Star Cesur ve Güzel - Dizi Yorumları

Ben netten izlediğim için daha yeni bölümü izlemedim. Fakat olay tam netleşmedi ve karakterlerin gelişim hikayesini göremedik. Benim anladığım ilk 2 bölümde Korhan ve Cahide'nin çocuğu olmuyor ve tüp bebek yöntemine başvuruyorlar. Spermi o zaman kardeşinin rahmine yerleştirdiler heralde. Yalnız Korhan da kısırdı. Sperm kimsen o zaman, onu da bilmiyoruz? Belki bu bölümü izleyen arkadaşlar daha sağlıklı bir yorum yapabilirler. @MEnes @dosimosi @turkuazz @Sherlock
Bölümü izleyen benim işte 😱 Hayat kadınını buldu kurtardı bebeği için anlaştılar :)

Ben netten izlediğim için daha yeni bölümü izlemedim. Fakat olay tam netleşmedi ve karakterlerin gelişim hikayesini göremedik. Benim anladığım ilk 2 bölümde Korhan ve Cahide'nin çocuğu olmuyor ve tüp bebek yöntemine başvuruyorlar. Spermi o zaman kardeşinin rahmine yerleştirdiler heralde. Yalnız Korhan da kısırdı. Sperm kimsen o zaman, onu da bilmiyoruz? Belki bu bölümü izleyen arkadaşlar daha sağlıklı bir yorum yapabilirler. @MEnes @dosimosi @turkuazz @Sherlock
bende izlemedim. bu gidisle tekrarlarda izleyecegim. eurostarda 1 saat önce basladi daha

Cocuk cahide ve korhandan değil tamam da cahide ve o kadın kardeşler mi :X

Niye sürünüyon (burda çok güzel başka kelime kullanacaktım ama:F) burda o zaman:A

Bölümü izleyen benim işte 😱 Hayat kadınını buldu kurtardı bebeği için anlaştılar :)
Hayat kadını olduğunu nerden çıkardın? Bir gece Sühan'ın eski nişanlısıyla gece kulübünde tanışıp birlikte bir gece geçirdiler diye hayat kadını mı olunuyor? :)

Cahide ile geçen bölüm kavga ettiler, bileklerini kesmeye çalıştı ya. Cahide yıllardır ona baktığını söylüyordu, yakını değil mi yani.

Cocuk cahide ve korhandan değil tamam da cahide ve o kadın kardeşler mi :X

Niye sürünüyon (burda çok güzel başka kelime kullanacaktım ama:F) burda o zaman:A
Valla senin gibi ben de kardeşi olduğunu çıkardım, o da kadının bileklerini kesmeye çalıştığı sahneden, yıllardır birliktelermiş işte. Cahide senin arkanı ben topluyorum gibi şeyler söylemişti, bu sefer de bebek konusunda ondan kendisine yardımcı olmasını bekliyordu.

Dünkü bölüm dizinin şu ana kadarki en iyi bölümüydü. Gitgide açılacak gibi dizi.

Evet klişe bir konusu var ama güzel işleniyor ve izlettiriyor kendini. :)

Dizinin 3.bölümü iyiydi dizi biraz daha açılmaya başladı ama sanki eksik şeyler bulunuyormuş gibi dizide..biraz içerik eksik kalıyor sanki ay yapımdan biraz daha fazla etkili bir yapım bekliyordum işin doğrusu..tabiki izlemeyi sürdürüyorum diziyi bakalım öbür bölümlerin durumu nasıl olacak:)

Hareket ve tempo durmuyor dizide. Hikaye gayet akıcı ilerliyo hoşuma gitti. Bunda Toygar Işıklı'nın müziklerinin katkısı da büyük. Müthiş bir iş çıkarmış müzik yapımında. Senaryo da biraz hareketli doğrusu. Reytinglere baktım seyirci de beğenmiş. Yakında liderliği alacaktır.

