MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

hahaha ben aslında fadimenin düğünü için bakı kurmaya çalısıyordum bu hafta kullan diye sonra dosimosi seninle konuda konustuk yağmur çağmuru kullansın dedin bende şarkıyı seviyorum o yöne döndüm senin fikrinde bende etkili oldu ama kız sende gidip orta şeker puan vermişsin versene tm puanı yada 16 puanı :A :A :A
onu sen yaktin ben degil. sen dedin @destere tam puan verir diye. o ona guvendi :) insalahda öyledir.
ben ona sordum hangi puanlara sevinir oda dedi 7-8 ustu. bende ustunde bir puan verdim. Ustelik o puanima harika dedi. girme erorsumla arama. zaten surda konustugum 3-5 kisi var :)

@dreamy oyları
17 puan İrem Derici
16 puan Sibel Can
15 puan Gökhan Türkmen
14 puan Deniz Seki
13 puan Ferdi Tayfur
12 puan Ariana Grande
11 puan Cem Karaca
10 puan Ahmet Aslan
9 puan Ziynet Sali
8 puan Nilüfer
7 puan Candan Erçetin
6 puan Yüksek Sadakat
5 puan Neşet Ertaş
4 puan Ajda Pekkan
3 puan Fettah Can
2 puan Haluk Levent
1 puan Shakira
adının hakkını vermiş pis.ss

@dreamy oyları
17 puan İrem Derici
16 puan Sibel Can
15 puan Gökhan Türkmen
14 puan Deniz Seki
13 puan Ferdi Tayfur
12 puan Ariana Grande
11 puan Cem Karaca
10 puan Ahmet Aslan
9 puan Ziynet Sali
8 puan Nilüfer
7 puan Candan Erçetin
6 puan Yüksek Sadakat
5 puan Neşet Ertaş
4 puan Ajda Pekkan
3 puan Fettah Can
2 puan Haluk Levent
1 puan Shakira

Harikasın @dreamy :D

onu sen yaktin ben degil. sen dedin @destere tam puan verir diye. o ona guvendi :) insalahda öyledir.
ben ona sordum hangi puanlara sevinir oda dedi 7-8 ustu. bende ustunde bir puan verdim. Ustelik o puanima harika dedi. girme erorsumla arama. zaten surda konustugum 3-5 kisi var :)
haftaya iyi puan verirsin seni bas tacı eder onla aranı yapmak kolay kızz :A :A :A

ELENEMZSE TABİ :A

@Bully oyları
Ahmet Aslan 16
Sibel Can 15
İrem Derici 14
Ziynet Sali 13
Fettah Can 12
Yüksek Sadakat 11
Deniz Seki 10
Nilüfer 9
Ferdi Tayfur 8
Candan Erçetin 7
Ariana Grande 6
Neşet Ertaş 5
Cem Karaca 4
Shakira 3
Haluk Levent 2
Ajda Pekkan 1

Ben seninle denize haksız oy veriyorsun diye kavga etmiştim başka bir olay olmadı şuan şaka ile karışık abartılı cümleler kuruyorum sadece. Yoksa senden bir çıkarım yok yani.😉

denize oy konusunda seninle anlaştık ben sanırım artık bu konuda bana inanıyorsundur
yinede söyleyeyim ben kimseye şarkıya şarkıcıya oy veririm en baştan böyleydi bu böylede
devam edecek bende asla haksız yere oy olmaz için rahat olsun :D

denize oy konusunda seninle anlaştık ben sanırım artık bu konuda bana inanıyorsundur
yinede söyleyeyim ben kimseye şarkıya şarkıcıya oy veririm en baştan böyleydi bu böylede
devam edecek bende asla haksız yere oy olmaz için rahat olsun :D

Artık ses çıkartmıyorum sadece yoksa fikrim hâlâ aynı.:F