Adalet Peşinde 17.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,382
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
kadro bu adalet peşindede

17.BÖLÜM

Laranın eski eşi cadı ortalığı karıştırmak için şirketin labotuarında parfüme uyuşturucu koyar ilk önce Tobrağın babası kaçtı gibi gösterir ama sonuç cadı tarafından köpeğe dönüştürülmüştür sadık tutuklanır

2.sahne

Hastahane iç Mekan

Ceren komiser Dudunun eşinin kadın doğum yaptığı hastahaneye gelen bir asker torunu gelecektir cadı onu kullanmak ister ve hamile kadın kılığıyla göbek bağına bebek şeklinde bomba yerleştirir ama bir bebek doğuma hazırlanıyormuş tekme atarken hastahanenin ortasında patlar

Dudunun şatosu

Taci Berk e olanları söyler cerenin doğumunu ben yaptım bomba gördüm polise haber verdim demekkş bana pusu kurmuş demekki gizli dost o cadıymış yani ve duduya gelen haber

Taci seni aldatıyor sihir adaleti bu davaya patlatınca bomba patlattılar

3. sahne

Küdürden otobüse binip deniz annesinin yanına istanbula bodrumda bir ihbar alan polisler

Otobüse bomba konulmuştur otogara deniz geldiğinde patlıcak ekip anlar ve denizi polis arabasıyla ve ailesinide

4.Sahne

Kerem amirin ailesini canlı canlı mangalda çevirirler hedef barış komiserdir hastahaneyi silahla basan ve güvenliği öldüren keskin nişancı

Serdar abi gelir eyvah geç kaldık hastahanedeki bombayı patlatır Hastahanede enkaz halinde

5.Sahne

Tarkanın kardeşi Hakan gelir Yatılı okula ama yatılı okulda bomba patlar Tarkan iyimisin

Ceren komiser gelir merhaba reyhan amirim

Taci haberleri seyrederken berkle konuşur

Taci yok artık daha önce gördüm yılbaşında ölmüştü 24 aralıkta demi

Başak

Dudu evet

Taci cerenin doğumunu ben yaptırdım aradan uzun yıl geçti hatırlıyamadım

Dudu ne

Taci bomba vardı başak ın karnında bebekle beraber

Bebeği kurtardım bombayı patlatmadan bir manastır var orda orayı yıkacak düzeyde

Eda orayı kepçeyle kazıp avm yapıcaklar

O zaman inşaatçılar büyük tehlikedeler sakın kazmasınlar bomba var

Aziz Müdür kızın bu işten uzak duracak tecavüzcüsüyle evlenecek yoksa karışmam

Kerem amir işte barış komiserin arabasını patlatan terör örgütü ama biz bu işin peşini bırakmıcaz müdürüm öylemi verin sadığı

Aziz müdür açığa alındın kerem amirim verin

Telefondan Aziz müdürüm babana veda et idam edilecek

Eda asla karar durdu müdürüm kamera göremez beni iyi uykular bakalım kötü polisler

Reyhan amirim desteğe ihtiyacım var ekibini tanıyorum çok iyi ekip söylentilerede karışmıyor

Müdürünüzde iyi

evet öyledir Adı Işılay müdür o kadar zekiki ve okadar sinsidirki çözemez hiçbir düşman

ceren komiser tek şüpheli var

oda holding sahibi aslan ve kızı azra

Hakan ben tanıyorum Denizin teyzesi ve dedesi

Demek hedef Deniz

Eda buldum o ceren komiserin doğumundan yıllar sonra başka hastahanede zeynepin bebeğini öldü gibi gösterip babasına getirmişler

O hemşireyi öldürdüler

Hakan beklenicek hareket aslan ve kızından taşeron kullanırlar Kerem amirin intikamı alınacak

Barış başkomiser ölmüştür başın sağolsun ceren komiserim
Ceren komiser bu iş burda bitmedi müdürüm ve Aslan ve ekibi görüşecez

Mezarlıktan çıkan gürültüyle devlet çalışanları havaya uçar bir mesaj her mezarı yıkıp bina yaparsanız böyle patlarsınız terör örgütü

Ceren komiser tabi tabi terör örgütü aslan ve ekibi ve benim ekibimin müdürü Azizde var içinde
17.Bölümün sonu
@Çiğdem- @papuleoo @denizz19 @beyazsoy @ömer karataş @xemrexxx @emree-29

Son düzenleme:
Ohaaa bu saatte dizimi olur cnm :F
elektrik kesintisi ve dizi işte saat sabahın 11 inde elektrik kesildi 20 de geldi maşallahta kanald abarttı reklamı 20.20 e kadar reklam 10 dk reklam 20.20 DEN 21 E KADAR ÖZET 21 DEN SONRA YENİ BÖLÜM BEYAZ SHOW OLMAYINCA Böyle oluyor @Çiğdem- normalde telefondan yazardım anlamıyorsunuz öyle @Çiğdem-

@Çiğdem-

elektrik kesintisi ve dizi işte saat sabahın 11 inde elektrik kesildi 20 de geldi maşallahta kanald abarttı reklamı 20.20 e kadar reklam 10 dk reklam 20.20 DEN 21 E KADAR ÖZET 21 DEN SONRA YENİ BÖLÜM BEYAZ SHOW OLMAYINCA Böyle oluyor @Çiğdem- normalde telefondan yazardım anlamıyorsunuz öyle @Çiğdem-

@Çiğdem-
hamile kdının karnında bomba var inşiatta toprak altında bomba var heryere bomb koymussun ayoll hahaha :F

Siyasî mesajı da vermiş ama iyi olmamış sürekli bomba patlıyor ülkede sağlam yer bırakmasını pompy yeter))