ilk örnek sana özelden yazdigim. nasil davranilmasi gerektiginin bir örnegi.
eskiden bazi uygulamalari sana cakdirmadan yapiyordum aslinda. degerlendirmem illerde 😉
ilk örnek sana özelden yazdigim. nasil davranilmasi gerektiginin bir örnegi.
eskiden bazi uygulamalari sana cakdirmadan yapiyordum aslinda. degerlendirmem illerde 😉
evet oylama basladı özelden herkese videolar atıldı saatimiz henüz 16:40 işimizi erken gördük çok şükür herkese tekrardan başarılar benden bukadar ayoll
![]()
![]()
![]()
e tabi. görevimi iyi yapmaliyimabuu gözlemliyormuydun sen benii
evet oylama basladı özelden herkese videolar atıldı saatimiz henüz 16:40 işimizi erken gördük çok şükür herkese tekrardan başarılar benden bukadar ayoll
![]()
![]()
![]()
Gördüm cnm sen oylarını söyleme zaten söylediğinde yanlıs söylemişsin herkes sonucta görsünkızz ben gönderdim oyumu gördünmüüü![]()
oy aciklamasida erken olur insallah.evet oylama basladı özelden herkese videolar atıldı saatimiz henüz 16:40 işimizi erken gördük çok şükür herkese tekrardan başarılar benden bukadar ayoll
![]()
![]()
![]()
hiç kimsenin özeline karışmıyorum
gönül bu otada konar fokada müdahale etme hakkımız yok)
keşke çekilse türbüşonu erken şutlarız ama çekilmez malesef boşuna umutlanma)
loca loca da var)
e tabi. görevimi iyi yapmaliyim![]()
yarindan itibaren aktifligim azalacak ama hergun burda olacagim insallah. sana herzaman ayiracak zamanim var benim 😉sağol canımm benimm gerçekten bana çok iyi geliyosun lütfen şu forumdan
hiç gitmee
senin çenen yüzünden forumun mesaj kalitesi düştüyarindan itibaren aktifligim azalacak ama hergun burda olacagim insallah. sana herzaman ayiracak zamanim var benim 😉
@sokak sanati kanka özür dilerim,.Senin torpilin ile biraz ortalama aldın.
Deniz Seki kimin şarkıcısı acep. Muhteşemdi.![]()
tamam yarindna itibaren yukselir merak etmesenin çenen yüzünden forumun mesaj kalitesi düştüben bile yükseltemiyorum kaliteyi
![]()
Bunak desem de mi iltifat olarak algılayacaksıntamam yarindna itibaren yukselir merak etme
senin bu laflarin bile bana iltifat olarak geliyor bugun moralim iyi![]()
Geçen hafta cover idi, o şarkı Adele zirvede bırakmış. O yüzden fazla yükseltemedim.Her hafta düşürüyorsun.😡
öyle olmadigim icin ustume alinmiyorum 😉 erosum benimBunak desem de mi iltifat olarak algılayacaksın![]()
![]()
Geçen hafta cover idi, o şarkı Adele zirvede bırakmış. O yüzden fazla yükseltemedim.
Bu hafta hiç sevmiyorum bu şarkıyı, diğer şarkılarda kolayca zirveyi oynarsın ama.![]()