Yok Aliyarın abisi bilmiyormusunBu Ural denen kişi Moğol mu
Yok Aliyarın abisi bilmiyormusunBu Ural denen kişi Moğol mu
Bugün kadınların savaşı da olacak. Kervan basılacak. Türk kadınları nasıl kılıç çalarmış gor.aksiyon sahnelerindeki kaliteyi seyret.bu berenin kung-fu yapmasına benzemezŞu güvercin gelsin bence biraz takla attıralım
aaa bu arada ertuğrulun turgutla anlaşma yaptığı çok belli oldu ertuğrul hiç şaşırmadı nerdeyse turguta kızmadı bileErtuğrul bey ve sözleri
Turgut ihanet etmesi beklenemezdi zaten Ertuğrul üstün zekası bu sezon çok belliaaa bu arada ertuğrulun turgutla anlaşma yaptığı çok belli oldu ertuğrul hiç şaşırmadı nerdeyse turguta kızmadı bile
Abisi olduğunu biliyorum da hiç Ertuğrul'un tarafında gibi durmuyor Aliyar gibiYok Aliyarın abisi bilmiyormusun
Görelim şu savaşı o kadar övdünBugün kadınların savaşı da olacak. Kervan basılacak. Türk kadınları nasıl kılıç çalarmış gor.aksiyon sahnelerindeki kaliteyi seyret.bu berenin kung-fu yapmasına benzemez
Simona yakın yani Haçlılara zalim birisiAbisi olduğunu biliyorum da hiç Ertuğrul'un tarafında gibi durmuyor Aliyar gibi
Görelim şu savaşı o kadar övdün
Ee tamam İşte o sebeple sordum Haçlılar fena Kudüs'ü alamayacaklar amaSimona yakın yani Haçlılara zalim birisi
Yakalansa Simon öldürür bekleme yakalanmasınıOha lan çok heyecanlı.yakalanacak diye odum patliyo
Yani ara ara kadınlarda dovusuyor.fragmanda kadin dovus sahnesi vardi ama 1-2 saniyelik . Bu bölümdeki aksiyon uzun mu kısa mı bilemem tabi🙄Abisi olduğunu biliyorum da hiç Ertuğrul'un tarafında gibi durmuyor Aliyar gibi
Görelim şu savaşı o kadar övdün
Yalnız turgutun bamsıdan güçlü olması çok saçma olmus bence ertuğrulun en güçlü arpı bamsı ayıdan daha güçlü adam bu turgut abartılıyorAliyar çavdarların en akıllısı
Hyr bilerek öyle yaptılar Turgutu güçlü göstermek için Normalde Bamsı yerYalnız turgutun bamsıdan güçlü olması çok saçma olmus bence ertuğrulun en güçlü arpı bamsı ayıdan daha güçlü adam bu turgut abartılıyor
ayoll bamsı bilmiyorki turgutun oyun yaptığınıHyr bilerek öyle yaptılar Turgutu güçlü göstermek için Normalde Bamsı yer