı sınırı falan getiricem artık diğer bölümlerdebilseydim sonuç böyle olacak istemedende olsa destek verirdim
doğuş iki oy almış birisi parlaksever @xemrexxx nin oyu kesinlikle eminim buna ama diğer parlakçı kim çıkaramadım
bak buna sevindimdoğuş kazmasına diğer oy atan şahsiyet hiç ummadığım biri çıktı @yader den buz gibi soğudum şimdi )
Bengünün çıkış şarkısıydı o bence oldukça başarılı bir şarkı ama tabiki sevmeyebilirsinevet haberim var sınırsızdı ama ben pek sevmiyordum şarkıyı ondan yoksa niye vermicem
şu şarkılar arasındaki en iyi 5 şarkıdan biri ama değerini bilememişlerBengünün çıkış şarkısıydı o bence oldukça başarılı bir şarkı ama tabiki sevmeyebilirsin
Hakikaten iyi şarkı dediğin gibi kıymeti bilinmedi bu şarkınınşu şarkılar arasındaki en iyi 5 şarkıdan biri ama değerini bilememişler
bu arada @OzaN ın candanıda çok az oy almış buda demektirki musicsurvivorda aynı şarkıyla geldiğine göre bu hafta elenecek demektir şimdiden hayırlı olsun diyelim
Bengünün çıkış şarkısıydı o bence oldukça başarılı bir şarkı ama tabiki sevmeyebilirsin
şu şarkılar arasındaki en iyi 5 şarkıdan biri ama değerini bilememişler
bu arada @OzaN ın candanıda çok az oy almış buda demektirki musicsurvivorda aynı şarkıyla geldiğine göre bu hafta elenecek demektir şimdiden hayırlı olsun diyelim
Şarkı başarılı evet ben sevemedim işte 😉
sonraki albümlerinde sevmediğim şarkısı yok hepsini seviyorum tüm albümlerde
var bende
aa @destere ye katılmak zorundayım malesefHakikaten iyi şarkı dediğin gibi kıymeti bilinmedi bu şarkının