BU hafta baya şıkışmış görünüyorsun cnmkadınların oy kullanma hakkı ellerinden alınmalı.ss
BU hafta baya şıkışmış görünüyorsun cnmkadınların oy kullanma hakkı ellerinden alınmalı.ss
Aslında benim aklım fadimenin düğününde kalmıştı ama kısmet buymus bakalım ama yağmur çamurada gelen oylar çok şaşırtıcı onud demeden geçemicem
elenirsem senle @destere nin özel görüntülerini yayınlarım forumda al sanaşantajBU hafta baya şıkışmış görünüyorsun cnm![]()
![]()
![]()
istesende veremessin artıkCandanin hakki degil o puan. bu hafta iddialilara az puan vermek zorunda kaldim.
telafi edecegim
ben ferdiye kolay kolay okadar dusuk vermem
Evet girdim baktım hızlıca oyları iyi gidiyormuşum ilk puan durumunda 3. çıkmışım ama düşerim yavaş yavaş
@Çiğdem- @DarkLeqenD @Ahmad @soo Harika oylarınız için teşekkürler
@xemrexxx @sokak sanati Sizin de puanlar fena sayılmaz, eyvallah
@batuhankaralar @vadikızı @ozmoturk Size de berbat puanlarınız için teşekkürler![]()
elenmeyeceksin. @Çiğdem- in oyunu. saka yapmayi sever. bir sonrakinde yukselirsinistesende veremessin artıkelenicem
![]()
Yine diyorum ; ''Aşamıyorum Engelleri' ile gelseydim böyle olmazdıAslında benim aklım fadimenin düğününde kalmıştı ama kısmet buymus bakalım ama yağmur çamurada gelen oylar çok şaşırtıcı onud demeden geçemicem![]()
Şarkını sevemedim ya
Deniz sekiyi ben seçtim o iyi gidiyorÇiğdem'in tavsiyelerine fazla uymayın gençler onun sevdiklerini forum sevmez.![]()