Efsaneye O Da Hayran

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,822
Puanı
1,060
Gün geçmiyor ki dizimizin bir ünlü fanı daha basına haber olmasın. Bu sefer Türk Vizyon yarışmasına Moldova adına katılan Pelagaye Stefoğlu dizimizin hayranı olduğunu açıkladı.

4.'sü düzenlenecek yarışmaya Yallah Yallah isimli şarkıyla katılacak olan güzel şarkıcı, kıyafetinde de Hürrem Sultan'dan esinlenmiş.
“Muhteşem Yüzyıl dizisinin büyük bir fanı olduğumu itiraf etmeliyim. Kıyafetimde Hürrem sultandan etkilendim. O, dünya tarafından tanınmış güçlü, güzel ve ihtişamlı bir kadındı. Kıyafetim kristallerden ve swaroski taşlarından oluşuyor. Böyle prestijli bir yarışmaya katılmak için uzun zamandır can atıyordum ülkemi temsil edecek olmaktan gurur duyuyorum.
A9A4C16F-8D53-47C9-9D0F-E40D4A2215AB-1138-000000EE78F1F5C3_tmp.jpg

@destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @eskici @dosimosi @gizem ak @MayısKralı @Bully

Gün geçmiyor ki dizimizin bir ünlü fanı daha basına haber olmasın. Bu sefer Türk Vizyon yarışmasına Moldova adına katılan Pelagaye Stefoğlu dizimizin hayranı olduğunu açıkladı.

4.'sü düzenlenecek yarışmaya Yallah Yallah isimli şarkıyla katılacak olan güzel şarkıcı, kıyafetinde de Hürrem Sultan'dan esinlenmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 52858

@destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @eskici @dosimosi @gizem ak @MayısKralı @Bully

bu esinti daha güzel :)