biz de seni kadın oalrak kabul etmiyoruz
22:00 DAbiz de seni kadın oalrak kabul etmiyoruzneyse sonuçlar kaçta.ss
kız 19 un nesi vardı özetler bitmeden biterdi yarıışma skandalsın.ss22:00 DA![]()
öyle takip etmek kolay daha puan durumunu olusturmadım forumdash gibi birkaç üyeden birazdan oylar gelicek oturduğun yerden beklemek kolaykız 19 un nesi vardı özetler bitmeden biterdi yarıışma skandalsın.ss
boyunuz posunuz devrilsin faruk la senin emi gidip cw nin dandik dizilerini izlediniz oylamayı unuttunuz dimi .ssöyle takip etmek kolay daha puan durumunu olusturmadım forumdash gibi birkaç üyeden birazdan oylar gelicek oturduğun yerden beklemek kolay![]()
![]()
![]()
Dizi izlerken forumda çene çalıyorsun kaç oy almısım diye bakmakmı zoruna gidiyor ayollboyunuz posunuz devrilsin faruk la senin emi gidip cw nin dandik dizilerini izlediniz oylamayı unuttunuz dimi .ss
Prenses Farya'yı öldürmeye çalışan Sinan Paşa, Farya ile Sultan Murad'ı daha da yakınlaştırıyor.
sen hele bir yeni konu açda puanını açıklayayım kaçayım buralardanDizi izlerken forumda çene çalıyorsun kaç oy almısım diye bakmakmı zoruna gidiyor ayoll
![]()
![]()
![]()
gözüne mi demek istemiş totoş burada @Çiğdem-farya kendisini kuratacak kapasitedeymiş zaten oğlan murat boşuna işe karışmış? güya kızın gözüne girecek ? faryam o kılıcı sokacaktır muratın gö.üne)
sen hele bir yeni konu açda puanını açıklayayım kaçayım buralardanişim gücüm var kızlar beni bekliyor
)
gözüne mi demek istemiş totoş burada @Çiğdem-![]()