Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Ekibe pek bir şey yapamaz. Maksat Hakan ve Aylin konusu uzatmak. Tıpkı Murat ve Zeynep gibi.
Zeynep ve murat konusunda eda zeynepi öldürmeye çalıştı arabayla kaza süsü vererek opsesif kompüsif ve deli küçük ağada işlemedilermi öyle konuyu sinsice çok fena plan yaptı bilerek söyledi

Zeynep ve murat konusunda eda zeynepi öldürmeye çalıştı arabayla kaza süsü vererek opsesif kompüsif ve deli küçük ağada işlemedilermi öyle konuyu sinsice çok fena plan yaptı bilerek söyledi
Sonuç olarak edanın akli dengesinin bozuk olduğu anlaşıldı ve Murat, Zeynep konusu uzadı başka bir alternatif yok.

Bölümün orta dereceli olacağını düşündüm nitekim beklediğim gibi oldu. Dizi eski rutin bölümlere döndü diyebiliriz ve bu tür bölümlerin reytingi yok. En kısa zamanda başrol oyuncuları üzerinden senaryoyu yürütmeleri lazım.

barıştı her şey normale döndü zeynepin katilinin babası serbest yani nevzat çeliker uyuşturucu veren samiymiş oğluna iki uyuşturucu mafyası yada kan davası aşiret olabilir sami
aaa bilmiyorum o bahsettiklerini ama tunca çok sevindim youtubeden bakarım sahnelerine :F

Bölümün orta dereceli olacağını düşündüm nitekim beklediğim gibi oldu. Dizi eski rutin bölümlere döndü diyebiliriz ve bu tür bölümlerin reytingi yok. En kısa zamanda başrol oyuncuları üzerinden senaryoyu yürütmeleri lazım.
galiba gelebilir sami vurulmuzsa bence kızı çatışmada vurulacak

düzeldide bu seferde hakan ile aylinin arası bozuldu :D

Ceyda bişey yapıcak gibi geliyor

Hiçbir şey yapamaz. Maksat dizide konu ilerlemesini durdurmamak. Hakan ve Aylin konusu sezon finaline kadar devam eder diye düşünüyorum.

O kadın sadece arayı bozup görev yerine geri döner.

tunçla mesut normale döndülermi yanı tamamen barıstılarmı cnm bakamadım son bölümlere :F
diziye oy kullanmayı unutmayın :D

Geçen iki kişi olduğumuz için oyumuz geçersiz sayılmıştı onu belirttim [emoji2] diziye bir ben birde pompy oy veriyor bazende Ömer arkadaşımız veriyor ama o da olmayınca oylarımızın bir anlamı olmuyor maalesef.

Artık oy kullanmama alışkanlığı kazandığım en favori dizi sayesinde bütün yarışmalarda oy kullanmayacağım.