cakal 😛Şarkımı seversin zaten o yüzden bence özelden konuşalım bunu.
cakal 😛Şarkımı seversin zaten o yüzden bence özelden konuşalım bunu.
Connor'u sen seversin, Michella'yı da aradım fakat güzel bir gif bulamadım.
hahahah aa bir o eksik kalmıştı dur küsler listene onuda ekliyeyim 100.sıraya15 iyi olur gerçekten.
Sen hediye olarak bu hafta 18 veriyorsun di mi.
Teşekkür ederim Çiğdem sende ekstra hediye vermek istersen diğerlerine 17 bana 18 verebilirsin.
@Çiğdem- ben Ziynet ile yarışan kişiylede konuşmuyorum o yüzden Sibel ile yarışan arkadaşa teşekkürlerimi ilet.
hahahah aa bir o eksik kalmıştı dur küsler listene onuda ekliyeyim 100.sıraya
hahahah ben sekreterim öyleşansın yok patronSenide 101. sıraya ekliyeyim istersen.
hahahah ben sekreterim öyleşansın yok patron
Tebrikler kanka @sokak sanati
Tebrikler kanka @sokak sanati
Eskimo nedir ya hediyeyi aksam veririm puana gerek yok zaten yüksek veriyorum ve sen de bana veriyorsun tabii kiTeşekkür ederim eskimo. Hediye nasıl olacak senin puanlara havale ile aktarma yap bence hediyeyi.
Eskimo nedir ya hediyeyi aksam veririm puana gerek yok zaten yüksek veriyorum ve sen de bana veriyorsun tabii ki
Ben mi elenirimZaten yakında elenirse seniudare edelim o zaman. Akşama hediyeyi isterim.
Ben mi elenirim
Rahat ol kanka ben kolay kolay elenmem daha iyi sarkilar gelecek hem sen simdi bana destek olmak yerine köstek mi olacaksinEvet zaten sonlarda bitirdin bu hafta.
Rahat ol kanka ben kolay kolay elenmem daha iyi sarkilar gelecek hem sen simdi bana destek olmak yerine köstek mi olacaksin
Çokta tın.15 iyi olur gerçekten.
Sen hediye olarak bu hafta 18 veriyorsun di mi.
Teşekkür ederim Çiğdem sende ekstra hediye vermek istersen diğerlerine 17 bana 18 verebilirsin.
@Çiğdem- ben Ziynet ile yarışan kişiylede konuşmuyorum o yüzden Sibel ile yarışan arkadaşa teşekkürlerimi ilet.
Sen destek vermeye devam et gerisini bana birak böyle beni sinir etmeye calisma 13+ olur 7-Ben hep destek veriyorum aslında ama buda bir gerçek.
Tebrikler Umut, bir zamanlar beni geçmeye çok uğraşmıştın ve başarmıştın ama aktifsizliğin her şeyi mahvetti.
Bakalım yeniden başarabilecek misin aynı şeyi Nice mesajlara.
Tebrikler @sokak sanati umut başarıların daim olsun hediyelerini yollarım