17.BÖLÜM
Laranın eski eşi cadı ortalığı karıştırmak için şirketin labotuarında parfüme uyuşturucu koyar ilk önce Tobrağın babası kaçtı gibi gösterir ama sonuç cadı tarafından köpeğe dönüştürülmüştür sadık tutuklanır
2.sahne
Hastahane iç Mekan
Ceren komiser Dudunun eşinin kadın doğum yaptığı hastahaneye gelen bir asker torunu gelecektir cadı onu kullanmak ister ve hamile kadın kılığıyla göbek bağına bebek şeklinde bomba yerleştirir ama bir bebek doğuma hazırlanıyormuş tekme atarken hastahanenin ortasında patlar
Dudunun şatosu
Taci Berk e olanları söyler cerenin doğumunu ben yaptım bomba gördüm polise haber verdim demekkş bana pusu kurmuş demekki gizli dost o cadıymış yani ve duduya gelen haber
Taci seni aldatıyor sihir adaleti bu davaya patlatınca bomba patlattılar
3. sahne
Küdürden otobüse binip deniz annesinin yanına istanbula bodrumda bir ihbar alan polisler
Otobüse bomba konulmuştur otogara deniz geldiğinde patlıcak ekip anlar ve denizi polis arabasıyla ve ailesinide
4.Sahne
Kerem amirin ailesini canlı canlı mangalda çevirirler hedef barış komiserdir hastahaneyi silahla basan ve güvenliği öldüren keskin nişancı
Serdar abi gelir eyvah geç kaldık hastahanedeki bombayı patlatır Hastahanede enkaz halinde
5.Sahne
Tarkanın kardeşi Hakan gelir Yatılı okula ama yatılı okulda bomba patlar Tarkan iyimisin
Ceren komiser gelir merhaba reyhan amirim
Taci haberleri seyrederken berkle konuşur
Taci yok artık daha önce gördüm yılbaşında ölmüştü 24 aralıkta demi
Başak
Dudu evet
Taci cerenin doğumunu ben yaptırdım aradan uzun yıl geçti hatırlıyamadım
Dudu ne
Taci bomba vardı başak ın karnında bebekle beraber
Bebeği kurtardım bombayı patlatmadan bir manastır var orda orayı yıkacak düzeyde
Eda orayı kepçeyle kazıp avm yapıcaklar
O zaman inşaatçılar büyük tehlikedeler sakın kazmasınlar bomba var
Aziz Müdür kızın bu işten uzak duracak tecavüzcüsüyle evlenecek yoksa karışmam
Kerem amir işte barış komiserin arabasını patlatan terör örgütü ama biz bu işin peşini bırakmıcaz müdürüm öylemi verin sadığı
Aziz müdür açığa alındın kerem amirim verin
Telefondan Aziz müdürüm babana veda et idam edilecek
Eda asla karar durdu müdürüm kamera göremez beni iyi uykular bakalım kötü polisler
Reyhan amirim desteğe ihtiyacım var ekibini tanıyorum çok iyi ekip söylentilerede karışmıyor
Müdürünüzde iyi
evet öyledir Adı Işılay müdür o kadar zekiki ve okadar sinsidirki çözemez hiçbir düşman
ceren komiser tek şüpheli var
oda holding sahibi aslan ve kızı azra
Hakan ben tanıyorum Denizin teyzesi ve dedesi
Demek hedef Deniz
Eda buldum o ceren komiserin doğumundan yıllar sonra başka hastahanede zeynepin bebeğini öldü gibi gösterip babasına getirmişler
O hemşireyi öldürdüler
Hakan beklenicek hareket aslan ve kızından taşeron kullanırlar Kerem amirin intikamı alınacak
Barış başkomiser ölmüştür başın sağolsun ceren komiserim
Mezarlıktan çıkan gürültüyle devlet çalışanları havaya uçar bir mesaj her mezarı yıkıp bina yaparsanız böyle patlarsınız terör örgütü
Ceren komiser tabi tabi terör örgütü aslan ve ekibi ve benim ekibimin müdürü Azizde var içinde
17.Bölümün sonu
Son düzenleme: