Hayret sen her gece buralardaydinDün gece biraz meşguldüm sonuçları sonradan takip ettim. Cevaplayacaktım onu da beceremedim yine işler falan oldu. Neyse bu hafta en azından takip etmeye çalışırım.![]()
Hayret sen her gece buralardaydinDün gece biraz meşguldüm sonuçları sonradan takip ettim. Cevaplayacaktım onu da beceremedim yine işler falan oldu. Neyse bu hafta en azından takip etmeye çalışırım.![]()
yok ya sen kanma onlara . etiket ile sorunun alakasi yok. baskalari etiketlenince sorun yokda seninki oluncami oluyorMayısKralı ile senin etiketi bulamayınca biraz size takılmak istedim tahmin ettim aslında forumdan kaynaklandığını ayrıca etiket o kadarda sorun değil biraz takılayım dedim![]()
![]()
Umarim bu hafta yanmazsinBu haftaki şarkımız 'Yanabiliriz' oluyor.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
MayısKralı ile senin etiketi bulamayınca biraz size takılmak istedim tahmin ettim aslında forumdan kaynaklandığını ayrıca etiket o kadarda sorun değil biraz takılayım dedim![]()
![]()
Bak kafam karıştıyok ya sen kanma onlara . etiket ile sorunun alakasi yok. baskalari etiketlenince sorun yokda seninki oluncami oluyor![]()
Bu aralar banada bulaştı sanırım arada böyle olabiliyorSenin ciddi halin dışına alışık değiliz pek![]()
kesinlikle kanma. etiket evet bu aralar sorun var ama mesela @sokak sanati <-- suan etiketlenmiyor ama mesajda ismi var 😉Bak kafam karıştıbu konuda açıklamalar tam çelişkili oluyor bu sanırım etiket ile alakası yok haklısın
![]()
![]()
Az daha kanmıştım aslında ama bu uyarılarla kanmamak gerektiğini anladım çok haklısınkesinlikle kanma. etiket evet bu aralar sorun var ama mesela @sokak sanati <-- suan etiketlenmiyor ama mesajda ismi var 😉
simdi digerleri ustume üsüsecek ama kayitsiz kalamazdimAz daha kanmıştım aslında ama bu uyarılarla kanmamak gerektiğini anladım çok haklısın![]()
![]()
Beni ve @cigdem i dinlemissin. bendende buyuk olasilikla ortalama ustu bir puan gelirBu hafta da ortalama üstü bir şarkı ile geliyoruz.Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Diğer şarkılara da bakmak lazım ama önlerden yerin hazır, yanmayacaksınBu haftaki şarkımız 'Yanabiliriz' oluyor.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
SüpersinDiğer şarkılara da bakmak lazım ama önlerden yerin hazır, yanmayacaksın![]()
Sen hep böyle düzgün şarkı seç yeter kiSüpersin![]()
Hangi şarkıları seviyorsun başka birkaç tane örnek verir misinSen hep böyle düzgün şarkı seç yeter ki
@sokak sanati Yabancı şarkı pek dinlemem ama bu güzelmiş, çift haneli olursun
@MayısKralı çoğu kişi için İrem'in çıkış şarkısı Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı'dır sanırım. Bu şarkı biraz geri planda kalmıştı, idare eder![]()
Dağınık Yatak, Beş Çayı,Rüya, Senin Olsun, Başrol, Sen Mutlu Ol, Deli diye uzar gider.Hangi şarkıları seviyorsun başka birkaç tane örnek verir misin![]()
Hemen hemen çoğu listemde zatenDağınık Yatak, Beş Çayı,Rüya, Senin Olsun, Başrol, Sen Mutlu Ol, Deli diye uzar gider.