MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Adanalı'yı ilk 2 sezon izlemiştim sanırım ama şarkıyı hatırladım yani dinleyince. :A Pek onun etkisi olmadı ama biraz yükseldim 5'e oranla. :A
Keşke beni etiketlemeseydin de sonuçlar açıklanırken şaşırsaydım :A Neyse 5'ten yüksek olduğuna göre her türlü teşekkürü kapacaksın kendi rekorunu kırdığın için. :F

Geçen haftaki şarkısını da biliyormuşsun ne diye gıcık oluyon o zaman bu adama sen :A

Keşke beni etiketlemeseydin de sonuçlar açıklanırken şaşırsaydım :A Neyse 5'ten yüksek olduğuna göre her türlü teşekkürü kapacaksın kendi rekorunu kırdığın için. :F

Geçen haftaki şarkısını da biliyormuşsun ne diye gıcık oluyon o zaman bu adama sen :A
Şarkısını biliyorum diye adamı sevmem gerekmiyor ki. :A :A Tek tük iyi şarkıları çıkıyor işte yoksa hala adama ısınmış değilim. :A

Şarkısını biliyorum diye adamı sevmem gerekmiyor ki. :A :A Tek tük iyi şarkıları çıkıyor işte yoksa hala adama ısınmış değilim. :A
Yine de Yalın'dan daha çok sempati duyduğun belli. :A Yalın'a oy verirken sıfırcı hocalar gibiydin Gökhan'a yine insaflı davranıyorsun nadiren de olsa. :A

Yine de Yalın'dan daha çok sempati duyduğun belli. :A Yalın'a oy verirken sıfırcı hocalar gibiydin Gökhan'a yine insaflı davranıyorsun nadiren de olsa. :A
Hee bak orda haklısın. :A Yalın'da tam dediğin tanıma uyuyordum, olmuyordu tek tük bile çıkmıyordu beğenebileceğim. :A Neyse ki arada insafa geliyoruz bu yarışmada kıymetini bil. :A

Bu zamana kadar en yüksek 5 aldık senden, bakalım ne kadar yükseltmişsin. :A

Sende Adanalı dizisini izlemiş bir hava var, şarkı orda çalmıştı aklında kalmıştır da ondan sevmişsindir belki. :A
benim günahımı alıyormuşsun bak senin türbüşona @MEnes 5 puandan fazla vermemiş oysa ben onlara onbirlere kadar tırmanmıştım :) oysa hakan peker seven biri olarak menes in türbüşonları bu kadar mağdur etmemesi lazımdı:)

benim günahımı alıyormuşsun bak senin türbüşona @MEnes 5 puandan fazla vermemiş oysa ben onlara onbirlere kadar tırmanmıştım :) oysa hakan peker seven biri olarak menes in türbüşonları bu kadar mağdur etmemesi lazımdı:)
La Hakan Peker sevdiğimi falan nerden çıkardın. Öyle bir şey yok çıkar onu aklından. :A :A Ordaki tüm şarkıları bir şekilde hatırladım ankette de random attım yani bildiğin. Öyle çok da önemsenecek bir oy değil. :A

sagol kiz ama ben baya etkinliklerde oluyorum artik bunda olmasamda olur :)

OLurmu cnm benim burdada ol sen hayır dünden beridir yazıyorum etiketimi görmedi
profiline yazdım cevap versin :D:D @Çiğdem- bak 4 üyenin ismini verip oy istiyosun
ama benim yazdığımı görmüyosun çiğdem hanım aşk olsun sana :(

OLurmu cnm benim burdada ol sen hayır dünden beridir yazıyorum etiketimi görmedi
profiline yazdım cevap versin :D:D @Çiğdem- bak 4 üyenin ismini verip oy istiyosun
ama benim yazdığımı görmüyosun çiğdem hanım aşk olsun sana :(
gunlerdir belki 4-5 kisi yazdi zaten benimde oy kullanmam konusunda. senin etikette sorun yok. arkadas gormesine ragmen bir cevap yazma zahmetinde bulunmadi bende artik kullanmayacam oy. sagol yinede

Oylarımı kullandım sırasız şekilde Sibel Can dışında bu haftanın bana göre en iyileri Ziynet, Ajda, Gökhan, Ariana oldu. @xemrexxx @denizz19 @Bully @sokak sanati

Ferdi Tayfur ciddi yükseliş yaşadı. :) @DarkLeqenD İrem, Shakira, Neşet Ertaş da gayet iyi puan aldılar.

Deniz Seki, Candan Erçetin hatalı seçim yapanlardan. :)