Critics’ Choice (2017) Kazananları Belli Oldu!

İlk posta dedim ya "o bile" diye :F Ödülü içini açtiği için, içini gördüğümüz için, o yuzden aldı :A
sen almamalı diyorsun ben tam aksi her parçası ayrı ayrı ödül almalıydı yani en az 8 ödülle dönmeliydi dolores diyorum :) biz ayrı dünyaların insanıyız anlaşamayız :)

aaa yok cnm bu kıytırık tören cw dizilerimize yer vermiyor oyüzden önemsemiyorum bu töreNi :A :A :A
bahaneye bak dizilerim kıytırık demiyorda :) dünyanın en dikkate değer ödülüne çamur atmaya çekinmiyor hogatha :)

sen almamalı diyorsun ben tam aksi her parçası ayrı ayrı ödül almalıydı yani en az 8 ödülle dönmeliydi dolores diyorum :) biz ayrı dünyaların insanıyız anlaşamayız :)

bahaneye bak dizilerim kıytırık demiyorda :) dünyanın en dikkate değer ödülüne çamur atmaya çekinmiyor hogatha :)
hahahah emmy törenini bile takmıyorum ben ayoll cw dizilerime yer vermeyen törenlerin hepsi kıytırık bence :A :A :A

bir ödül töreni yer veriyor sadece jensen erkek oyuncu falanda seçiliyordu ama isminiunutuyorum @xemrexxx bilir en kaliteli tören o bence :F

Bi çay içseydik bari asasfafag:F