Yok Aliyarın abisi bilmiyormusunBu Ural denen kişi Moğol mu![]()
Yok Aliyarın abisi bilmiyormusunBu Ural denen kişi Moğol mu![]()
Bugün kadınların savaşı da olacak. Kervan basılacak. Türk kadınları nasıl kılıç çalarmış gor.aksiyon sahnelerindeki kaliteyi seyret.bu berenin kung-fu yapmasına benzemezŞu güvercin gelsin bence biraz takla attıralım![]()
aaa bu arada ertuğrulun turgutla anlaşma yaptığı çok belli oldu ertuğrul hiç şaşırmadı nerdeyse turguta kızmadı bileErtuğrul bey ve sözleri![]()
Turgut ihanet etmesi beklenemezdi zaten Ertuğrul üstün zekası bu sezon çok belliaaa bu arada ertuğrulun turgutla anlaşma yaptığı çok belli oldu ertuğrul hiç şaşırmadı nerdeyse turguta kızmadı bile![]()
![]()
![]()
Abisi olduğunu biliyorum da hiç Ertuğrul'un tarafında gibi durmuyor Aliyar gibiYok Aliyarın abisi bilmiyormusun![]()
Görelim şu savaşı o kadar övdünBugün kadınların savaşı da olacak. Kervan basılacak. Türk kadınları nasıl kılıç çalarmış gor.aksiyon sahnelerindeki kaliteyi seyret.bu berenin kung-fu yapmasına benzemez![]()
Simona yakın yani Haçlılara zalim birisiAbisi olduğunu biliyorum da hiç Ertuğrul'un tarafında gibi durmuyor Aliyar gibi
Görelim şu savaşı o kadar övdün![]()
Ee tamam İşte o sebeple sordumSimona yakın yani Haçlılara zalim birisi![]()
Yakalansa Simon öldürür bekleme yakalanmasınıOha lan çok heyecanlı.yakalanacak diye odum patliyo
Yani ara ara kadınlarda dovusuyor.fragmanda kadin dovus sahnesi vardi ama 1-2 saniyelik . Bu bölümdeki aksiyon uzun mu kısa mı bilemem tabi🙄Abisi olduğunu biliyorum da hiç Ertuğrul'un tarafında gibi durmuyor Aliyar gibi
Görelim şu savaşı o kadar övdün![]()
Yalnız turgutun bamsıdan güçlü olması çok saçma olmus bence ertuğrulun en güçlü arpı bamsı ayıdan daha güçlü adam bu turgut abartılıyorAliyar çavdarların en akıllısı![]()
Hyr bilerek öyle yaptılar Turgutu güçlü göstermek içinYalnız turgutun bamsıdan güçlü olması çok saçma olmus bence ertuğrulun en güçlü arpı bamsı ayıdan daha güçlü adam bu turgut abartılıyor![]()
ayoll bamsı bilmiyorki turgutun oyun yaptığınıHyr bilerek öyle yaptılar Turgutu güçlü göstermek içinNormalde Bamsı yer
![]()