MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

yarın 16:00 son süre @Harunnn60 şarkısını paylaşmadı daha ayoll -ceza yiyecek böyle giderse yarışmaylada ilgilenmiyor zaten şutlanabilir :A :A :A

oy gönderme ne zaman başlıyor ?
@Harunnn60 son saniyeyi bekliyor asssolistler gibi en son çıkan oyları silip süpürür diye düşünüyorda yanlış bir düşünce :)

Bu şarkıyla elenirsem olacakları kestiremiyorum @Çiğdem- sen anladın. :F
değerli jüri üyelerimiz benim kafadaysa senin elenmemen mucize olur zaten :)

Sen ona bakma ayoll hem elenirsen juri koltuğumuz seni bekliyor :A :A :A

Yarın baslayacak cnm 16:00 dan itibaren :F
sonrada iki günlük bekleme süresi :)
valla sıkıcı bu işler? aslında bir günde şarkı yollama bir gün oylama iki günde şipşak işler hallolmalı :)

valla sıkıcı bu işler? aslında bir günde şarkı yollama bir gün oylama iki günde şipşak işler hallolmalı :)
Yine uğursuz uğursuz konuşmaya başladın, şu klavyenden bir tane de iç açan, çiçekler saçan bir mesaj çıkmayacak mı destere. :A

hahah 4 gün sürüyor şimdirik ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne düşücek 3 gün sürmeye baslayacak yarışma daha şarkılarını göndermeyenler var sende yarışmacı olda bak bu işler kolaymı öyle konuşmak kolay beyefendi :F

Yine uğursuz uğursuz konuşmaya başladın, şu klavyenden bir tane de iç açan, çiçekler saçan bir mesaj çıkmayacak mı destere. :A

şarkı iç açmadıktan sonra benim içimi açmam neye yararki :) koymuşsun keltoşun birini şarkıya ondan sonra güzel yorum bekliyorsun :) daha çok beklersin
haa güzel yorum yapanlar olmazmı olur mesela yukardaki örnekte olduğu gibi bazı insanlar keltoş sever :))

hahah 4 gün sürüyor şimdirik ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne düşücek 3 gün sürmeye baslayacak yarışma daha şarkılarını göndermeyenler var sende yarışmacı olda bak bu işler kolaymı öyle konuşmak kolay beyefendi :F

süre çok uzun :)

şimdirik ? şimdirik nedir yaw:)

@sürgünüm giresuncada her cümlede l harfleri r harfiyle yermi değiştiriyor yoksa bu hogathaca bir dilmi :)

şarkı iç açmadıktan sonra benim içimi açmam neye yararki :) koymuşsun keltoşun birini şarkıya ondan sonra güzel yorum bekliyorsun :) daha çok beklersin
haa güzel yorum yapanlar olmazmı olur mesela yukardaki örnekte olduğu gibi bazı insanlar keltoş sever :))

@sürgünüm giresuncada her cümlede l harfleri r harfiyle yermi değiştiriyor yoksa bu hogathaca bir dilmi :)
hahahah ayyy anane beee hem hem köyde büyüdüm hemde karadenizliyim türkçemin bozuk olması çok normal :A :A :A

Kuşköy'de kuşdili konuşuluyor, bu kadar yazıp konuşabildiğine şükür. :A

Benim şarkıma yorumlarınızı bekliyorum özellikle Vadici arkadaşlardan yorum gelirse sevinirim :D

darararam daririayyt dantarazom rom dirindirin ..

dur daha yoruma geçmedim:) üstteki cümle yoruma giriş için ısınma sözcükleriydi şarkındaki gibi :))

dur daha yoruma geçmedim:) üstteki cümle yoruma giriş için ısınma sözcükleriydi şarkındaki gibi :))
Çok mu aradın bu şarkıyı :A
hahaha aa @Bully bile beğenmemiş ayoll bu hafta yolcu ediyoruz @eskici yi :F

Yusufffffffffff muhteşem bir şarkı buuuuu bayılırım ben bu şarkıyaa yaaa :love1:
hepsine bayılıyorsun tamam ama hangi şarkıya kötü puan vereceksin onu anlamadım :) şimdi böyle dersen yarın puanların açıklanınca bir verdiğin arkadaş isyan etmezmi :) zamanında şarkıya bayılmıştın şimdi peki beni niye bayıltıyorsun demezmi? :))

Başkanım ya ne güzel şarkı hiç anlamıyonuz şarkıdan:F:F

hepsine bayılıyorsun tamam ama hangi şarkıya kötü puan vereceksin onu anlamadım :) şimdi böyle dersen yarın puanların açıklanınca bir verdiğin arkadaş isyan etmezmi :) zamanında şarkıya bayılmıştın şimdi peki beni niye bayıltıyorsun demezmi? :))

:F:Fdemezler dedirtmem zaten az çok belli oldu yüksek puan vereceğim şarkılar