Kıvanç zaten çok iyi oyuncu burda da kalitesini gösteriyor. Bu bölümde de parladığı çok iyi sahneler vardı. Tuba ile de iyi uyum yakaladılar. Keyifli oluyor sahnelerini izlemek. Fragmandan anladığım yine güzel bir bölüm bizleri bekliyor. Neyse izlemeye devam şimdilik. :)

Üçüncü bölümü bugün internetten izledim, o yüzden yorumumu şimdi yapıyorum. Dizinin üçüncü bölümü şuana kadar yayınlanan en iyi bölümüydü diyebilirim bende.

Dizinin konusu klişe olabilir ancak gerçekten şuana kadar çok iyi işlendi. Dizinin bir diğer güzel noktası ise karakterlerin geçmişleri çok iyi yansıtılıyor. Özellikle Cesur'un ki. Cesur'un geçmişini izledikçe Cesur'a hak veriyoruz. Tahsin Korludağ'ın geçmişi de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Bu arada dizinin müzikleri gerçekten şahane. Toygar Işıklı harika iş çıkarmış. Özellikle ıslıklı olan müzik çok hoşuma gidiyor.

Umarım dizi bu akıcılığı kaybetmez ve bu hızda devam eder...

3.bölümün kaçırdığım bazı yerleri oldu ama bu konuda anladığım şu:Korhan ile Cahidenin çocuğu olmuyor önceki bölümde durum buydu..Cahide bir kadınla anlaştı onun çoçuğunu alıp ailesini kandıracaktı Korhanda buna dahil..Kadın hayat kadını bunu 2.bölümde söylüyordu..ama Kadının Cahideyle yakınlık durumunu bilmiyorum daha önceden mi tanıyor bilmiyorum.ancak onunla bir anlaşma yaptı para karşılığında bebeğini alacak.yeni bölüme denk gelince bir daha izleyeceğim kaçırdığım yerler oldu.

Son düzenleme:
Diğer forumlarda da kafa karışıklığı var. Hülya, Cahide'nin kardeşi değil mi? @Bully @MEnes @Sherlock @dosimosi

http://forum.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=143346&page=11

Bu arada kadın nasıl bir psikopat çıktı öyle, hadi doktoru öldürdün, çükünü niye kesiyorsun manyak karı. :D

Bölümün en beğendiğim iki sahnesi: Korhan'ın babasına ''beni neden sevmiyorsun'' diye haykırışı ve Sühan'ın Cesur'un arabasının önüne park ederek intikamını alması. Ayrıca, Cesur'un annesi ile olan sahneler müthiş, özellikle çalan ıslık müziğinde duygulanmamak elde değil. Kadıncağız da ahizer mı olmuş, ne olduysa artık insan izlerken çok üzülüyor. :(

Tahsin Korludağ'ın ''yüzüne tükürdüğüm'' lafı her seferinde güldürüyor beni. :) Tamer Levent çok büyük bir usta. Sanki yıllardır ekranda izliyormuşuz gibi hemen oynadığı karaktere alışıverdik.

Cesur'un eski sevgilisi baya hoş kadın fakat Cesur'a olan aşkı hala devam ediyor. Tutkulu aşık kadınlardan da korkacaksın arkadaş, yakın bir zamanda bu hastalığa dönüşüp tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

En sonda Cesur'un adamını da Sühan daha önce görmüştü yanlış hatırlamıyorsam, bakalım Cesur nasıl bir bahane bulup paçayı kurtaracak?

Edit: @Bully Kıvanç'ı seversin sen, mahalle baskılarına maruz kalmana rağmen diziyi izlediğin için ayrıca tebrikler. :A

Diğer forumlarda da kafa karışıklığı var. Hülya, Cahide'nin kardeşi değil mi? @Bully @MEnes @Sherlock @dosimosi

Bu arada kadın nasıl bir psikopat çıktı öyle, hadi doktoru öldürdün, çükünü niye kesiyorsun manyak karı. :D

Bölümün en beğendiğim iki sahnesi: Korhan'ın babasına ''beni neden sevmiyorsun'' diye haykırışı ve Sühan'ın Cesur'un arabasının önüne park ederek intikamını alması. Ayrıca, Cesur'un annesi ile olan sahneler müthiş, özellikle çalan ıslık müziğinde duygulanmamak elde değil. Kadıncağız da ahizer mı olmuş, ne olduysa artık insan izlerken çok üzülüyor. :(

Tahsin Korludağ'ın ''yüzüne tükürdüğüm'' lafı her seferinde güldürüyor beni. :) Tamer Levent çok büyük bir usta. Sanki yıllardır ekranda izliyormuşuz gibi hemen oynadığı karaktere alışıverdik.

