DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,127
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Mesnetsiz iftiralar bunlar alnımın akıyla aldığım oylara gölge düşürme cadalozSenin için vermemiştir cnm @Bully dısında üyeleri kayırmıyor tarkanın şarkısıya oyüzdendir
@Maskeli Fedai
Niye 2 puan fazla söyleme geregi duydun ki onu anlamadimBeyaz yalan diyelim ona.
ay herneyse herkes farki söyluyor. birazdan google amcamdan dogrusunu ögrenirimGeçti bunun Bolu pazarı
haha ok. yanlis söylemem gayet dogal orda okuyup buyumedigim icin olsun okadarcik.
olayin icine ettiniz o kizla. oyuzden sanmiyorum tersim kötudur. burdaki bazilarini 1 kalemde silmisligim olmustur (birkac gunlugune )
Niye 2 puan fazla söyleme geregi duydun ki onu anlamadim
Aman aman geç bitsin ya 00.20'de bitmeli. Bizim bir lafımız vardır ne kadar geç o kadar reyting.aşk laftan anlamaz bu yarışmadan önce bitecek gibi .ss
neye dikkat etmiş derken ben bile o niyetle dedğimin farkında değilim 😱Bende çok eli maşalıyımdır.😛
Bakarız bu konuyu görüşürüz şu heyecan bitsin.
Zaten Çiğdem ilk sayfada dedi bu hafta yorum yapmazsan haftaya yolcusun dedi yani bu hafta gitmiyorum duyurulur
Beyaz renginde yalan söylemeyi sevdiğim için.
Şarkı sana eziyet etmeli sigara yaktırmalı 70lik rakı açtırmalı bence seni ikna ettim hadi sunucuya söylede puanını değiştirO nasıl mantıkla la. Ben kendime niye eziyet edeyim benim içimi ezdiyse ben de şarkıyı puanla ezerim net.
Sende bu yarismalarda puan yorumlamaktan cok ne zaman bitecek bu yarisma puan durumu nerde kaldi cabuk kiz cikinella diyorsunaşk laftan anlamaz bu yarışmadan önce bitecek gibi .ss
@cookies tam puan için çok teşekkürler harika puan olmuş@cookies
19 Aynur Aydın
18 Shakira
17 Deniz Seki
16 Ariana
15 Ferdi Tayfur
14 Neşet Ertaş
13 İrem Derici
12 Ajda Pekkan
11 Candan Erçetin
10 Gökhan Türkmen
9 Gökhan Tepe
8 Ziynet Sali
7 Haluk Levent
6 Nilüfer
5 Sibel Can
4 Fettah Can
3 Yüksek Sosyete
2 Cem Karaca
1 Ahmet Aslan
neye dikkat etmiş derken ben bile o niyetle dedğimin farkında değilim 😱
Sen beni hiç tanımamışsın 😱 Hayatta en sevmediğim 3 şeyden ikisi biri sigara biri içki Bir ara bana forumda Yeşilaycı deniyordu.Şarkı sana eziyet etmeli sigara yaktırmalı 70lik rakı açtırmalı bence seni ikna ettim hadi sunucuya söylede puanını değiştir