Cesur'un eski sevgilisi baya hoş kadın fakat Cesur'a olan aşkı hala devam ediyor. Tutkulu aşık kadınlardan da korkacaksın arkadaş, yakın bir zamanda bu hastalığa dönüşüp tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

En sonda Cesur'un adamını da Sühan daha önce görmüştü yanlış hatırlamıyorsam, bakalım Cesur nasıl bir bahane bulup paçayı kurtaracak?

Edit: @Bully Kıvanç'ı seversin sen, mahalle baskılarına maruz kalmana rağmen diziyi izlediğin için ayrıca tebrikler. :A
Harikasin, bölumun özetini yazdin. ben yarin butun bölumlere bakmaya calisacagim.

Türkiye'nin en iyi erkek oyuncusu Kıvanç'ın dizisini izleyip destekleyeceğim tabii ki. :A

O imana gelirsek Asi dizisini severek izlerdim ben, Tuba'nın oyunculuğuna pek ısınamasam da hoş kadın yani ekrana yakışıyor şimdi yalan yok. :A

Türkiye'nin en iyi erkek oyuncusu Kıvanç'ın dizisini izleyip destekleyeceğim tabii ki. :A

O imana gelirsek Asi dizisini severek izlerdim ben, Tuba'nın oyunculuğuna pek ısınamasam da hoş kadın yani ekrana yakışıyor şimdi yalan yok. :A
Kuzey Güney'e kadar Kıvanç'ı pek sevmezdim. Türkiye ortalamasının üstünde yakışıklılığından dolayı belki kıskançlık duyuyordum, bilmiyorum. :) Ben daha çok Kenan İmirzalıoğlu tipinde Türk halkını yansıtan esmer artisleri seviyorum. :A Tuba'ya gelince, hiçbir zaman oyunculuğu hakkında yorum yapmadım. Atıyorum, Burçin Terzioğlu benim gözümde daha iyi bir oyuncudur, ama Tuba da ekrana çok yakışan bir bayan. Birçok oyuncunun eksik noktası var, diğer yapımlarda da Hollywood yıldızları oynamıyor sonuçta? :)

Harikasin, bölumun özetini yazdin. ben yarin butun bölumlere bakmaya calisacagim.
Hadi izle bir an önce de yorumunu bekliyorum, soracaklarım var. :)

Kuzey Güney'e kadar Kıvanç'ı pek sevmezdim. Türkiye ortalamasının üstünde yakışıklılığından dolayı belki kıskançlık duyuyordum, bilmiyorum. :) Ben daha çok Kenan İmirzalıoğlu tipinde Türk halkını yansıtan esmer artisleri seviyorum. :A Tuba'ya gelince, hiçbir zaman oyunculuğu hakkında yorum yapmadım. Atıyorum, Burçin Terzioğlu benim gözümde daha iyi bir oyuncudur, ama Tuba da ekrana çok yakışan bir bayan. Birçok oyuncunun eksik noktası var, diğer yapımlarda da Hollywood yıldızları oynamıyor sonuçta? :)

ne soracan ? izlemedinmi tam ?
yoksa fikir alisverisimi ?

Zaten olay Kuzey Güney'de bitiyor, ordaki efsane oyunculuğu bile yeter en iyi olması için. :A Niye dersen adam farklı rollere bürünebiliyor, senin Kenan gibi hep aynı çizgide gitmiyor. :A

Foruma ilk geldiğim zamanlar Beren - Tuba kutuplaşması vardı, bu yüzden Tuba'ya biraz yüklenmiş olabiliriz zaten sen de Beren'e yüklendin. :A Ama şimdi dönüp bakınca çok çocukça geliyor bana öyle şeyler. :D

Beren'le kıyaslanıyor diye Tuba'nın dizisini izlemeyecek değiliz ya, güzel dizide oynuyorsa izleriz yani. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan